Nie jesteś zalogowany.
ciekawe tylko czy (...) wyniki nie zostaną zmanipulowane przez GTW .
Bez obaw
Imperare sibi maximum est imperium
co do ankiety, powinna być też opcja, "każdy termin mi pasuje":)
Na szczęście to przewidziałem
faktycznie:P mój błąd:P
Jak zbiorę ekipę to się chętnie wybiorę bo samemu pewnie będzie nudno. Takie pytanko co dokładnie tam będzie bo jeszcze nie byłem na takim zlocie??
nie... ja tylko moge od 01.08 - 05.08 wtedy dni wolne ... reszte to Dojicony etc w lipcu pracuje wiec...
Jak zbiorę ekipę to się chętnie wybiorę bo samemu pewnie będzie nudno. Takie pytanko co dokładnie tam będzie bo jeszcze nie byłem na takim zlocie??
No raczej standard, nie ma co się spodziewać jakichś wybitnych atrakcji: seks grupowy, jaranie wszystkiego, co się nawinie pod rękę, obdzieranie wiewiórek żywcem ze skóry, bicie rekordów w zawartości alkoholu w wydychanym powietrzu, mycie zębów wspólną szczoteczką, robienie siku do Pilicy, takie tam.
Pierwsza połowa lipca i jestem zwarty i gotowy
Tronki napisał:Jak zbiorę ekipę to się chętnie wybiorę bo samemu pewnie będzie nudno. Takie pytanko co dokładnie tam będzie bo jeszcze nie byłem na takim zlocie??
No raczej standard, nie ma co się spodziewać jakichś wybitnych atrakcji: seks grupowy, jaranie wszystkiego, co się nawinie pod rękę, obdzieranie wiewiórek żywcem ze skóry, bicie rekordów w zawartości alkoholu w wydychanym powietrzu, mycie zębów wspólną szczoteczką, robienie siku do Pilicy, takie tam.
Czyli już mi się podoba więc zaczynam sie pakować i odkładać fundusze;)
ja jestem tutaj dopiero od paru miesięcy i też nie miałam okazji byc na takim zlocie ale uważam że jest to świetny pomysł
W zeszłym roku było m.in. picie z jednego kielona przepalany WD:D. Pamiętam do dziś jak się wtedy "wzruszyłem".
^^^ ojej hehe nice, mmmm można by powiedziec ze fajnie by było się wybrac, lol tylko zalezy kiedy to wypadnie :/
Tronki napisał:Jak zbiorę ekipę to się chętnie wybiorę bo samemu pewnie będzie nudno. Takie pytanko co dokładnie tam będzie bo jeszcze nie byłem na takim zlocie??
Ech, a mogło być tak ciekawie;]
W zeszłym roku było m.in. picie z jednego kielona przepalany WD:D. Pamiętam do dziś jak się wtedy "wzruszyłem".
A pamiętasz że nikt szkła nie miał i musieliśmy pić z kupionych plastików , ach te wspomnienia...
ja jestem tutaj dopiero od paru miesięcy i też nie miałam okazji byc na takim zlocie ale uważam że jest to świetny pomysł
Pamiętam wciąż jak Mio napisała:
mogę zapytać kiedy byłby ten zjazd?
jutro
I PRZYJECHAŁA
To takie małe pytanko jako że nie piję napojów alkoholowych to mniej więcej ile kasy jest potrzebne?? A i ile rok temu było ludzi??
~Freeman , przy tej ilości facetów , nie uważam żeby seks grupowy był jakąś atrakcją. No chyba że hołdujesz zasadzie : 'na bez rybiu i rak ryba' , ale wtedy nie jadę .
Ostatnio edytowany przez Dżibril (2007-06-16 16:24:20)
To takie małe pytanko jako że nie piję napojów alkoholowych to mniej więcej ile kasy jest potrzebne?? A i ile rok temu było ludzi??
Jest materiał na skarbnika:D Z mojego doświadczenia wynika ze nieważne ile byś wziął i tak będzie mało. Zawsze można spróbować głodówki zdrowotnej. Zdrowie jest najważniejsze:P
A tam nie było przypadkiem samych facetów o_O?
Ostatnio edytowany przez wiluS (2007-06-16 16:25:51)
O nie , ~wilus były trzy kobietki .
Ja urlop pewnie będę miał od 15 sierpnia
O nie , ~wilus były trzy kobietki .
Obsługa pola namiotowego cze pełnoprawne uczestniczki zlotu?:P
To takie małe pytanko jako że nie piję napojów alkoholowych to mniej więcej ile kasy jest potrzebne??
A co ma widelec do wiatraka?[brakslow]
Zawsze lepiej jest wziąść więcej, niż potem, np. pieszo do domu wracać.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-06-16 17:09:33)