Nie jesteś zalogowany.
No cóż, tamten nie działał, ale ten - http://2ch.ru/b/src/1180292978478.jpg już tak xD
Nevar - kiedy na oko będą napisy? do 33 epka
Nevar - kiedy na oko będą napisy? do 33 epka
Jak się pojawią w rubryce 40 ostatnio dodanych napisów Poczekaj cierpliwie, albo kieruj bezpośrednio pytanie do autora owych napisów.
Widzieliście to (list do Kuro-Hany)? VIZ Media wysłał listy do grup tłumaczących DN o zaprzestanie tłumaczenia. Kuro-Hana i Animanda sie wycofują A pozostały tylko 2 ostanie epy mogli by sie za 2 tyg doczepić[zly]
Widzieliście to (list do Kuro-Hany)? VIZ Media wysłał listy do grup tłumaczących DN o zaprzestanie tłumaczenia. Kuro-Hana i Animanda sie wycofują A pozostały tylko 2 ostanie epy mogli by sie za 2 tyg doczepić[zly]
Nie minie chwila a pojawi się jakaś grupa która zsubije te dwa brakujące odcinki
Death Note 36/37 MIGHT be done by us, depending on how we go about this, if not, expect to see another group rise up.
Więc może jednak dokończą.
Oglądając 35 ep. zauważam, że Yagami Raito całkowicie stracił ludzkie uczucia,:/ a co do tłumaczenia 36/37 jeżeli Kuro-Hana nie skończy to znajdą się inni co przetłumaczą (lepiej lub gorzej) w tej ocenie zgadzam się z Maniak'iem.
Oglądając 35 ep. zauważam, że Yagami Raito całkowicie stracił ludzkie uczucia,:/
hmmm, a czy kiedykolwiek było pokazane, że Raito ów takie coś posiada...
lol --- Raito Rulez
Dawno się tak nie ubawiłem przy DN...[okej][okej]
Te ostatnie odcinki..., były do bani, że tak powiem...
wg mnie to przewidywanie Neara było czymś nierealnym...[shithappens]
Szkoda że notes śmierci nie może wskrzeszać... "Life Note"
Bym przywrócił "L" do życia.............................
Ostatnio edytowany przez Drizzt DoUrden (2007-06-14 18:40:05)
moze sie doczekamy drugiej serii i wtedy sie zobaczy. co do L... seria zdechla jak go zdjeli z serialu
猫が大好き!!!
co do L... seria zdechla jak go zdjeli z serialu
Absolutnie się z tym zgadzam[placze]
Ale któż wie... Może L się jeszcze pojawi:)
S P O I L E R
W sumie w filmie fabularnym "DN - The Last Name" to L przeżywa Raita:D
Więc w sumie któż wie, co wymyślą, jeśli wyjdzie druga seria[szpan]
K O N I E C S P O I L A
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
========AVE========
"Dani" RULEZ - - Nice Avatar (Shinma86)
Jestem tylko jednego ciekaw:P Czy głupiutka Amane padnie tak jak reszta zwierzchników Raita[fuj]... [rip][rip]... Oby[slina]
moze sie doczekamy drugiej serii i wtedy sie zobaczy. co do L... seria zdechla jak go zdjeli z serialu
Jeśli by taka była to raczej (a nawet na pewno) byłyby to fillery
Przez ostatnie dwa dni ogladałem sobie Death Note... teraz mimo chorych faz i niedospania jakie te doświadczenie spowodowało moge stwierdzić że to anime jest świetne, więcej niż świetne, od ładnych paru lat nie trafiłem na żaden tytuł który by mnie przykuł do monitora i nie puszczał nawet przez chwile (ostatni taki był zdaje się Evangelion... dawno temu)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Obejrzałem 35 epek i na serio, tu to już Raito przegiął. Tak bezlitosnej i pozbawionej jakichkolwiek uczuć postaci to ja dawno w anime nie widziałem (i jeszcze do tego to główny bohater).
Obejrzałem 35 epek i na serio, tu to już Raito przegiął. Tak bezlitosnej i pozbawionej jakichkolwiek uczuć postaci to ja dawno w anime nie widziałem (i jeszcze do tego to główny bohater).
Miodziooo xD Taki bohater to po prostu zmiata z powierzchni ziemii ^^.
Co do L to była najlepsza postać jaką kiedykolwiek widziałem , N moze ma moc super przewidywania ale tez mysle ze jest niezly
Właśnie takiego głównego bohatera brakowało. Dla mnie bomba.
Raito jest wstrętny. Zazwyczaj lubię złych, ale jego jakoś nie mogę... Najbardziej denerwuje mnie to jak wykorzystuje Mise. Dziewczyna jest w nim zakochana a on takie świństwa z nią wyprawia. Moja samicza natura nie może patrzeć spokojnie na takie rzeczy. A L był najlepszy. M i N nie są już tacy fajni. Może byliby ciekawszymi postaciami gdyby nie byli po części kopiami L
Ostatnio edytowany przez sadakot (2007-06-18 23:38:46)
猫が大好き!!!
Pamietam ze kiedys nie lubilam Raito.. ale teraz, zaczynam go uwielbiac Oczywiscie nie bardziej niz Mikami'ego :D
Yagami Raito to postać, która mnie przerosła po pierwszych kilkunastu epkach. Aż nie chce się wierzyć, jak człowiek mógłby być w stanie tak dokładnie wszystko zaplanować i perfekcjonalnie wykonać.
A, że osobiście lubię mieć wszystko poukładane i zaplanowane (chociaż czasami nie wychodzi) to jak najbardziej Raito jest postacią, którą darzę ciutką sympatii.
Ja powiem tak. Lubię Raito za to, że jest, jak by nie patrzeć, oryginalną postacią.
Jednak, jak dla mnie, przesadza z ta swoja władzą... No ma poteżną, ale jak widzę jego dokonania (Takada chociażby...), to mnie krew zalewa. Jeszcze byłam w stanie zrozumieć zabijanie przestępców, ale L'a juz mu nie wybaczę xD
Za Misą nigdy nie przepadałam... Chociaż jego stosunek do niej jest wg mnie zwyczajnie chamski:P Wiem, że teraz jest mu ona najmniej potrzebna, ale jakiś szacunek do kobiety powinien być (chociaż on nie ma szacunku do nikogo...)Pewnie wystarczy mu ona do łóżka tylko i koniec...
A co Do Mikamiego xD Nie powiem, fajna postać, chociaż to jego ślepe zapatrzenie w Kirę, też działa na nerwy Aczkolwiek uwielbiam to jego "wykończyć"
Ostatnio edytowany przez DarkSister (2007-06-19 00:04:50)