Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zdaje się, że z tym wyjściem Manhunt II ma niejakie problemy. Dla mnie osobiście to żaden problem, bo po traumatycznych przeżyciach (wcale nie związanych z "treścią", ale z ogólną jakością) w części pierwszej do dwójki w ogóle się nie zbliżam. Imo nuda straszliwa i autentycznie oparcie gry tylko na tym, że ma wywołać kontrowersje, a poza tym nie ma nic ciekawego do zaoferowania.
Co do gier w temacie, to możesz też włączyć CS i grać terrorystami, albo Szkopami w jakimś Wolfensteinie Jakby nie patrzeć, źli to ludzie
Jak Ci Garrett wyniesie np. kompa z chaty - inaczej zaśpiewasz.
Jasne, w każdym FPSie też gramy złą postacią, w końcu zabijamy innych ludzi.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-06-26 21:14:47)
Baldur's Gate 2 ;]
Kotor i Kotor 2 po ciemnej stronie mocy
Panowie, może czytajmy posty od początku, żeby po raz n-ty nie pisać tego samego.
Obiwanshinobi napisał:Jak Ci Garrett wyniesie np. kompa z chaty - inaczej zaśpiewasz.
Jasne, w każdym FPSie też gramy złą postacią, w końcu zabijamy innych ludzi.
Tylko w Halo: Combat Evolved jakieś klocki, którym płacą za udawanie. No i w większości FPS-ów zabija się poniekąd w obronie własnej. Garrett nie kradnie i nie dziesionuje w obronie własnej, tylko dla zysku.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-06-26 21:27:09)
Garret pewnie kradł, żeby mieć na jedzenie.
Garret pewnie kradł, żeby mieć na jedzenie.
Zamiast tego mógł wybrać inny zawód (np. z łuku do celu strzelać po jarmarkach).
Zołnierze, komadosi i inni w FPSach też mogli się zająć żonglowaniem pochodniami. Dobra, skończmy offtopa.
wiluS chciałem go podać ;D bo właśnie przeszedłem ;D ale gra na 16 godzin jest jedynie ..
No niestety jest tak jak mówisz, ale gra jest naprawdę spoko:)
Inna zła gra: Robin Hood: The Legend of Sherwood(Isherwood?!). Wcielamy sie w legendarnego złoczyńce, tralalala... "Pomacam cię moim cepikiem" rox[okej]
Fallout można przecież całe miasta wymordować albo taki postal też może być dobry;]
The Godfather tam zasadniczo mozna byc zlym, ale polecam ci Goldeneye
Pewnie każdy z was widział film Aline i następne części. Wyszły też gry i nie pamiętam w której części,(bo sam nie grałem,a może w każdej) można było wcielić się w postać predatora, człowieka, czy aliena.
Ostatnia.. Tocka Race Driver 3 - po tej grze byłem ('okropnie zły'/cenzura). Jak mogli tak zmaścić serię :/
a ja polecam wszystkie serie Hugo
Morrowind, Oblivion i gry z serii Forgotten Realms - mozna byc tam złym, jak również w Fable. Poza tym Fallout czy strategie Władca Pierścieni chociażby. Mnóstwo tego jest.
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-06-26 22:19:59)
Aliens vs. Predator 2
szczególnie jak grasz obcym i predatorem[okej]
lub The Suffering/The Suffering 2 gdzie masz 3 zakończenie w zależności jak postępujesz w czasie gry
Ostatnio edytowany przez tanatos666 (2007-06-26 22:19:02)
Aliens vs. Predator 2
szczególnie jak grasz obcym i predatorem[okej]
Bzdeta. Który to niby zły?
Morrowind
Tylko w tym sensie, że można zabić każdego. Jednak do rodziny Ur się niestety nie dołączysz - więc jesteś z przymusu tym "dobrym".
Jak już tak lecimy - to pelecam Archon i Archon II.:P
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-06-26 22:26:02)
Overlord
Grę jaką polecam to StarCraft - niezapomniana i genialna gra, a ma 10 lat!!
A typowo złym można być w Postal - chora gra ale szczegół .
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna