Nie jesteś zalogowany.
Heh.. no tego to ja juz nie chciałem mówic.. ale najbardziej podoba mi sie(to oczywiscie jest ironia) jak oni fajnie niekiedy przebieraja nogami... cos w stylu team america World police [ jak kukiełki] ale to widac nieczesto, ale widac, naprzykład jak ten koles co w pierwszej czesci przenosi zakochanych do innego wymiaru, to zwróccie uwage jak wbiegał do tej swiatyni czy czegos tam... jak mu zajefajnie nuszki pracuja...
Heh.. ale to sa szczegóły.. heh, ale ogólnie to fajny ...ciekawe ile tego naskrobhia.. dojdziemy do 4x52, czy jedna seria 52 odcinkowa starczy,, zauwazyłem ze 52 to chyba japonczyków ulubiona cyferka
A nie 26?
2x26 = 52 :-)
Wydaje mi sie ze 52.. ale nie dam sobie głowy sciąć
Emill.. racja... zle sie zrozumiałem z resztą..
zapytałem ironicznie ile bedzie odcinków Tsubasy.. heh( a jeszce nie wiedziałem) i podałem liczbe 52 bo to ulubiona liczba japonska.. tak mi sie wydawało
a pózniej ktos napisał " a nie 26??" a nie skumałem ze chodzi o wszystkie epki Tsubasy... ale byłoby miło gdyby było ich conajmniej 52 bo uwielbiam tą animke...
Muze to katuje dniami...
Teraz katuje singiel z Filmu... jest niezły...
a utworek ..::Yuki Kajiura - Hear our prayer stał sie moim najlepszym anime kawałkiem...... jak dla mnie jest poprostu genialny
a co tak tu sie cicho zrobiło... czyzby nikt tsubasy nie oglądał???
obejrzałem juz pierwsza 10 tke z top 200 anime z AnimeNfo.com i nadal uwazam ze tsubasa jest moją najlepszą animką.. na drugim miejscu usytuowałbym FMA..
Klimat mi sie podoba...(ale to jest moje osobiste odczucie, bo wiem ze i tak mało komu sie ona podaoba :p)...
<dopisek>
heh. jednak poprawiam sie... mają byc oficjalnie 3 sezony.. ale nie wiem po ile odcinków.. tak wiec napewno nie 26
Jeszce jedno bardzo wazne pytanie..
wie ktos skad moge zassac mange Tsubase vol 1-9 bo pozostałe nowe mam...
stronke huba albo torrenta....bo ja nie moge jakos znaleźć...Plissa ....a tylko nie emule...
z góry dziekuje
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-06-19 21:21:26)
Użycie "edytuj" naprawde pomaga w stosunkach z moderatorem. Zawsze mniej pretekstów do wyciągnięcia konsekwencji .
TSUBASA CHRONICLE - suuuper anime...
No soundtrack jest fajny, szkoda tylko, ze tak beznadziejnie serie skonczyli nie planujac kolejnych epow ani nawet ova czy movie
Będzie oav chyba jeszcze w tym roku...
No ale są dwa sezony po 26 odcinków = 52 odcinki
A prawda, w listopadzie wychodza limitowane odcinki OAV z Tokyo Arc, który w mandze jest po prostu zajebisty *_* Ci od movie robia.
pierwsze odcinki sa slabe ale pozniej jest coraz lepiej[okej]
int main()
{
string napis; // typ napisowy
cout <<"Podaj napis (bez bialych znakow) z klawiatury: ";
cin >>napis;
cin.ignore();
cout <<'\n'<<"Napis podany przez Ciebie to: "<<napis<<".\n\n";
cout <<"Nacisnij ENTER aby zakonczyc\n";
getchar();
return 0;
}
Ostatnio edytowany przez mareczek_65 (2007-06-19 19:27:42)
ehh ale zeby 3 ova w 5 miesiecy wydawac i to dopiero w listopadzie poczatek :/ no coz trzeba bedzie czekac
A skąd TO można ściągnąć ?:D odpowiedzi proszem na priva
arigato !
A kiedy 3 seriaa?