Nie jesteś zalogowany.
Ktoś może powie skąd mogę zassać 10 epek h264 w mkv bo stronka 404 not found ddl3 nie działa ??
http://eclipse.no-sekai.de/
Proszę bardzo u mnie zadziałało i zassało...
SPOJLEREK ale taki maly
Znaczy o co Ci chodzi wiem ze Clare ma "wtloczona" krew Teresy , dopeiro potem <glupio to zabrzmi> dosttanie Reke Iren < ta co walczyla z Teresa ,nr.3>.
Jeśli dobrze rozumiem to dyskusja o anime wiec czy ktoś może mi wyjaśnić/przypomnieć o co chodzi? Niczego takiego sobie nie przypominam(bardzo możliwe ze sobie po prostu przysnąłem, zero aluzji:P). Byłbym wdzięczny za info.
Ep.10 świetny. Anime z każdym następnym odcinkiem staje się coraz bardziej intrygujące:D.
chyba 9 epka , mloda Clare podbiega z glowa teresy do tego Kolesia w Czarnym i mowiu mu Zby dal jej krew teresy czy cos takiego :0 jzunei pamietam wes sobie 8 epek sama koncowka albo 9 przed openingiel
sprawdzilem tak 9 ep przed openingiem Clare mpowi cos takiego " Daj mi , tchnij we mnie cialo i krew Teresy" ,, jesli to oto ci chodzilo hehe
Ostatnio edytowany przez Djibril (2007-06-08 20:29:48)
A Djibril zaraz dostanie w czoło za spojler z mangi Kurcze, ale mnie tym spojlerem nakręciłeś na mange... Czy walki są tam też tak dobre jak w anime?? Sorki za lekki offtop
Djibril, thx, tylko jest jedno ale. Mianowicie czy Clare nie powiedziała tego w sensie metaforycznym? Byłaby to wtedy deklaracja czy też chęć dołączenia do Claymore. Nie wiem jak w mandze ale transfuzji czy przeszczepu chyba nie było<myśli>.
Nawiasem, przewinąłem sobie początek 9 epizodu wraz z openingiem:P
SPOILER
Nie, Clare przyjęła ciało Teresy a nie zwykłego youmy.
Dlatego jest youma tylko w 1/4 :>
Było to omówione w mandze dosyć szeroko ;]
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-06-12 15:46:50)
robertidaniel Manga jets rewelacyjna a zreszta to jzu bylo w ep . I walki tez sa bardzo ciekawie zrobione.
wiluS jak Tarnum napisal Clare posiada w sobie krew Teresy , wiesz Claymor robia wtloczajac krew yomy ale nasza Clare jest wyjatkowa heheh .
ogolnie polecam mange i potem ep bo zawsze co innego obejzec to samno w rochu . Pozdro
Jest polskie wydanie mangi??
tylko pwierwszy tom jest przetlumaczony z tego co wiedzialem ale moge sie mylic , ale napweno nie sa wszsytki przetluamcozne
thx
Wyszedl 11 ep Claymora by Eclipse tu macie linka zeby bylo szybciej:
W ogole zdziwilem sie ze nikt z was jeszcze nie zarejestrowal tego faktu [cojest] ale potrafie to zrozumiec tez mam sesje na karku
Ostatnio edytowany przez Kibagami_G (2007-06-15 16:18:23)
oglądałem wczoraj, w sumie nic sie nie wydażyło, ale i tak odcinek nie był nudny
Mi tez się podobał.:D Wiele się wyjaśniło, no i zaczęło też.:P
Claymore nie moze sie nie podobac, ogladam to anime od pierwszego odcinka i staram sie namowic do ogladania jak najwiecej osob. Narazie zarazilem 8 z czego jedna z nich zarazile jeszcze 5
Tym wiecej ludzi bedzie ogladac anime tym lepiej dla nas
Normalnie ogladalem Naruto i Bleacha, po tym jak zaczolem ogladac CLaymore to mi sie nawet tych syfow taśiemcowych sciagac nie chce :X
pozdrawiam
Wyszedl 11 ep Claymora by Eclipse tu macie linka zeby bylo szybciej:
W ogole zdziwilem sie ze nikt z was jeszcze nie zarejestrowal tego faktu [cojest] ale potrafie to zrozumiec tez mam sesje na karku
Chłopaku ja do 3 rano w czwatrek czekałem na ten odcinek i niestety sie nie doczekałem. Ale jak o 7 wstałem to już był.
ja czkealem do 2 i tez sie eni doczekalem ale nareszcie obejzalem naprawde dobry odcinek sporo sei dowiedzielismy w CLaymore nie ma slabych ep pozdro dal fanow tego aniem
Claymore nie moze sie nie podobac, ogladam to anime od pierwszego odcinka i staram sie namowic do ogladania jak najwiecej osob. Narazie zarazilem 8 z czego jedna z nich zarazile jeszcze 5
Tym wiecej ludzi bedzie ogladac anime tym lepiej dla nas
Normalnie ogladalem Naruto i Bleacha, po tym jak zaczolem ogladac CLaymore to mi sie nawet tych syfow taśiemcowych sciagac nie chce :X
pozdrawiam
Ja mam dokładnie tak samo
BTW
Ep 11 całkiem spoko, sporo się w nim wyjaśniło, no i w sumie to się dopiero zacznie <ale bez spoilerowania >
Claymore nie moze sie nie podobac, ogladam to anime od pierwszego odcinka...
A sporo jest już tych serii, które oglądałeś nie od pierwszego odcinka?
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-06-16 00:49:15)