Nie jesteś zalogowany.
[cytuj]ladder to nic pozatym caly czas sie poddaje bo szukam jouninow [/quote]
ah pamietam te surrendery
P.S. orientujecie sie moze od ktorego miejsca bede mial chunnina? Bo wszystkie misjie geninowskie wykonalem ;]
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-06-08 00:25:35)
nie wiem dokladnie ale po okolo 10 winsach tak mi sie cos kojazy
Ja mam 8:1 i jestem 22363 w ladderze ;]
Hihi wlasnie walcze z Nidaime ale fazka ;]
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-06-08 14:10:21)
ha ! w koncu all odblokowane teraz res i zobaczymy jakiego streaka sie uda walnac ^^
aa kocham moj nowy team xD[hehe]
Ostatnio edytowany przez Pawa (2007-06-09 01:56:09)
Ja akurat gram od 3 dni xD w pierwszych 4 walkach nie lapalem zabardzo xD Ale teraz juz jestem 800 w ranku xP
Ja akurat gram od 3 dni xD w pierwszych 4 walkach nie lapalem zabardzo xD Ale teraz juz jestem 800 w ranku xP
Ty tez jestes z tych co graja 17h dziennie? (patrz:Pawa)
E to nie ja xP. poki co staram sie nabic 6 in row z sasuke ale max do +5 dojde i nie ma szans ... Tylko teraz troche rank do gory i jestem 570 ale czuje ze naruto i sasuke chyba nigdy nie odlbokuje xD.
Btw. Jest ktos blisko tego ranku i pomoze mi postacie odblokowac? xD
Uf huf xD z wielkim trudem dotarlem do ranku 400 i mam sannina xP
Ostatnio edytowany przez Xeros (2007-06-12 12:31:38)
Rank Country # Players # Points
#1 USA 13233 players 48105 points
#2 Poland 1438 players 48087 points
#3 Philippines 2033 players 48085 points
#4 Australia 737 players 48076 points
#5 Italy 584 players 48022 points
#6 Brazil 4605 players 47995 points
#7 Indonesia 375 players 47987 points
#8 Spain 799 players 47921 points
#9 Canada 1568 players 47831 points
#10 United Kingdom 1161 players 47828 points
wow xD nasz kraj jest na drugim miejscu masakra xD
chociaż w czymś jesteśmy dobrzy x3
taa xD . Ja juz rank 28 i spadam xD, Postaci mi sie chyba nie uda odblokowac xD. Moze ktos wie jaki sklad do sasuke xD
taa xD . Ja juz rank 28 i spadam xD, Postaci mi sie chyba nie uda odblokowac xD. Moze ktos wie jaki sklad do sasuke xD
Dobrym uzupełnieniem dla Sasuke jest Kiba i Kankuro , gdyż zawsze dostaniesz chakre ,którą możesz wykorzystać:)
Hm.. Sprobuje jak tylko zostane hokage xD. Teraz juz doszedlem do 12 rank ale przegralem : <. W kazdym razie musze odblokowac sobie Cursed Sasuke , Kyubiego, I porobic misje xD
a ja na razie staram się o sakona. Pozostałych soundów ( oprócz kimimimimimaru) odblokowałem
daleka droga do hokagów ( to się odmienia?)
[cytuj]Moze ktos wie jaki sklad do sasuke xD[/quote]
WG mnie Team 7 (nie licze kakasia ;P) jest najlepszym uzupelnieniem Sasuke.
[cytuj]a ja na razie staram się o sakona. Pozostałych soundów ( oprócz kimimimimimaru) odblokowałem
daleka droga do hokagów ( to się odmienia?)[/quote]
Kimimaro jesli juz ;P Mi Sakon latwo poszedl... Najgorzej bylo z Tayuya. Teraz juz ponad polowe do CSSasuke zrobilem... A nadal chuuninem jestem (gram z 5 meczy na dzien -.-).
A i Hokage sie nie odmienia bo jest tylko 1 Hokage ;P Chodzilo Ci chyba raczej o sanninow ;P
chodziło mi o pierwszego drugiego i trzeciego hokage( postacie)
[cytuj]chodziło mi o pierwszego drugiego i trzeciego hokage( postacie)[/quote]
Ah To 2 ostatnie misje ;P za to CSSasuke mozna chwytnac na chuuninie, a KNaruto chyba na special jouninie jesli dobrze pamietam
ja odblokowalem cssasuke i Knaruciaka za 1 razem t7 ofc wcale nie jest tak ciezko bo jakby nie bylo to t7 jedna z najlepszych teamow jest i 'prosta w obsludze' ^^ najgorsze misje to i tak na jouninow bo trza szukac i szukac :/
ale ale radze sie wam pospieszyc bo juz niedlugo wszystkie misje beda 4 razy trudniejsze ^^ (nie wyobrazam sobie znowu zabijac 50 soundow na biednego kakasha xD)
btw. porownaj liczbe graczy z polski do usa np ^^ jakby tyle polakow gralo to inne kraje by nie mialy szans xD
edit. moze bysmy zalozyli klan ansi ^^
Ostatnio edytowany przez Pawa (2007-06-13 00:53:31)
no moze zalozymy klan ja mam team abumi + sasuke+ kankuro i nie jest źle a gram jakies 3 dni
Ostra gra! xD Nie gralem caly dzisiejszy dzien i rank 4800+ xD Wlaściwie to specjalnie spadłem bo tu u góry będzie mi łatwiej misje zroibć; p..
A teraz opis pieprzonego fartu xD
rank 200 mam zamiar ubic streaka na team 7 samymi surrenderami : < Jest git pierwsze 5 osob sie poddalo a ja jestem na 28 miejscu. Teraz tylko modly zeby jeszcze jeden taki ; < To nie byly udane modly xd trafilem na hokage tym glupim teamem : P
Ostatnio edytowany przez Xeros (2007-06-14 16:31:33)
mam sakona teraz walcze 3 walke po CSSasuke...
Ehhh : < Misje wrocily do normalnego stanu ; < Jak ja je teraz zrobie