Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Szukam aniem o tej nazwie nei wiem jak to w orginalnym tule po eng. ale po Polsku to LOWCY DUSZ . jak by ktos mial stycznos bede wdzieczny. w eng to bedzie chyab Soul Hunter ale kurde roznie to moze byc.
Ostatnio edytowany przez Djibril (2007-06-11 19:52:22)
hmmm Łowcy Dusz to jak dla mnie książka która napisał Piekara ^^ a anime to nie wiem ^^
Tak jak pisales... Soul Hunter... ale temat...[fuj]
tak to Soul Hunter, jezeli chcesz to moge ci wyslac w zamian za czyste plytki =], a do sciagniecia, to nie wiem skad ...
Soul Hunter - o to chodzi. Leciało na RTL7. Polecam wydanie a4e lub anime.fin. Odradzam P-A (psycholo-anime - straszna jakość obrazu i dźwięku).
oooooo normalnie bede wdzieczny na maksa znalazlem an torrencie 5 gb wysle ci z nadwyzka nawet cd tylko blagam wyslij . Kiedys ogladalem 1 czy 2 odcinki i tenkoles z tycz czyms na rekach taki na czerwono ubrany masakra byl.
hehe ta ksiazke piekary tez mam
Ostatnio edytowany przez Djibril (2007-06-11 19:57:16)
Houshin Engi = Romances of Sealed Gods = Soul Hunter = Łowcy dusz
TUTAJ
PS. A GOOGLE to pan zna??
I wysil się trochę przy pisaniu - nie boli, a dużo daje.
EDIT
kiedy klepałem mojego posta, nie było jeszcze żadnych odpowiedzi. A co za tym idzie - nie mogłem przeczytać, że te P-A ma złą jakość.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-06-11 20:02:13)
zna zna :)ale ksaizka mi wyskakiwala , dopeiro jak wpisalem Lowcy dusz anime to znalazlem ale to bylo 5 min po zalozeniu tematu ;/
Ostatnio edytowany przez Djibril (2007-06-11 20:00:31)
Strony 1