Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Poszukuje sklepu internetowego, w którym mógłbym zakupić takie mangi jak Tenjou Tenge, 666 Satan, Air Gear, Berserk, Claymore w wydaniu angielskim. Może to być polski sklep sprowadzający te mangi, czy też zagraniczny tylko z możliwościa wysyłki do polski. Nie chodzi mi tu o jeden czy dwa tomy danej serii, tylko większą ilość.
Był gdzieś podobny temat o ile się nie myle...
Szukaj na forum, a poza tym to na amazonach znajdziesz na pewno.
O ile się dobrze orientuję, to w Empiku można zamówić. Często na Allegro pojawiają się takie wydania:) Musisz szukać...:D
Ma ktoś skany mangi Death Note tom 1?bo akurat nie mam tego tomiku.
Ten tom został wydany w Polsce. Dziewczyno, naprawdę, poszukaj trochę, zanim znowu założysz głupi temat/napiszesz głupi post.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-12-20 20:26:14)
"Skazany na zajebistość"
Ja mogę polecić Multiversum (końcówka to chya com.pl, ale od czego są google ). Zamawiałem tam raz Megatokyo vol.5 i The Nail. Wszystko poszło sprawnie, choć na komiksy trzeba było czekać miesiąc. Ale jest to wynikiem dostawy towaru do sklepu raz na miech. Wyślij maila do nich z zapytaniem o dostępność tytułów, które chcesz. Odpowiadają bardzo szybko. Sam pytałem o Kare Kano i było, więc jest szansa. Ceny nie są wygórowane, generalnie polecam
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ten tom został wydany w Polsce. Dziewczyno, naprawdę, poszukaj trochę, zanim znowu założysz głupi temat/napiszesz głupi post.
Mmm... Lubisz dominować...
Strony 1