Nie jesteś zalogowany.
Zainstalowalem subedita na windows vista i nie mam obrazu dzwiek chodzi.Instalowalem rozne codeki nic nie dalo .Potem zainstalowalem pacza SubEdit - Vista WMP Patch to tez nic nie dalo wyskakuje mi jakis blad "Failed to set data"Macie moze jakies pacze alobo codeki do visty zeby subedit chodzil??? na viscie
mam, pacz (patrz) instalacja starszego windows'a
edit: albo poczekaj na service pack... pare miesiecy
Ostatnio edytowany przez shinma (2007-06-22 00:31:00)
Dzienki:) a jest jakis inny program ktory dziala na viscie oczywiscie z mozliwoscia odtwarzania napisow???
no prawie kazdy
sproobój best plaera albo all playera
ale proponuję media player classic i vobsub
tyle ze napisy myszą sie nazywać tak samo jak anime
Ostatnio edytowany przez darkschab (2007-06-22 00:52:22)
Dzienki kilka z nich dziala
Ja na Viscie mam podobne kłopoty, Subedit wcale nie działa nawet z tym patchem, kodeki sie instalują bez problemu i można oglądać(K-Lite Codec).Vista będzie mieć jeszcze sporo czasu pod górkę.
Mam zainstalowaną vistę. I subedit oraz Media Player Classic działają mi. Kodeki jakie mam zainstalowane to CCCP. Przy Sub edit po zainstalowaniu tego patcha trzeba jeszcze zmienić mu żeby uruchamiał się w trybie zgodności z XP oraz żeby uruchamiał się z poziomu uprawnień administratora.
Ostatnio edytowany przez beal (2007-06-22 07:30:43)
To tak jest, jak sie nie czyta co autor pisze
Zadzwonię dzisiaj do Artura Sikory
Mój dobry kolega z Politechniki Częstochowskiej
Zapytam się czy trwają prace nad jaką kompatybilną wersją pod Vistę.
Ja mam podobne problemy z plikami jeśli są zakodowane WMA 9 pro. Dźwięk nie chodzi pod Subeditem
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Na oficjalnej stronie SubEdita od kilku miesięcy jest path dla Visty
...
przeczytajcie co pisze w tablece.
http://matinf.pcz.pl/~subedit/download/ … ppatch.exe
+ proponuje wszystkie dostepne updaty ze stronki MS lub poprzez Automatyczne aktualicacje.
Edit:
~Przemek3 dokładnie
...wlasnie sobie przypomnialem ze mam w piatek egzamin z Visty @.@
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-06-25 09:32:33)
to działa w ten sposób, że instaluje się tego patcha, a potem prawym myszy na ikonę subedita i otwórz jako administrator.
To i tak nie działa. Z tym patchem i uprawnieniami admina cały czas wyskakuje to okienko. Jest jakiś inny sposób uruchomienia Subedita na viście?
a tak ogółem to lepiej jest oglądać anime na xp czy viscie? chodzi mi o mkv i ogm
Ostatnio edytowany przez Eternit (2007-08-23 19:28:48)
hej...
ja również mam viste i obecnie zainstalowałem sobie SubEdita w wersji pod Viste a wcześniej miałem zainstalowane kodeki z serii k-lite codec pack i wszystkie filmy chodzą mi bez zarzutu... to nie jest miejsce do wyrażania opinii o viście ale :-) mam ją już pół roku i tak ją mam poustawiana, że nie sprawia najmniejszych problemów (choć na początku była ich cała masa). Pamiętajcie o tym, aby instalować wszystkie dodatki ściągane automatycznie, niby nic ale chyba coś jednak dają. Co do gier trudno mi się wypowiedzieć bo niewiele gram... ale np. gothic 3 chodzi mi lepiej pod vista niż pod xp
pozdrawiam