Nie jesteś zalogowany.
zakładam że stało się tak przedtem, czyli wyłączył kompa na noc
heh czlowiek tylko kompa na noc wylaczy zeby sie wyspac , a juz fala protestów, juz jestem i seeduje !
Pozdro
Ostatnio edytowany przez jezykwaw (2007-06-24 10:37:20)
ja mam czas
btw.jezykwaw a będziesz miał inne serie w jakości dvd-rip ?
Ja mam inne pytanie, kiedys zamiesciles link do Odcinka 22 ktory okazal sie numerem 23. chce sie tylko upewnic ,ze tak jest bo jesli tak to sobie dam nie pobieraj na ep23.
to był chyba 24, przynajmniej ktoś tak pisał
budyn -> to byl odcinek numer 24 ale w srodku odcinka popelniono blad i napisali ze to odcinek 22 teraz w torrencie jest poprawnny juz odcinek wiec tamten mozesz sobie darowac i sciagac tylko to co jest na torrencie.
Jesli chodzi o inne serie to mam tak :
Captain Tsubasa J [DVDRip, DAVIDMAX JAP AUDIO + ESP AUDIO] 46 odcinkow
Captain Tsubasa Road to 2002 [DVDRip , Jap Audio + PL Napisy] wszystkie odcinki
i to na tyle... Brakuje mi narazie Shin Captain Tsubasa ale tego jest nie duzo i jakos to nadrobie najbardziej mi zalezy na pierwszej serii Tsubasy bo jest najlepsza moim zdaniem
Oto linki do całej serii J
http://4gmc1a4ho9.rapidsafe.de/
Hasło: CTJ Eps
robicie kawal niezlej roboty wielkie dzieki za wszytkoa moze juz ktos ma serir J i che sie wymienic??
Mam nadzieję, ze nowe odcinki jak i napisy do nich będą się pojawiały w miarę szybko:)
siema,
a macie linki do filmów w jakości dvd-rip najlepiej rawy
Ostatnio naszła mnie taka myśl aby zrobić w końcu jedną naprawdę dobrą stronę o anime Captain Tsubasa. Wiem, co teraz sobie pomyśleliści - takich stron "najlepszych" jest sporo . Ale ja chcę aby ona była naprawdę dobra. Znajdowałoby się na niej info nt. anime, mangi, multimedia począwszy od romów na NESa kończąc na linkach do odcinków (tylko w najlepszej dostępnej jakości) itp.
A czemu nie zabiorę się za tworzenie tej strony tylko piszę tu tego posta? A no dlatego, że znam siebie i wiem, że prowadzenie tak dużej ilości działów szybko bym zaniechał (a nie chcę tego). Więc piszę tutaj:
Poszukuję współpracowników do prowadzenia stronki o Captain Tsubasa.
Przyda się każdy kto może napisać jakieś sensowne artykuły, informacje itp.
Ja z kolei odpowiedzialny byłbym za część graficzną strony, namiary na odcinki i romy.
Propozycje współpracy proszę pisać w tym poście lub na GG: 7938028. Mile widziane byłoby aby podać też czym chciałoby się zajmować na stronie. Wszelkie pomysły mile widziane.
Pozdrawiam.
Serwer masz czy trzeba wykupić ? Bo chyba nie zamierzasz stawiać tej stronki na jakimś darmowym ? No i domena ?
Serwer i domene można wykupić jak się okaże, że strona jest taka jaka miał być i że jest nią duże zainteresowanie. Narazie wszystko zacznie się na darmowym serwerze i domenie.
BTW a jak tam postępy w robieniu napisów do 4 epki?
Postęp wynosi ok. 55% Jak miałbym jutro trochę więcej czasu to mógłbym je już udostępnić.
Mam tylko jedno pytanie: czy te napisy robione przez Elvisa będą pasować do tych epków jerzyka??
Te napisy pasują idealnie do odcinków grupy NSA-Team, czyli tych które przerabia jezykwaw
Ostatnio edytowany przez Elvis1985 (2007-06-26 00:25:06)
Pewnie ze pasuja idealnie do mojej wersji wystarczy je tylko troszke przesunąć tylko o intro z bajeczki i juz macie gotowe napiski, jak sie komus niechce tego robic albo nie umie to moge jak ktos chce wrzucic poprzerabiane juz te napisy.
P.S Widze ze moj torrent do seedowal juz do 100% mam nadzieje ze wszyscy tak szybko nie uciekną i bedą seedowac jakiś kawałek czasu...
Pozdro
jezykwaw, to jak mozesz to wrzuć już przerobione te napisy:)