Nie jesteś zalogowany.
Co Ty, Virus... Według mnie karaoke jest świetne
~gu4rd, ja nie pilem do ciebie, tylko do rozmowy na naszym kanale, wiec jest spox xD, bo pare osob mnie troche wnerwilo...
~August III Sas - pewna osoba uważa że "ssie" @______@
Ostatnio edytowany przez Virus (2007-06-09 19:47:36)
W końcu, po długim czasie obijania się, Zero no Tsukaima ujrzało światło dzienne. 1 ep, następne już mniej więcej na dniach, choć niewiadomo.
Naruto Shippuuden 11 - 15
Juz mozna pobierać. Jak na razie, do dyspozycji macie DDL z diino.:)
Uprzejmie informuję, ze jest juz torrent.^^
[SLF] Naruto Shippuuden 11 - 15
Swoją drogą, juz od dawna miałem rózne dziwne problemy ze swoim kontem na diino, a teraz takie coś. >.< Pech...
Prosiłbym tych, którzy cokolwiek zdołali pobrać z DDL, pomogli przy seedowaniu... Niestety mój upload nie jest za szybki.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-09-03 15:25:19)
Hmmm, a jak tam prace nad Naruto movie 3?
Mial byc tak niesamowicie szybko wydany , a wyglada na to, ze chyba jednak nie zostanie wydany .
Pracujecie jeszcze w ogole nad nim? Czy moze juz dropneliscie?
A tak sie cieszylem, ze tak szybko sie pojawi ten hardek, miale czekac z ogladaniem na wasz realase ale jednak dobrze zrobilem nie czekajac. Bo bym sie nie doczekal , chyba.
Ostatnio edytowany przez RedDragon85 (2007-09-11 17:18:13)
Czy mnie czasem słuch nie myli, ale macie zamiar wydać Bleacha - Memories of Nobody. Śmiech na sali. Macie więcej zaczętych projektów niż moja babcia odcisków na tyłku. Zamiast tego lepiej skończcie, któreś z serii, a nie tylko wydacie ep. 1 i resztę macie głęboko gdzieś. Nie mówię tego w złości. Sądzę, że mówię głosem wszystkich fanów anime, a oni z przyjemnością oglądnęliby harda np. Seto no Hanayome, czy L'Chevalier d'Eon.
Ostatnio edytowany przez safiro (2007-09-13 10:34:49)
Seto no Hanayome to moj projekt... i bedzie wydawany jak ja chce i kiedy chce. A ze bedzie wydawany na DVDripach, nier na DTV to sobie troszke poczekacie. Co do Szewaliera to projekt Votdafaka i nie wiem kiedy bedzie wydany. Bleach... to taki projekt poboczny i z tego co wiem jest prawie na ukonczeniu. Co do Naruto Movie 3...? Saa Naa... sam nie wiem czy on zyje czy nie xD bo to projekt ruchomy xD
Wydaliśmy film Bleach - Memories of Nobody - po więcej informacji proszę na:
http://forum.anfo.pl/viewtopic.php?t=3300
Jak co to nie na mnie - Hatake prosił, żeby przekazać.
Safiro - Chevaliera nie porzuciłem i niedługo skoduję drugi odcinek, a dalej jakoś ruszy - tylko czasem nie mam czasu;d
Ostatnio edytowany przez votd (2007-10-02 21:13:56)
Wiem ze jestem jak zdarta plyta ale... Wiadomo cos, ruszylo sie cos odnosnie Naruto Movie 3?
Czy nadal cisza niczym na cmentarzu? ;>
Wiem ze jestem jak zdarta plyta ale... Wiadomo cos, ruszylo sie cos odnosnie Naruto Movie 3?
Czy nadal cisza niczym na cmentarzu? ;>
O Naruto Movie 3 zapomnij. Wiem, co mówię. To już przeszłość
Teraz grupa musi się re-[zde]-aktywować (niepotrzebne skreślić).
Poczytajcie sobie... klik
Ostatnio edytowany przez bodzio (2007-11-04 13:25:30)
NM3 is dropped, nawet nie, bo nic nawet nie zostało zrobione:P Jeżeli już to bardziej NSM4.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-11-04 14:24:57)
NM3 is dropped, nawet nie, bo nic nawet nie zostało zrobione:P Jeżeli już to bardziej NSM4.
O karaoke to pan nie raczy pamiętać...
To może ja sobie przetłumaczę? Tylko będę musiał znaleźć grupę, która to wyda, bo mi kodowanie nie idzie za dobrze [np. taka Gintama].
Seto no Hanayome vol 01 - R2 DVD5 2007 - Fansubbed (ENG/PL)
???
wow, mozecie dac jakies 2 screeny ? chcialbym porownac, bo mam rawy od BR-RAWS
Suby z Ansi na bank (a na ansi jest wersja Alfa)... poza tym to ISO, wiec jakosc jest o wiele lepsza niz DTV, nawet upscale, tylko rozdzielcha jest mniejsza.
Hatake napisał:NM3 is dropped, nawet nie, bo nic nawet nie zostało zrobione:P Jeżeli już to bardziej NSM4.
O karaoke to pan nie raczy pamiętać...
Och, wybacz.:P Faktycznie, ale wiesz, już miałem na myśli jakieś tłumaczenie, czy coś, te naj naj najważniejsze.
movie 4 tez zapewne bedzie dropped
Jak się okaże totalnym shitem, to tak:D
bodzio - kurczę, kodowanie mój konik, bym ci tego mógł dokonać, ale nie mam iso;/ nie przywiozłem sobie jeszcze od strusica. chyba że ci nie zależy i się zrobi tak, jak przy naszym Bliczu Zagubione Wspomnienia, z jakiegoś rawa.
Seto no Hanayome vol 01 - R2 DVD5 2007 - Fansubbed (ENG/PL)
???
wow, mozecie dac jakies 2 screeny ? chcialbym porownac, bo mam rawy od BR-RAWS
Zaraz poszukam płytki i strzelę kilka printów, ale podam je już w temacie o porównywaniu screenów (by porządek był:)).
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-11-06 17:10:02)