Nie jesteś zalogowany.
16 epek Hell Girl Second Cage już na ansi.
Dwa info:
1.Następne suby do HG dopiero pod koniec czerwca [sesja]
2.Nie pytać się po dziesięć razy kiedy napisy, tylko czytać to, co jest tu napisane.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2007-05-29 16:27:03)
Możecie pobierać 16 subki do Kenichi. Mam teraz sesję, więc proszę wszystkich o wyrozumiałość. Postaram się w weekend dodać 17, ale nic nie obiecuję Pozdrawiam^^
9 epek TT2 już na ANSI.
Macie 5 epek Monster Princess.
Możecie pobierać już subki do trzeciego odcinka Freedom.
Jest już 1 epek Devil May Cry na necie!!!
Jest to raw. Jeżeli wyjdzie pierwszy hardsub, to stanę na nogach, aby szybko pojawił się na ansi.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-06-02 20:07:00)
to stanę na nogach
Mówi się chyba "stanę na głowie", bo stanie na nogach nie jest jakąś wymagającą czynnością
"Skazany na zajebistość"
Nie, to do niego pasuje. Bo jak on stanie na nogach, to korekta na głowie
cieslak napisał:to stanę na nogach
Mówi się chyba "stanę na głowie", bo stanie na nogach nie jest jakąś wymagającą czynnością
Wiem, że się tak mówi. Ale u mnie w mieście, mówi sie na nogach, bo każdy jest leniwy i ciągle siedzi. xD
Nie, to do niego pasuje. Bo jak on stanie na nogach, to korekta na głowie
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-06-02 20:39:34)
Szósty epek Monster Princess już na ANSI. Jeszcze tylko 4. ;]
Miłego oglądania.
Nieśmiało zapytowywuję się kiedy będą suby to Gintamy ep.21 ?
Pewnie wtedy, kiedy zostaną zrobione... Z tego, co wiem to lb333 miał w szkole jakieś zaliczenia i takie tam, nie wiem czy już skończył czy jeszcze nie...
Ruszył nowy projekt, jednak subki leżały już od dawna na dysku. A dlaczego je dodałem? Bo nigdy bym nie skończył tego projektu, a tak będziecie mnie męczyć i będzie spoko. xD Oczywiście nowym projektem jest Buzzer Beater. Kolejne subki są już korektorów.
Lekkie opóźnienie, ale co tam.
Odcinek 5 i 6 Buzzer Beater'a już na ANSI.
Można wciągać 17 epek Jigoku.
10 epek TT2 już na ANSI. Nad 11 trwają prace.
Możecie pobierać subki do 17 epka Kenichi, następne ukażą się wkrótce. Pozdrawiam^^
Mam prośbę do twórcy napisów do Hajime No Ippo
Mam odcinki Hajime No Ippo od grupy [ANIME-MX], ale nie pasjuą mi napisy do tej mojej wersji. I w takim razie mam prośbę czy twórca napisów może zmienić timming lub synchro (nie wiem jak sie to nazywa) do grupy [ANIME-MX] ??