Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Poczekamy, zobaczymy. Na pewno nie kupię w ciemno, tylko poczekam na komentarze, bo dla samego ładnego pudełka nie zamierzam pieniędzy wydawać.
Jestem pewien, że spartolą sprawę z jakościa obrazu. Toż to profanacja dla tej serii... W ogóle serial jest taki wyrazisty, musi być tak dobry obraz jak z fansubów...
Zobaczymy.
Heh jestem ciekawy jak zrealizuje zamówienie na odcinki 1-6 na płycie. Z resztą spójrzcie sami http://anime-gate.pl/modules.php?name=NaszeAnime&id=39
Ma juz ktos Ergo Proxy od A-G? W końcu po premierze już, więc ci co mają niech sie podzielą opiniami. jak z jakością obrazu? Czytałem na ich forum że dobrze...
Ma juz ktos Ergo Proxy od A-G? W końcu po premierze już, więc ci co mają niech sie podzielą opiniami. jak z jakością obrazu? Czytałem na ich forum że dobrze...
Ujdzie:) Znaczy między Kapłankami a Ergo jest dość znacząca poprawa w obrazie, ale tłumaczenie mi się nie podobało:/ Miałem wrażenie, że coś źle przetłumaczyli, bo inaczej to wyglądało w subach od Ubique.
Ale ponoć oni mają tłumaczenie z japońskiego, więc sam już nie wiem;]
Ostatnio edytowany przez Starfox (2007-06-24 19:58:32)
mam R1'nki (na razie 4) i musze powiedziec ze jakosc swietna, tlumaczenie angielskie naprawde dobre, moze nawet lepsze od SHS.
Ostatnio edytowany przez shinma (2007-06-24 21:26:09)
Strony Poprzednia 1 2