Nie jesteś zalogowany.
Jak w tytule. Widziałem już pierwszy odcinek do obejrzenia w sieci, szukałem downloadu i znalazłem, niestety wszystko na torrenty bądź p2p. Wie ktoś może gdzie można ściągnąć rawa z ftp?
jeszcze nie wyszlo 14.06.2007 ma wyjsc , czemu 1 odcinek juz wyszedl? nie wiem...
1 ep to taki dłuuuuuuuugachny trailer, rzucony fanom gry... ja czekam na premiere TV i rawki, bo ma byc ponoc puszczane w Full HD xD
Virus - ta, w Full HD, jeszcze jakby na ence emitowano Animax i złapaliby prawa do DMC to miałbym radochę xD A trailery takie długawe? Jakaś nowa moda czy co? BTW takie trailery mogę oglądać, chętnie bym to widział na HDD
taa i ciekawe na jakim kanale w Nce chyba na discawery
to nei traner tylkop peirwszy EP
Ostatnio edytowany przez Djibril (2007-06-11 19:48:48)
Djibril - czy ja niewyraźnie piszę? "Jakby na ence emitowano Animax" Trzeba w wyraźniejszą czcionkę zainwestować
Jakiś nowy program bo nie znam?
Nawet coś takiego z chęcią zaciągnę. Na dysku trzymam 3gb trailerów filmów i gier w HD
tykus sorki zle zinterpretowalem zdanie .
1 ep? Bez opa i enda? Poza tym pod koniec odcinka pisze jak byk, ze serie wyswietla 14 czerwca... jak dla mnie to trailer, albo jakas forma reklamowki (cos jak Digest for Freaks w Hellsingu Ultimate ). A co do HD, to pisze na ostatniej planszy HV + 5.1 a z doswiadczenia wiem ze to Full HD (np. przy Moonlight Mile ).
Virus masz rację. Obejrzałem na necie do końca Ale cholerka, zależy mi na tym trailerze (fullwypas trailerze) na HDD.
BTW new member jestem a nie przywitałem się - heloł
heloł, heloł. Czy takie coś by cię zadowalało - http://www.mininova.org/tor/733415 ? Tylko teraz ściagam, coby zobaczyć czy to nie fake żaden.
Virus nie poczytaj na torrentach org tam jest napisane to 1 ep wrzocony wczesniej do sieci , jzu go mialem ale jakos kuleje do banijest . no i dostepny jest dos dlugo juz
Rafcik - właśnie z mininovy zasysam, ale u mnie z radiówką nieźle muli, dlatego szukam raczej z ftpa
Ukazał się już pierwszy fansub. Lipny, bo lipny, ale obejrzeć można.
Jakość do dupy, tak jak sam angielski przekład. Kuruoshii Anime nie będzie tłumaczyło z czegoś takiego.
Jakość do dupy, tak jak sam angielski przekład. Kuruoshii Anime nie będzie tłumaczyło z czegoś takiego.
A czy ja gdzieś pisałem, że zajebisty? xD
Ostatnio edytowany przez Karasu (2007-06-13 14:32:29)
A czy ja powiedziałem, że tak mówiłeś? xD
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-06-13 16:56:35)
W JAKI SPOSOB SCIAGNALES TEGO RAWA i zrobił moze ktos napisy do tego odcinka??