Nie jesteś zalogowany.
A może ktoś powiedzieć co należy wpisać w Winny by pobierało tego Devila lub niech da screeny co i jak xD
A po ch... ci taka wersja? 1920x1080 - masz taki sprzęt żeby sie cieszyć full hd? Czy po prostu zwykły monitor... odpuść to sobie i ściągaj 720p. A o winny znajdziesz informacje używając opcji "szukaj na forum" , trochę samodzielności
no ja mam taki sprzet zeby nacieszyc sie Full HD, dlatego pytam czy ten full HD bedzie lepszy jakosciowo od HD?
Może mi ktoś podać torrenta do tego trailera DMC taki który ma dużo seedów z góry dziekuję
A może macie ochotę na pierwszy w sieci polski hardsub dostępny na rapidzie?:D www.subs.bloodyanime.com - świetne anime sie zapowiada:D
http://www.launchgame.com/downloads/index.php <- tu macie z HTTP
A może macie ochotę na pierwszy w sieci polski hardsub dostępny na rapidzie?:D www.subs.bloodyanime.com - świetne anime sie zapowiada:D
Z ciekawości zassam. Jestem ciekaw jak to wyszło
I żałuję że ściągałem[blee]W skali od 1 do 10 daje 0,5 Za dobre chęci[shithappens]
Ostatnio edytowany przez Prey (2007-06-20 00:15:00)
nice episode czekamy na kolejne epki pewnie będą wymiatać dynamiczne i wogóle
do pierwszego epka devila zrobiło też hardsub www.osuwariteam.prv.pl
MI tam sie bardzo podobal pierwszy epek i czekam z niecierpliwoscia na kolejny.. Jestem ciekawy czy skonczy sie na 12 odcinkach (tak jak zapowiadali tworcy)
Dawno mnie tu nie było... :]
lepiej 12 odcinkow pozadnej akcji niz np 24 samej gadki;]
Gdyby ktos chcial [TV-Japan] Devil May Cry - 01 RAW (1920x1080 x264 AAC 5 1ch) mkv
Link
waga:634 MB
zrodlo mininova.org (nie pobieralem i nie sprawdzalem czy faktycznie to ten plik)[baka]
Jezeli ma ktos inne zrodlo niz to "winny" do tego pliku w .avi to prosilbym o podzielenie sie nim (powod? moj 2,5 Ghz Celeron nie wyrabia z .mkv )
Gdyby ktos chcial [TV-Japan] Devil May Cry - 01 RAW (1920x1080 x264 AAC 5 1ch) mkv
Link
waga:634 MB
zrodlo mininova.org (nie pobieralem i nie sprawdzalem czy faktycznie to ten plik)[baka]
Jezeli ma ktos inne zrodlo niz to "winny" do tego pliku w .avi to prosilbym o podzielenie sie nim (powod? moj 2,5 Ghz Celeron nie wyrabia z .mkv )
mam chwilowo tego proca i nie mam problemow z mkv, winna moze byc grafika lub system
Jak dla mnie to winą jest tak wypaśna rozdziałka, bo ja mam dużo słabszego proca od was i radzę sobie z .mkv'ami . Na tokyotosho masz od ACG 1 epa, który ma rodzielczośc 1280x720, czyli troszkę niższą i z tym nie powinieneś miec problemów.
mam chwilowo tego proca i nie mam problemow z mkv, winna moze byc grafika lub system
Z tego co wiem to zalezy jeszcze jaki ten procek, ja swojego kompa kupilem gdzies 3-4 lata temu i procki mimo ze obydwa 2,5Ghz moga sie roznic wydajnoscia (przy ogladaniu mam 100% uzycia procesora[cool])
Co do grafiki to tez nie mam porywajacej ATI Radeon 9200 SE 128Mb
Pracuje na XP z SP2 i kodeki CCCP z jakimis innymi jeszcze dodatkowymi (ale to chyba nie od mkv)
I jak co o tym myslisz? czego wina? jak grafiki to pol biedy bo mozna dosyc latwo zmienic, gorzej juz chyba bedzie z procem.
Zeby nie byl offtopic to wrzuce jeszcze linka do:[Kuro-Hana_-_NEET]_Devil_May_Cry_-_01_[x264_1280x720][76BCE0B9].mkv
waga:150 Mb
Zrodlo: anikei.com
Link
x264 1280x720 i 150 mb??
Nie wiem czy było...
osuwari team wydali świetni polski hardek
http://www.osuwariteam.goofi.pl/odcinek01d.htm
Bezpośrednio: http://www.osuwariteam.goofi.pl/%5BOT%5 … 201%5D.avi
info:
Tytuł: Devil May Cry
rozszerzenie: .avi
kodek: XviD
rozdzielczość: 1024x576
czas trwania: 00:24:29
rozmiar: 194MB
~yuuneko 7 postow wyzej bylo to juz powiedziane, a swoja droga bardzo dobrze ze sie za to zabrali mam nadzieje ze bedzie wmiare rowno wychodzic
polecam wersje [OT]Devil_May_Cry_01_[3d151201] z polskimi hard subami
plik do pobrania na http://www.osuwariteam.goofi.pl/
no to czekamy na kolejne epy w wydaniu osuwari team