Nie jesteś zalogowany.
ja mam
Ostatnio edytowany przez Goku_SSJ (2007-06-12 07:11:22)
Siema
Czy wczoraj nie powinien wyjść czasem drógi odcinek Captain Tsubasa grupy [Frenchies-Subs]
tzw.
Nie umiem angielskiego ??
Epek będzie pewnie na dniach...
Mogłby ktoś napisac jak sciagnac 023 - Ryo Shoots an Own Goal [DVDRip, JAP Audio 128 Kbps] bo ja tam nie znalazlem opcji dawnload
Witam...
Ma ktoś może napisy do pierwszej serii Captain Tsubasa 3 odcinka? Bardzo bym potrzebował:)
Mogłby ktoś napisac jak sciagnac 023 - Ryo Shoots an Own Goal [DVDRip, JAP Audio 128 Kbps] bo ja tam nie znalazlem opcji dawnload
kliknij na Download for free with FileFactory Basic [ na środku jest ] , a potem wpisz kod
Ostatnio edytowany przez skubii (2007-06-12 20:10:38)
kod?
kod?
tak jak w rapidshare'rze, trzeba przepisać cyferki
Sciagnalem i zainstalowalem FileFactory Turbo ale nadal nie wiem jak pobrac ten odcinek?
lol
zrób po kolei tak jak pisałem
kliknij na link do 023 - Ryo Shoots an Own Goal [DVDRip, JAP Audio 128 Kbps], potem na środku kliknij na Download for free with FileFactory Basic wpisz kod, a potem kliknij na Click here to begin your download i tyle
Ostatnio edytowany przez skubii (2007-06-15 09:30:26)
Kurcze jak tam klikam to pojawia mis ie wylacznie zebym sciagnal ten program.Nie ma nigdziej nic zeby wpisac kod:(
Pomyliles to gdzie trzeba kliknac...:p nie File Factory Turbo a BAsic:p Własnie wykminiłem ale i tak dzieki
Ostatnio edytowany przez Jamatano Orotchi (2007-06-12 19:46:53)
mój błąd
Ostatnio edytowany przez skubii (2007-06-12 20:13:27)
kiedy następne odcinki na torrencie??
na emule są już odcinki 22 v2, 24, 25 i 26
jezykwaw: masz któreś z tych już??
Jak ktoś będzie miał niech od razu wrzuca na Sendspac
Kiedyś ktoś prosił o okładki do tych płyt z CT
Proszę : http://ddbbnn.dd.funpic.de/COYBCOVER.jpg
To jest okładka to 1 DVD czyli do 16 odcinkó
a są jeszcze do kolejnych płyt tej samej grupy?, jak tak to poproszę o linki