Nie jesteś zalogowany.
właśnie macie jakieś miejsce?
mnie pasują wrocek i okoloice :D hi hi.
Aha a termin - najelpiej weekend jakiś wtedy napewno będę miał czas.
Z chęcią bym się spotkał z wami ludki, nigdy jeszcze nie byłem na spotkaniu anime maniakow xD
Widzę, że temat upadł:(.
Ja proponuję date:10.08 - 15.08
Co wy na to?
Na dzień dzisiejszy (jeżeli miałbym się na jakimś zlocie zjawić, bo nic nigdy nie wiadomo) bardziej odpowiedni byłby drugi tydzień sierpnia. 3-4.08 jest Woodstock, na który ofc. zawitam, więc mógłbym o ten tydzień urlop przedłużyć.
Gdzie? Wrocek, Grańsk, czy K-ce - zwisa mi to. To nie kłopot, skoro i tak ~1k km jechać muszę.
Ale to ofc. tylko sygestia z mojej strony.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-06-15 14:31:24)
Mnie taki termin nie odpowiada Plany mi się trochę zmieniły, bo do Anglii jadę pojutrze. Wracam za trzy tygodnie na jakieś 14 dni, po czym znowu jadę. Pierwsza połowa sierpnia w tym wypadku jest nie dla mnie. Ja byłbym za ostatnim tygodniem wakacji, bo wpadłbym na 100% (baaardzo chciałbym wyskoczyć na taki zlot).
"Skazany na zajebistość"
jeszcze tylko miejsce.
właśnie macie jakieś miejsce?
mnie pasują wrocek i okoloice :D hi hi.
A czytaliście wogóle pierwszego posta w temacie?[cojest]
BTW. Na woodstock też się wybieram, ale chce się zregenerować po nim .
Maniack napisał:jeszcze tylko miejsce.
rexo napisał:właśnie macie jakieś miejsce?
mnie pasują wrocek i okoloice :D hi hi.A czytaliście wogóle pierwszego posta w temacie?[cojest]
Czytałem, ale myślałem, że byc może sie plany zmieniły...
Mi sierpień nie pasuje, ponieważ nie będzie mnie od 23 lipca do września w kraju, więc
(baaardzo chciałbym wyskoczyć na taki zlot)
Ja również
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-06-15 17:18:56)
Taka propozycja dotycząca się terminu.. Niech może wszyscy zainetersowani po prostu napiszą kiedy mogliby się zjawić. Niech ~Wersus ulokuje w pierwszym poście nasze i wasze daty (by nie było burdelu, wystarczy podać numer tygodnia. Dla lipca: 27-31. Sierpień: 31-35) Będzie łatwiej w ten sposob ustalić datę zjazdu, by jak najwięcej anime-maniaków mogło przybyć:)
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-06-15 17:44:13)
Spróbujcie też zagadać do Redakcji (Kane'a?), czyby nie umieściła w tej sprawie ankiety (obecna wyczerpała swoją "moc"). Tak wydaje się, że będzie szybciej i bardziej konkretnie.
Sierpień: 31-35
Nani?
Końcówka sierpnia lub okolice środka lipca mi pasują.
Widzę, że dużo fajnych ludzi z forum chce jechać
"Skazany na zajebistość"
fajnie by było gdyby zjasd był w sierpniu, najlepiej po 6 sierpnia bo wtedy bym pojechał samochodem
Ja również z chęcią pojawiłbym sie na takim spotkaniu. W sumie nic nie szkodzi na przeszkodzie tylko nie wiem jeszcze co starsza wymyśli w związku z moim wolnym czasem. O ile praca pozwoli to jestem. Najbardziej pasuje mi końcówka sierpnia. No i jest jeszcze jedno ale. Jeśli Zdarzy sie tak ze nikt ze znajomych sie ze mną nie zabierze to z chęcią zasiliłbym jakieś wolne miejsce:)
Spróbujcie też zagadać do Redakcji (Kane'a?), czyby nie umieściła w tej sprawie ankiety (obecna wyczerpała swoją "moc"). Tak wydaje się, że będzie szybciej i bardziej konkretnie.
bardzo dobry pomysł... taka ankieta może nieźle wzmocnić ekipe z ansi xD Ma moc
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-06-15 18:50:41)
Wolałbym początek lipca. Miejscówka myślałem że jest już ustalona (Sulejów).
O to o ile bedzie przed 13 lipca to pewnie wpadne bo mam tam rzut beretem, a moze byc fajnie:D
12-13 sierpnia odpada, bo wtedy Dojicon, chyba, że wszyscy i tam przyjadą:D
mi pasuje lipiec i potem druga połowa sierpnia
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Ja to jak będzie termin, to albo się dostosuję, albo nie. Nie mogę planować z dużym wyprzedzeniem, bo w wakacje trafiają się różne wypady ze znajomymi, których nie widziałem, przyjazd brata, kolegów, konieczność zostania z psem, etc... Mogę powiedzieć tak: będę mógł myśleć o przyjeździe jeżeli zlot odbędzie się po 6 lipca. Jednak, czy przybędę, to gwarantować nie mogę.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Napisałem do Kane'a PM z proźbą o ankiete. Pozostaje tylko czekać:)
marcin2 napisał:Sierpień: 31-35
Nani?
Końcówka sierpnia lub okolice środka lipca mi pasują.
Widzę, że dużo fajnych ludzi z forum chce jechać
Czytanie ze zrozumieniem się kłania;)
To są numery tygodni - nie dni miesiąca;)
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-06-16 10:26:25)
Oj kłania, kłania, mój błąd (musiałem tylko luknąć).
"Skazany na zajebistość"
Widzę, że temat w końcu powrócił. Ja jakiś czas byłem nieosiągalny, bo musiałem w końcu pozaliczać wszystkie zaległości
Z jakieś 2 tygodnie zamykam mam nadzieję sesję. Z tą ankietą to doby pomysł, ciekawe tylko czy będą w niej brały udział tylko osoby zainteresowane i wyniki nie zostaną zmanipulowane przez GTW .