Nie jesteś zalogowany.
w wypaśnej jakości?
warto ściągać?
Zacząłbym komplementować serię jednak nie wiem czego warto/będzie_warto się chycić
Fajne to anime wogule????
Widziałem Mange i powiem że kreska jest beznadziejna a i historia wydaje mi się nie tak fajna. Jednak w Initial D duży nacisk był na umiejętności kierowcy a w tym raczej rozbija sie o to kto co ma pod maska a nie co umie. Czytałem tylko 1 chapter więc to tak tylko powierzchownie mówię a i początek mangi jest dziwny.
Napiszcie czy się wam podoba i jakie jest to anime.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2007-06-12 08:41:21)
kurcze, rawek by się lepszy przydał :/
hardek tak samo nieciekawy jak rawek...
A anime jest wypasione
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Feniks_Ognia - Manewrowanie na autostradzie wymaga czegoś więcej niż potężnego silnika czy pozostałego hardware. Liczą się również granice jakie postawi przed sobą kierowca.
Powiem ci że kreska jest lepsza niż w mandze. Fabuła.. trudno stwierdzić. Dopiero się rozkręca. Powiem że wyścigi - chociaż w innym klimacie - to też mają powera. Jeśli najpierw czytałeś mangę będziesz patrzył przez jej pryzmat (tak podświadomie robi większość ludzi) więc pewnie nie odczujesz takiego efektu :/
I ten nowatorski sposób ujęć 'kamery'. Miłe dla oka.
Ważna rzecz. Nie porównujcie tego anime do Initial D. Podchodzi do wyścigów ulicznych w inny (choć wcale nie gorszy [zreszta trudno by ocenić nawet po 4 epkach]) sposób.
Jest juz jakis ddl?
Czytałem puł pierwszego czaptera i przestałem, bo mnie prymitywizm rysownika powalił tak że nie ścierpiałem. Może manga nie najgorsza ale osobiście kreska marna. Initial D też super rewelacja nie jest ale w porównaniu bije na głowę tą mangę.
Nie rozumiem? Autostrada jedyne co cię ogranicza to inne pojazdy i moc silnika, cała reszta niema znaczenia. Należy pamiętać że tyczy się to zagranicznych autostrad jak Niemiecki autoban a nie polskich
ja tam sie bujam po naszych autostradach ze az milo i nie tylko, lubie te wyboje razem z kumplami. Wracajac do tematu anime fajne, samochody fajne i postacie tez czekam na reszte
Cain kiedy bedą suby do tego ?
(..)Initial D też super rewelacja nie jest ale w porównaniu bije na głowę tą mangę.
No co ty. Chyba nie pamiętasz pierwszego stage.
Autor wydaje się ten sam. Identyczny styl rysowania. (nawet główny bohater bardzo podobny do Takumiego).
Nie rozumiem? Autostrada jedyne co cię ogranicza to inne pojazdy i moc silnika, cała reszta niema znaczenia. Należy pamiętać że tyczy się to zagranicznych autostrad jak Niemiecki autoban a nie polskich
Suń sobie tak kiedyś a się przekonasz
btw. na japońskich autostradach nie ma ograniczenia do 160 km/h? Tego jednego nie jestem pewien wiem jednak że 'niebezpiecznych' kierowców zamykają.
Odpowiadając na pytanie i uprzedzając ewentualne następne:
Suby do ep01 będą na 90% dziś.
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Feniks_Ognia napisał:btw. na japońskich autostradach nie ma ograniczenia do 160 km/h? Tego jednego nie jestem pewien wiem jednak że 'niebezpiecznych' kierowców zamykają.
z tego co czytałem, to chyba 80 km jest ograniczenie i co kilka kilometrów radary:) ale czy to prawda, to nie jestem do końca pewien.
jedyne autostrady bez ograniczeń znajdują się w niemczech z tego co kojarzę.
co do anime, to jakoś ten typ mnie nie pociąga, więc pewno nie będę tego nawet ściągał:P
Pokazał się pierwszy hardek.
Wangan_Midnight_-_01
Jakość badziewna nie polecam ściągać. Co do samego anime to po 3 minutach oglądania (razem z openingiem) stwierdzam, że mi się nie podoba.
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2007-06-13 13:47:38)
Parę dni upłynęło.
Pojawiło się coś w wypaśnej jakości graficznej jak i dźwiękowej?
Parę dni upłynęło.
Pojawiło się coś w wypaśnej jakości graficznej jak i dźwiękowej?
Wyszedł już pierwszy epek na blu-ray'u - trzeba tylko poczekać, aż ktoś zripuje :-D
blu-ray - nie jest to czasem typ zapisu płytek?
Jeśli "tak" to ile ma taki jeden ep i gdzie go można dostać? Z chęcią usłyszałbym/zobaczyłbym w jakiej jest jakości.