Nie jesteś zalogowany.
Jezeli masz wersje DB to pewnie chodzi ci o Number One (NasT Remix) na 2 OST jest 23 track
niestety to nie ta:(
to jest nowa muzyczka po fillerach więc nie może być w OST'ie NO 2 zamiast dawać teraz fillery mogli by robić 2 chapterki mangi per week
edit: Dżibril jak dobrze pójdzie to będzie tylko 5 lol bo chyba nie zrobią 30 epów twu (miech szkolenia Beri~tana)
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-06-07 21:13:25)
kolejny gówniany odcinek :/
Eee tam, w ogóle te najnowsze odcinki w porównaniu do tego co było do ok. 63 epa to badziew jeden wielki.
Było napisane na jakiejś anglojęzycznej stronie, ale już nie pamiętam jakiej
Poza tym nawet u kilku osób widziałem w spisach np. że posiada 125/200.
Także info z kilku źródeł, ale może być nieprawdziwe, więc proszę się tym nie sugerować :]
Nie sugerujemy sie (ci bystrzejsi ;])
Pozatym to wg mnie filler wymyslony na szybko... pozostaje tylko czekac do kontynuacji walki z Arrancarami
Lol, biorąc pod uwagę jak bardzo manga jest naprzód, to nie ma szans żeby to się zamknęło w 200 epkach.
Jak w 300 się zamknie to będzie fajnie xD
[cytuj]Jak w 300 się zamknie to będzie fajnie xD[/quote]
Lepiej bedzie jak sie nie zamknie w 300 i bedzie dluzej ;x
Dłużej xD
Ale żeby fillerami nie przedłużali !!! ;(
Jeszcze zalezy jakie fillery
Cóż, moim zdaniem po Aizen saga Bleach się zakończy. Poprostu nie widzę już możliwości dalszego rozwoju postaci (w sensie zdobywania nowych mocy i takie tam). Co nie zmienia faktu, że patrząc na rozwój sytuacji w mandze mamy przed sobą jeszcze dość długą historię, na szczęście. Myślę, że potrwa to jeszcze minium do tych 200 epizodów, mam tylko nadzieję, że jakość, za równo pod względem graficznym jak i fabularnym się polepszy. Co do filterów, jeżeli dzięki temu manga jeszcze bardziej wyprzedzi anime to jestem jak najbardziej ZA, może dzięki temu za te kilka kilka odcinków znów będziemy mieli do czynienia ze starym, dobrym Bleachem.
No niestety raczej niemożliwym jest wypuszczanie co tydzień odcinka, który by nie był fillerem biorąc pod uwagę, iż manga wychodzi również na bieżąco, a na jeden odcinek telewizyjny składa sie kilka odcinków mangi. Natomiast co do ilości odcinków to myślę, że do 300 nie dojdzie i cała seria się zakończy na Arrancarach. Chociaż z drugiej strony może sie dalej ciągnąć (będą to zapychacze pewnie przez jakiś czas jak znane nam odcinki po Soul Society) gdyż Bleach na pewno niezłą kasę musi przynosić
aaaa ja bym wolal Bleacha jednak troche dluzej poogladac
[cytuj]A według mnie lepiej byłoby, gdyby zatrzymali na jakieś kilka miesięcy wydawanie Bleach'a, stworzyli naprawdę dobre części mangi bez pośpiechu i po tych kilku miesiącach wydali kilkanaście ciekawych odcinków.[/quote]
Za jednym razem zeby nie czekac caly tydzien... lub chociaz po 3 dniach albo pare movie wydac ;]
Eee tam, w ogóle te najnowsze odcinki w porównaniu do tego co było do ok. 63 epa to badziew jeden wielki.
sam jesteś badziew
nie no żartuje
[cytuj]A według mnie lepiej byłoby, gdyby zatrzymali na jakieś kilka miesięcy wydawanie Bleach'a, stworzyli naprawdę dobre części mangi bez pośpiechu i po tych kilku miesiącach wydali kilkanaście ciekawych odcinków.
Za jednym razem zeby nie czekac caly tydzien... lub chociaz po 3 dniach albo pare movie wydac ;]
a co z Blech The Movie ??? jest już w wersji dvdrip ? czy cuś
Ostatnio edytowany przez darkschab (2007-06-08 01:11:14)
[cytuj=darkschab]a co z Blech The Movie ??? jest już w wersji dvdrip ? czy cuś[/quote]
Napisałem kilka postów wyżej na ten temat -_-, wystarczy się rozejrzeć, takie trudne?
Te odcinki teraz to jakies fillery bo tego ogladac sie nie da???? Jesli tak to kiedy sie skoncza bo nie lubie marnowac czasu na takie zło:)
Ostatnio edytowany przez budyn (2007-06-14 15:05:38)
Tak fillery niestety, a kiedy się skończą to pewnie na razie twórcy nie wiedzą (ale miejmy nadzieje, że max. 5)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Miejmy nadzieję, że nie zrobią tego co w naruto