Nie jesteś zalogowany.
Jedne z lepszych jakie widziałem, pomijając już podane:
Fate/Stay Night - Stand
Tsubasa Chronicle AMV
Fate/Stay Night - Stand
tu to samo ale jakosc znacznie lepsza
a AMV - Scatman w b.dobrej jakości wrzuciłem na serwer do pobrania POLECAM[szpan]tutaj
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2007-06-10 19:18:46)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Fate/Stay Night - Stand
Fenomenalne! Ten AMV jest jak dla mnie jeszcze lepszy od Servant Soul i Distant Utopia!
Macie tutaj same perełki wśród teledysków. Wiem, że pewnie nic nowego nie dałem, ale to dla tych, co nie wiedza jak wygląda dobre AMV
Jak dla mnie to najlepiej zrobione AMV, istny nr 1 - świetnie dobrany utwór do anime, słowa są genialne, a sposób realizacji zachwyca. Autor musiał masę czasu poświęcić na zrobienie tego.
Szczerze powiedziawszy to nie oglądam amv'ków, jakoś mnie to malo interesuje. Z tych wszystkich co tu podaliście obejrzałem może z 1/2 i tylko parę mi sie spodobało.
2 najlepsze wg mnie tu podane:
Ja dorzucę jeszcze:
Akira: Happysad - Psychologa!
genialny!
oraz:
też świetny amv Tyler - jihaku polecam
- wspaniałe połączenie muzyki Foo Fighters ze scenami z anime, godna mieszanka
Reszta co mi się podobala:
Greed vs Envy - INFO. Tutaj liczyl sie pomysl..
AMV Comedians 6 - INFO. Genialny lip synch jak i przedstawienie sytuacji.
Greed vs Envy - świetny miał ktoś pomysł, no i fajnie wyszło, a AMV Comedians 6 to moje ulubione z tego cyklu
http://youtube.com/watch?v=qKWF_L7AP9M jeden z lepszych teledysków jakie oglądałem:)
Chyba najlepszy z Naruto wśród tych podanych tutaj
Moze troche ciezko to nazwać AMV za to bardzo mi sie podobalo .
Kurde... muszę sie w końcu z mangę zabrać bo odkładam czytanie już chyba z 3 miechy
http://youtube.com/watch?v=qpkLnZp7l1E - moim skromnym zdaniem, to jest to najlepsze AMV jakie widziałem, nie jest może jakieś super efekciarskie, ale ma ten klimat :d
Całkiem fajnie zrobiony
Dragmaru napisał:Macie tutaj same perełki wśród teledysków. Wiem, że pewnie nic nowego nie dałem, ale to dla tych, co nie wiedza jak wygląda dobre AMV
Jak dla mnie to najlepiej zrobione AMV, istny nr 1 - świetnie dobrany utwór do anime, słowa są genialne, a sposób realizacji zachwyca. Autor musiał masę czasu poświęcić na zrobienie tego.
No nie powiem, bardzo dobrze zrobiony
1001st Stage by pogo (Blame!)
Ten klimat Blame'a! i muzyczka Radiohead doskonale tworzą psychodeliczny nastrój
No to może coś ode mnie, az się dziwię że nikt tego jeszcze nie podał . Sie oglądało jeszcze na MTV i Vivie za czasów dzieciństwa, istny klasyk!
Wamdue Project - King Of My Castle - coś wspaniałego po prostu (jak ktoś zna jakąś dobrą wersję do pobrania na hdd niech wali śmiało).
Może ni podchodzi pod amv, ale świetnie zrobiony:
School Rumble/Bebop
Świetny AMV z School Rumble:
School Rumble AMV (I'd do anything)
Tutaj (chyba to to samo;)): http://www.animemusicvideos.org/members … p?v=114456
Kliknij obok avatara w www i dizał download, amv pierwszy u góry.
No to może coś ode mnie, az się dziwię że nikt tego jeszcze nie podał . Sie oglądało jeszcze na MTV i Vivie za czasów dzieciństwa, istny klasyk!
Wamdue Project - King Of My Castle - coś wspaniałego po prostu (jak ktoś zna jakąś dobrą wersję do pobrania na hdd niech wali śmiało)
LoL racja, nikt nie podał tego wcześniej. To amv wymiata. Jedno z de best jakie w życiu widziałem.
Maniack napisał:No to może coś ode mnie, az się dziwię że nikt tego jeszcze nie podał . Sie oglądało jeszcze na MTV i Vivie za czasów dzieciństwa, istny klasyk!
Wamdue Project - King Of My Castle - coś wspaniałego po prostu (jak ktoś zna jakąś dobrą wersję do pobrania na hdd niech wali śmiało)LoL racja, nikt nie podał tego wcześniej. To amv wymiata. Jedno z de best jakie w życiu widziałem.
Napalałem się na to kiedyś jak leciało ciągle na mtv i vivie. Wtedy jeszcze nie wiedziałem z jakiego to anime.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-06-10 19:49:34)
tutaj jest sporo dobych AMV
tutaj jest sporo dobych AMV
to znaczy gdzie?
mozliwe ze juz byl tutaj ten teledysk i moze nie jest to jakies mistrzostwo ale mi sie podoba
Ostatnio edytowany przez Kibagami_G (2007-06-12 22:45:46)
marcin2 <-------
W tym calym temacie
wystarczy poprzewijac
nie wiem czy już było:
Ja zapodam amv ktore sklada sie z wielu anime, wiec chyba nie ma sensu ich pokoleji wypisywac, a co do piosenki to sie chyba Das Omen zwie
true:fiction (Das Omen)
Ja zapodam amv ktore sklada sie z wielu anime, wiec chyba nie ma sensu ich pokoleji wypisywac, a co do piosenki to sie chyba Das Omen zwie
true:fiction (Das Omen)
Impressive.
Jedno z fajniejszych AMV jakie widziałem Trigun - Trigger Happy
Dziwne, że nikt tego nie dał
Ostatnio edytowany przez Burszuras (2007-06-22 20:15:08)
A co ja mam do zaoferowania:
Kiedyś podana przez Starfox'a(chyba) Dziki - One Piece:)
dulu - proszę o normalną wersję - na amv.org tego nie widać
od niego wszystko się zaczęło:
Rammstein "Engel" - Neon Genesis Evangelion
ten teledysk mam na kompie już z 10 lat i to on zainspirował mnie (i moich braci) do oglądania anime.
Ostatnio edytowany przez Nindon (2007-06-30 12:21:42)