Nie jesteś zalogowany.
A bo zapomniałem napisać, że czekam na napisy od Deshirey & Yaqb Productions
Chłopaki co z Wami? Żyjecie?
Czyzbym wyczuwal tutaj malenka nutke ironii? xD hehe
Niw po prostu od nich ściągam zawsze Są dobre i w .ass i do wersji którą ja ściągam I w ogóle należę do ludzi, którzy nie lubią zmieniać przyzwyczajeń i lubią mieć porządek dlatego nagłe pojawienie sie napisów w txt wśród moich plików zniszczy mi panujący w folderze Claynore ład (serio)
A bo zapomniałem napisać, że czekam na napisy od Deshirey & Yaqb Productions
Chłopaki co z Wami? Żyjecie?
Żyjemy
Yaqb informował mnie, że ma problemy techniczne z komputerem i to narazie opóźnia nasze napisy. Przepraszamy za te opóźnienia, no ale każemu czasami może zdażyć się problem z kompem. Napisy pojawią sie więc, jak komp Yaqb'a będzie dobrze działał. Ja też ostanio miałem problemy z łączem internetowym, więc po prostu mamy małego pecha.
Ostatnio edytowany przez Deshirey (2007-06-21 20:35:52)
mi tam sie podobał ten odcinke i jestem cekaw jaki bedzie teraz tech chłopczyk :d i na jak długo bedzie ta rozłoka
Chyba na kilka odcinków. No bo on musi dorosnąć, nauczyć się posługiwać mieczem i pare takich.
pewnie tak, wyborazam sobie finalowa walke zakonczona tym ze Clare sie przebudza na stałe i Raki ją zabija i to takie wzruszające i w stylu Claymore
lol...albo niedługo będzie odejście od mangi i sztuczne zakonczenie albo bedziemy mieć fillery xD
A ja sadze ze bedziemy mieli maly przeskok w czasie po tej walce i Raki bedzie juz dorosly chlop (oczywiscie szerszy niz wyzszy, zabojczo przystojny, z powerem takim ze az zeby bola itp.) i postanowia sie zemscic na organizacji together
marzenia są piękne...
Żyjemy
Yaqb informował mnie, że ma problemy techniczne z komputerem i to narazie opóźnia nasze napisy. Przepraszamy za te opóźnienia, no ale każemu czasami może zdażyć się problem z kompem. Napisy pojawią sie więc, jak komp Yaqb'a będzie dobrze działał. Ja też ostanio miałem problemy z łączem internetowym, więc po prostu mamy małego pecha.
Trzymam za słowo i nie ponaglam. W końcu napisy robi się dla przyjemności i własnej satysfakcji.
[cytuj]marzenia są piękne...[/quote]
Taa...szkoda tylko ze sie nie ziszcza...Wiem ze to niemozliwe xD
tak przy okazji, ile do tej pory zostalo wydanych tomow po angielsku ?
Ostatnio edytowany przez Maxio (2007-06-22 01:00:17)
Ale przez mangę wiemy przynajmniej ze Clare nie zginie w następnym odcinku co jest trochę do bani ale co tam. Ja mangę nie czytam tylko częściowo przeglądam i widzę ze Clare żyje czyli walka z góry przesądzona no chyba ze zmienia fabule mangi Ale i tak sie doczekać nie mogę następnego epka
Pozdrawiam Zmora
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2007-06-22 02:06:51)
Ale przez mangę wiemy przynajmniej ze Clare
Może "wy" wiecie, ale nie każdy czyta mangę...
tak przy okazji, ile do tej pory zostalo wydanych tomow po angielsku ?
13 tomów 73 chaptery (rozdziały):) Zachecam do czytania mangi wszystkich kumatych z angielskiego bo jest naprawde o niebo lepsza od anime , chociaz jak to powiedzial Beastmaster to kwestia gustu. W przypadku Claymore, wole uzyc własnej wyobrazni do poruszania postaciami z mangi niz polegac na czyjejś wizji oglądając anime, bo kreska anime troche mi nie leży
Ostatnio edytowany przez Kibagami_G (2007-06-22 07:58:45)
[B]SPOJLER[/b]
lol...albo niedługo będzie odejście od mangi i sztuczne zakonczenie albo bedziemy mieć fillery xD
Cóż aktualnie jeszcze 3 odcinki zostały które bedą dotyczyć obecnego wątku. Czyli skonczy się on na 15 epie. Także pozostaje jescze duże pole manewru i napewno bedzie spotkanie z Galatea i Riful of West, no i może wileka bitwa... (czyli skonczą gdzieś tak na 11 tomie mangi - przynajmniej tak mi się wydaje).
Bezsensu byłoby zmeniać całkowicie historię.
[B]KONIEC SPOJLERA[/B]
13 tomów 73 chaptery (rozdziały):) Zachecam do czytania mangi wszystkich kumatych z angielskiego bo jest naprawde o niebo lepsza od anime , chociaz jak to powiedzial Beastmaster to kwestia gustu. W przypadku Claymore, wole uzyc własnej wyobrazni do poruszania postaciami z mangi niz polegac na czyjejś wizji oglądając anime, bo kreska anime troche mi nie leży
Dokładnie, manga bije na głowe anime. Szczególnie obecny wątek (ep12) był w mandze jakoś ciekawiej przedstawiony. W anime to poprostu przewijałem ten odcinek co chwilę
Ostatnio edytowany przez szubiel (2007-06-22 21:03:53)
a ma być 26 odcinków...
Ludzie czy wy zawsze musicie sobie oglądanie Anime tak psuć. NIE wspominając innych.
Mi się podoba Anime.
Może dlatego że nie oglądałem Mangi.
Ukazały się hardsuby polskich grup Ubique i Akuma. Na razie wydali 4 epki, więc warto je zassać i sprawdzić jak sobie poradzili z wydaniem Claymore:)
Oto link do działu na anfo:
Claymore ep 1-4 PL
Ściągajcie, póki są seedy;]