Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam mam taką prośbę czy wie może ktoś skąd na necie można sciagnac ta mangę ?? Jest to manga o dziewczynie w której zamknęli/zapieczętowali "PANGOEOK" z góry dzięki za odpowiedz
Pozdrawiam Zmora
Ps.był jeden tom tego w "MANGA EXTRA" ale jak wiecie chyba już to nie wychodzi przynajmniej u mnie[klnie]
Ps.był jeden tom tego w "MANGA EXTRA" ale jak wiecie chyba już to nie wychodzi przynajmniej u mnie[klnie]
MANGAzyn EXTRA - czyli takie drugie kompendium kawaii
Wyszły tylko 2 egzemplarze z czego tylko pierwszy miał kawałek wymienionej przez ciebie manwhy [a nie manga!] - praca koreańska.
Po tym co wydali to bardzo kiepska jedyne co mi sie tam podobało to kreska ale po kresce to ja kupuję mangi-hentaie gdzie nie muszę nic rozumieć
MANGAzyn przestał istnieć idealnie po roku działalności z powodu braku przychodów - mało osób słyszało nim po przejściu grup tworzących stare i nowe kawaii.
a songho...
to raczej na necie nigdzie tego nie znajdę załamię sie a ta kreska mi sie w tym podobała
Pozdrawiam Zmora
Przydało by mi się zagłębić w taką księgę xD Szczególnie w tak bezsenną noc jak ta xD
hehe a wiesz może ja by brzmiał japoński lub angielski tytuł ?? bo właśnie mam w tym problem znałbym ten tytuł i już bym znalazł
Pozdrawiam Zmora
zerknij na www.mangatraders.com to jeden z lepszych zbiorów mang i innych
PS: jeśli jest to pod orginalnym tytułem
hehe a wiesz może ja by brzmiał japoński lub angielski tytuł ?? bo właśnie mam w tym problem znałbym ten tytuł i już bym znalazł
Pozdrawiam Zmora
Parę kliknięć w google: Mong Hwan Baek Seo. Tytuł koreański.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
a angielski A Book of Dreams, wyszły 3 czaptery po angielsku, jak chcesz to mogę Ci wysłać
jak możesz to bedle wdzięczny z góry dzięki
Pozdrawiam Zmora
Strony 1