Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
2 lata temu -88 45 human i 43 przyrodniczy. Czyli nieźle , ale jak na klase to raczej średnio...
a ja do matury nie przystapilem bo dla mnie ten test w zaden spsob nie sprawdza inteligencji czlowieka a tak wogole to wypier... z tego kraju poje...
A ja zamierzam zdawać maturę międzynarodową, żeby mieć dostęp do uczelni zagranicznych.
Matura może i nie jest sensownym testem (ale ja jeszcze nie widziałam sensownego, konstryktywnego i obiektywnego testu) ale niezdawanie jej "bo nie sprawdza inteligencji" nie jest sensownym wyjaśnieniem.
Szczególnie, że na studiach takiego wyjaśnienia nie przyjmują. Ale może to tylko ja mam ambicje, żeby pisać magisterkę w akademiku w Cambridge .
Asfalto_san napisał:a ja do matury nie przystapilem bo dla mnie ten test w zaden spsob nie sprawdza inteligencji czlowieka a tak wogole to wypier... z tego kraju poje...
A ja zamierzam zdawać maturę międzynarodową, żeby mieć dostęp do uczelni zagranicznych.
Matura może i nie jest sensownym testem (ale ja jeszcze nie widziałam sensownego, konstryktywnego i obiektywnego testu) ale niezdawanie jej "bo nie sprawdza inteligencji" nie jest sensownym wyjaśnieniem.
Szczególnie, że na studiach takiego wyjaśnienia nie przyjmują. Ale może to tylko ja mam ambicje, żeby pisać magisterkę w akademiku w Cambridge.
nie łatwiej jest znaleźć bogatego męża
Ech, naprawdę wstyd mi, aż się przyznać mojego wyniku z przed dwóch lat ;p 47/100
Ostatnio edytowany przez shinnek (2007-06-14 22:19:13)
Ja też nie mam się czy pochwalić, bo mam tylko 54/100, ale chociaż więcej niż połowa
86/100
43 human
43 mat-przyr
no i gitara....
2 lata temu i miałam 81...
48 z humana i 33 z mat
Mam pytanko
Ja niestety lub stety nie miałem tych egzaminów i umknąłem reformie spod ostrza ale jestem ciekaw jakie zdanie macie na temat tych egzaminów?
Większość z was pisze ze poszło im OK i bez większych problemów.[okej]
Ale czy nie jest to kolejny sposób gnębienia uczniów i niepotrzebnego stresu?;)
Osobiście nienawidzę egzaminów i jeszcze 1 dodatkowo nie kojarzy mi sie pozytywnie.
Co o tym sądzicie?[kombinuje]
Hm, ja tam w sumie nie odczuwałem stresu, jakoś tak lajtowo do tego wszystkiego podchodziłem:) Ha, ale za to jakie głupie jest robienie egzaminu z podstawówki do gimnazjum[brakslow](nigdy nie zapomnie pytania z bocianami). Gdy dostaniesz z tego egzaminu 0 pkt. to i tak dostaniesz się praktycznie do każdego gimnazjum, wystarczy, że mają miejsca. Taki egzamin to dopiero czas i kasa w błoto.
Ostatnio edytowany przez VanTheTandeta (2007-06-17 14:49:38)
No cóż, ja dwa lata temu miałem 42 z polaka i 46 z matmy, czyli 88/100 :p To był 12-sty wynik w LO, do którego się dostałem. A teraz... zdam do trzeciej klasy :]
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8