Nie jesteś zalogowany.
BTW
Ep 11 całkiem spoko, sporo się w nim wyjaśniło, no i w sumie to się dopiero zacznie <ale bez spoilerowania >
Oj tak, teraz się będę tydzień napalał na to, co czeka nas w następnych epach.[szpan]
Zabawa dopiero się zaczyna.
12 epek chyba ktoś inny rysował (przynajmniej miejscami); clare ma teraz morde jak naleśnik, a ophelia pysk, jakby jej w żuchwę arbuza wszyli (albo przynajmniej srogo oklepali).
edit2. no i te żałosne rozciągacze minut... claymore nie podoba mi się tak bardzo, jak jeszcze tydzień temu (bo jestem pewien, że teraz tak będzie co odcinek [ehh, ten mój pesymizm]).
edit3. no i jeszcze 2 perełki - clare i ta mina;
i "do diabła, nie powinnam malować warów, po 2 zarwanych nocach. ale co mi tam, jest ciemno, nikt nie zauważy"
Ostatnio edytowany przez Farfarello (2007-06-20 18:41:50)
[hehe] dlatego wole mange, tam kreska raczej nie traci na jakości ale ten odcinek tez se obejrze mimo arbuzowego składu...
[hehe] dlatego wole mange, tam kreska raczej nie traci na jakości ale ten odcinek tez se obejrze mimo arbuzowego składu...
dokładnie, manga jest dużo lepsza.
edit.
zalezy kto co woli w anime jest zato wiecej ruchu
tak, to było bardzo odkrywcze. możesz na siebie mówić "markoł poloł" z lekcji 17 (sorki za złośliwość, ale nie mogłem się powstrzymać )
Ostatnio edytowany przez Farfarello (2007-06-20 18:45:39)
zalezy kto co woli w anime jest zato wiecej ruchu
A ja czekam na napisy do 11 odcinka
A ja czekam na napisy do 11 odcinka
Do 11 są napisy...
Ja tam czekam na napisy do 12:]. Claymore samo w sobie jest fajne. Czy ktoś wie co ile będą wydawane nowe odcinki??
co tydzień ?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
co tydzień ?
Weź nie wkręcaj chłopakowi. Jesteś okrutny. Tak naprawdę to wychodzi co 2 tygodnie, czasem co 3.
JaDaK napisał:co tydzień ?
Weź nie wkręcaj chłopakowi. Jesteś okrutny. Tak naprawdę to wychodzi co 2 tygodnie, czasem co 3.
Nie prawda, raczej co 4, 5 tygodni...
Wychodzi co tydzień.
Ostatnio edytowany przez therois (2007-06-21 10:56:39)
zdecydujecie sie:D bo teras jestem zakręcony:D
Mówiłem żebyście chłopaka nie męczyli:/ Wychodzi dokładnie raz na ruski rok:) a tak na serio to co okolo 2-3 miesięcy
To już jest przegięcie pały. Sam się już zmieszałem i nie wiem w końcu jak to jest. z tym wydawaniem i co mają do tego ruskowie. ;/
Ostatnio edytowany przez therois (2007-06-21 13:49:16)
Anime wychodzi w środę co tydzień. I róbcie ludziom wody z mózgu...
wie ktoś kiedy będą napis do 12epa?
DaBiDo napisał:A ja czekam na napisy do 11 odcinka
Do 11 są napisy...
Nie ma
wie ktoś kiedy będą napis do 12epa?
Jak ktoś zrobi i wstawi?
Psychopata napisał:DaBiDo napisał:A ja czekam na napisy do 11 odcinka
Do 11 są napisy...
Nie ma
Są...
Zgadzam sie z Jaroo napisy do 11 odcinka są.