Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tak jak w temacie czy ktoś wie ile jest epów Bleacha?
I mam prośbe czy mógłby ktoś podać czy do Bleacha są jakieś OAVKI odcinki specjalne bądź filmy?
Witam ile bedzie epkow to chyba narazie nie wiadomo ale manga jest duzo do przodu i ciagle wychodzi wiec pewnie jeszcze troche bedzie. Co do OAV to narazie jest jeden Jump Festa 2004, ale niedlugo ma sie ukazac nowy na ten rok .
Oby jak najwięcej. Nikt dotychczas nikt nie przedstawił jakiejś sensownej i spójnej odpowiedzi co do ilości epków. Co forum to inne liczby.
Mangi obecnie starczy spokojnie na 70epków.
Tu macie wszystko (chyba).
"Well the official TV Tokyo Bleach Calendar has updated going from a listing of 50 episodes to 65 episodes! You can check out the calendar for yourself here: http://cal.syoboi.jp/tid/491
Powtórzę link:D http://cal.syoboi.jp/tid/491
Pozdrawiam.
Dodam jeszcze, że z wypiekami czekam na 52 + 53. To będzie coś:)
Pozdrawiam.
Ech, Anime Bleach odmładza ducha:)
hmmm Jump Festa 2004 jako oav'ka??? oj raczej bym tak tego nie nazwal. Jest to zwyczajnie jedna z poczatkowych historyjek zrobiona w taki sposob ze jest w calosci, z tego co pamietam w serii jest podzielona na conajmniej 2 epki. Moim skromnym zdaniem nie warto sobie tym glowy zawracac. A co do ilosci odcinkow to michal777ma racje ile bedzie odcinkow to nie wiadomo. Ja mam tylko nadzieje ze nie zrobia z tego kolejnego tasiemca typu Naruto.
EDIT
Ehh michal michal wszystko fajnie tylko jest jeden maly problem. CO ONI TAM MAJA NAPISANE???
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
He he widze ze zabuzasan jakis taki niecierpliwy ale ja tez chetnie bys sie dowiedzial kiedy beda napisy . A co do wczesniejszego watku to ja tez czekam na odcinki 52-55 to dopiero bedzie cos super walka + kolejne Bankai tym razem Zangetsu
Powtarzam, tu macie ilość epków! Więc to chyba zamknie temat raz na zawsze.
Napisy do Bleach ep49 już są.
Pozdrawiam.
Sorry ale z tej strony wynika, że odnicki 52 i 53 będą połączone (mam nadzieję, że to będzie już główna walka), a w spisie jest wypisane 66 odcinków i tegoż ostatniego emisja będzie w 10.01.2006r.. Więc chyba tak szybko nie będzie końca :-)
kiedyś zadałem to samo pytanie
bleach już się kończy w ep 48 padły słowa o przesynięciu terminu egzekucji za 20 pare godzin
oni chyba sami tego nie chcą ciągnąć
dzieki za odpowiedź wszystkim:P;)
Przeniesione z tematu który nie miał prawa bytu. A że tekstu sporo się uzbierało to szkoda było kasować:
~Sfinks 2005.09.21 18:55:15
Nie zna już ktoś może liczby odcinków Bleach. Jak na razie zanosi się na kolejnego tasiemca. Nie mam nic do tego anime podoba mi sie ale jak widzę kolejny epizod z rzędu wyjęty z kontekstu i nie pasujący do kupy to az mnie coś jasnego i czerwonego zalewa. Zamiast czekac na kolejny epizod z niecierpliwością to już ze zniechęceniem podchodzę czym też znowu przedłużą te serie może wesołymi przygodami pluszaka Cona albo historyjką pt. back to the begining. Jak na razie męcza tym strasznie widza chyba dzieciaki w kraju z wiśnią nadal nabijają im kase na gadżetach skoro tak męcza zwierzątko. Do bodajże 30estego epka było spójnie chociaz nie zawsze no ale teraz to już absolutne przegięcie. Jeszcze parę takich wstawek a oglądający zapomną o co biegało w bierzącym epku bo ciąg dalszy nawiązuje do tego z przed 4 poprzednich. Ahhhh komerha moja muzo
~michal777 2005.09.21 21:13:26
Ja osobiscie to was nie rozumiem jezeli wam sie nie podoba albo znudzilo to anime to poprostu przestancie ogladac. Ja osobiscie wole anime ktore ma wiecej niz 13 lub 26 ep. takie krotkie zazwyczaj koncza sie bez najmniejszego sensu oraz bez wyjasnien roznych watkow. A co do ilosci epkow to do niedawna bylo podane 66 ep ale po ostatniej emisji dopisali kolejne wiec jak na razie zapowiada sie 70 ep
[placze]Czemu oni to zrobili?! Czym sobie zasłużyłem na kolejny odcinek z Don Kanojim? I to w momencie kiedy akcja tak fajnie sie rozwijała...[placze][placze] Za co?! ..........
Odnośnie odcinka 50
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Strony 1