Nie jesteś zalogowany.
http://www.anime-gate.pl/ Jeszcz eprawie nic tam niema ale niedługo hoho sami zobaczcie MR Jedi rządzi Mr Jedi radzi Mr Jedi nigdy nas nie zdradzi
Hmm, dziwna akcja propagandowa. Jak na razie to tam jest dość mało, ale wiadomo już że wraz z appleseed będę dostępne inne tytuły. Nie wiem czy jedaj rządzi, bo jak na razie to tytuły te są dość mało interesujące. Chociaż cena kusi.
Mało interesujące? Appleseed 2004 jest dość ciekawy.
Poza tym nie ma co oczekiwać, że projekt od razu walnie z grubej rury
Przecież musi się rozkręcić. Mam nadzieję, się uda.
P.S.
A w związku z AnimeGate, niedługo mała niespodzianka na Manganime.
A tak wogole to co to za rewelacja? O tym jest juz wiadomo od miesiaca albo i dluzej.
Moze i wiadomo ale np. ja niewiedzialem o tym...
Super narecie sie cos ruszy, miejmy nadzieje ze to co obiecuja bedzie prawda
Od takich newsow sa serwisy takie jak anime.com.pl albo animesheen.com
heh.. a ja myslalem ze sobie dal spokoj... punkt dla Jedi!
ruchomy zamek haouru czy jakos tak nie chce nikogo zniechęcać ale byłem na tym w kinie i musze powiedzieć że to największy chłam jaki kolwiek widzialem z anime ,dla mnie to był jeden z wielu tasiemców argentyńskich jakie moja mama ogląda:)
Jedna z wielu opini. A skoro wiele opini jest zgoła odmiennych, to mamy lepszy pogląd na film .
Ja nie omieszkam się na to wybrać i po obejrzeniu się wypowiem.. na razie hnie chcę tworzyć se fałszywej opini na podstawie nagłówków...
A po co o Hauru wspominac w tym temacie? Przeciez to nie Anime-Gate go wydaje tylko Monolith Plus.
owszem... i tu przyznaje, że mi się pomyliło, a jak już si zorientowałem to była już odpowiedź w tym wątku.. nie mniej przepraszam za zamieszanie.. a to co chciałem przekazać, to może tyle fakt że to aniem leci w polskich kinach, ale fakt, że wspominają o tym polskie media i to w miare rozsądnie, bo nie zaliczają tego do bajek (np dzisiaj w Expresie Ilustrowanym w dziale z opisami filmów widziałem ten tytuł a obok jako gatunek podane: japońskie anime
Jakoś poprawiło mi to humor
Papaja dla ciebie kazde anime w którym nie ma walki na poziomie DB jest chłamem
Co do projektu anime-gate to sam nie wiem. Jedi mówił że DvD będą tanie (około 20 zł) więc można kupować. Tylko z drugiej strony wiadomo że nie każdy będzie kupywał wszystkie tytuły. Pozatym wydaje mi sie że anime-gate chce jakoś na siłe rozpowszechnić i spopularyzować anime ;/
Ogólnie mam nadzieje że nie upadnie tak szybko jak Mangazyn lub Anime+
Mam nadzieję ,ze wypuszczą GOlden Boya i Triguna ,bo to są kótkie serie . Mają ciekawą fabułę i przeslanie ,kóre dociera głeboka do widza i go edukuje .
No tak, 26 epków triguna to faktycznie krótka seria .
Ale AG mogło by wypuścić pare tytułów, które wiem że by mi się spodobały. Jak na razie jest tylko jeden potencjalny kandydat, któego po prostu jeszcze nie oglądałem.