Nie jesteś zalogowany.
ja zaraz sciagne sobie calosc:D
Ostatnio edytowany przez mareczek_65 (2007-06-19 22:26:34)
kurde no brakuje mi odcinków od 28 do 31 moze ktos sie podzieli linkiem ??
ongoing.ru
anikei.com
ja zaraz sciagne sobie calosc:D
to podaj torrenta do wszystkich epków jakie wyszły to też sobie ściągnę całość
To jest RAW czy ang hard??
Edit. Przeoczylem kategorie comment[baka]
Ostatnio edytowany przez budyn (2007-06-20 08:16:05)
Jest to mkv z ang subami
tak
Jezus maria poprostu odcinek (36) jest genialny, a jaka koncowka...
SPOIL dla tych ktorzy nie widzieli 36 odcinka !!!
Kiedy Raito probowal sie nie smiac to ja sie prawie poplakalem ze smiechu, strasznie fajnie im to wyszlo:) A co do zakonczenia odcinka to cos mi sie wydaje ze niestety (niestety bo od poczatku "kibicuje" Raito) Near ma asa w rekawie. No mysle ze tworcy staneli na wysokosci zadania i do ostatniego odcinka trzymaja nas w niepewnosci (i to w jakim stylu).[yahoo]
KONIEC SPOILA
Sedno ma racje, odcinek genialny... ciekawe pójdzie nie tak, bo gdyby miało pujść dobrze to by ostatni epek nie był potrzebny
Licze jednak że mimo to Raito wygra na koniec[okej]
Ostatnio edytowany przez opcy (2007-06-20 18:36:03)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Sedno ma racje, odcinek genialny... ciekawe pójdzie nie tak, bo gdyby miało pujść dobrze to by ostatni epek nie był potrzebny
Czy nie potrzebny? Mogli juz w tym wszystko dac, ale oczywiscie chca nas troszke potorturowac i musimy czekac jeszcze tydzien.[rip] Zwlaszcza ze tytul nastepnego epka "New World" moze wskazywac (podkreslam slowo "moze") ze jednak wygra Kira
OMgo ogm omg omgogm, przez 30minut to powtarzałem Oo
Odcinek 36 pobil moje najsmielsze oczekiwania . Jeszcze 7 dni i sie dowiemy jak sie zakończy to anime
Jeszcze 7 dni i sie dowiemy jak sie zakończy to anime
Mam nadzieję, że "odwrotnie" do mangi bo drugi raz mogę tego nie przeżyć.
Bana Mu!!! Omgom ogm gom ogm ogmgomgm człowieku, właśnie mnie zabiłeś, teraz cały tydzień będę zdołowany Oooo
Spokojnie jak narazie to jeszcze nam jakiegos super spoila nie zaserwowal, ale jak ktos mi tu wyjedzie z tekstem jak koncy sie Death Note to nie wiem jak ale bana to mu zalatwie
~Piter666 naprawde watpie zeby skonczylo sie inaczej niz w mandze. Jak bedziesz mial Ty albo ktos inny zamiar napisac jak sie konczy Death Note to prosze dobrze go zaznaczcie
[SPOILER]
w ostatnim epku przyleci ufo pilotowane przez agenta Fox'a Mulder'a i ukradnie notes - zakończenie otwarte na kolejne serie[roftl]
[/SPOILER]
Bana Mu!!! Omgom ogm gom ogm ogmgomgm człowieku, właśnie mnie zabiłeś, teraz cały tydzień będę zdołowany Oooo
Weź sobie lepiej łyknij nervosol bo ci pikawa pierd*. To co napisałem wcześniej nie jest spoilerem dla osób nie znających zakończenia mangi, zresztą to co teraz też nim nie jest...[baka]
Tomir napisał:Jeszcze 7 dni i sie dowiemy jak sie zakończy to anime
Mam nadzieję, że "odwrotnie" do mangi bo drugi raz mogę tego nie przeżyć.
Mogłeś tego nie pisać, chociaż nie wiadomo dokładnie co chciałeś przekazać. Ale teraz włącza się ludzka wyobraźnia.
ok to jak mam pytanie na koncu po napisach pisze cos na ekranie 40 i potem death note czy to znaczy ze zwiekszaja liczbe ep do 40 ?? i drugie czy manga to sie skonczyla na dobre czy moze mozemy liczyc na drugi sezon no i ile okolo chapterow mangi zostalo na ostatni ep ??
ps tylko bez spoilerow ps2 epek genialny
ok to jak mam pytanie na koncu po napisach pisze cos na ekranie 40 i potem death note czy to znaczy ze zwiekszaja liczbe ep do 40 ?? i drugie czy manga to sie skonczyla na dobre czy moze mozemy liczyc na drugi sezon no i ile okolo chapterow mangi zostalo na ostatni ep ??
ps tylko bez spoilerow ps2 epek genialny
1) Jeśli chcą się dokładnie trzymać mangi to już nie ma z czego robić kolejnych epków.
2) Manga jest ukończona, nic mi nie wiadomo o jej kontynuacji. Nie oglądałem jeszcze epka 36 więc nie wiem ile chapterów zostało - na pewno MAŁO
SPOILER DLA TYCH CO NIE ZNAJĄ WĄTKU Z L (czyli tych co nie widzieli jeszcze ep26)
Muszę przyznać, że 36epek wrócił z klimatem i "jakością pojedynków myślowych" do tych kiedy L jeszcze żył.
Nie mniej wtedy niemalże każdy epek był taki, a tu tylko 1 i to na sam koniec prawie
Co nie zmienia faktu, że pomysł świetny.
Ciągle sie łudzę jednak, że L jakoś wróci własnie na sam koniec i wygra z Raito, a jego wytłumaczenie, dlaczego żyje i jak to wszystko przewidział będzie wręcz kapitalnie wykombinowane i przemyślane!
KONIEC SPOILERA
Muszę przyznać, że L to jedna z najfajniejszych i naciekawszych postaci z anime w ostatnich sezonach.