Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
czy ze strony anidb.info mozna sciagac anime??
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … e&aid=3433
Nie. Ten serwis służy jako baza danych o wszelkiego rodzaju Anime, dzięki jego pomocy możesz na przykład dowiedzieć się jakie grupy tłumaczą jakiś określony tytuł Anime i na jaki język. Wtedy kiedy już wiesz jakie grupy tłumaczą Anime, które Cie interesuje, wchodzisz na ich stronę (gdyż zazwczaj na AniDB, kiedy klikniesz w nazwę jakiejś grupy wyświetlają się informacje o niej i tam może się też znajdować adres ich strony) lub szukasz gdzieś torrentów tej grupy, lub jakiś Direct Download. Strona jest bardzo pomocna jeśli nie wiesz jakie grupy tłumaczą jaki tytuł. Ten Serwis ma też wiele innych ciekawych funkcji!
Ostatnio edytowany przez MaLy (2007-02-18 22:25:47)
Na anidb mozna sciągać anime ale jedynie przy pomocy Emula.
Na anidb mozna sciągać anime ale jedynie przy pomocy Emula.
Ups, przeoczyłem, że są sumy kontrolne do eMule na AniDB. Ale w kazdym razie Direct Download nie ma.
na http://www.anime-ultime.net/masz
Mam genialny pomysł! można zrobić temat ze stronami serwerami do zassania anime... mamy już jedną stronę... czekamy na następne...
PS. Przepraszam jestem tu nowy :/
Ostatnio edytowany przez Vato (2007-06-21 23:07:09)
Mam genialny pomysł! można zrobić temat ze stronami serwerami do zassania anime... mamy już jedną stronę... czekamy na następne...
Jest już taki temat...
Juz coś takiego jest, wystarczy poszukać.
Edit: widzę ze szybki niczym błyskawica.
Ostatnio edytowany przez Viader (2007-06-21 23:03:07)
MaLy napisał:Ten Serwis ma też wiele innych ciekawych funkcji!
Na przykład te nowe skórki, co?
Ilu z was używa tej z Haruhi?[los][kombinuje][ukryty]
Co? Gdzie? Jak?
Jakie skórki?
Kurde, dlaczego zawsze jak się loguje to mam:
ERROR:
no aid given
wow, rzeczywiści skiny są ^^ co te praktyki robią z ludźmi, mam czas tylko by ukradkiem czasem tu zajrzeć
Strony 1