Nie jesteś zalogowany.
Subki do 11 epa TT2 już na ANSI. Jeszcze tylko dwa epy...
Macie jeszcze trzeci, a zarazem ostatni epek Genshikena OVA. Dzięki Bogu... :]
ehh dawno nic wam nie wrzucilem . Ale oto macie 17 odcinek Sumomomo
EDIT:
jak wejdziecie na nasza strone, to zobaczycie ze pojawila sie nowa opcja: ANKIETA. zrobilem ja tak dla zabawy, moze to was zmobilizuje do rejestracji Ciekawe co na to powiedza inni czlonkowie grupy :]
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2007-06-27 02:27:55)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Ciekawe czy naprawdę weźmiemy pod uwagę wyniki tej ankiety... Bądź co bądź może uciszy to nieco krzykaczy...
Udostępniamy kolejne subki do Kenichi, 18 i 19. Miłego oglądania.
I jeszcze 20 epek Kenichiego do pobrania. Kolejne epki już niebawem.
Kolejna dawka Kenichiego. Bawcie się dobrze
Kenichi 22,23,24 możecie już pobierać z ANSI. Pozdrawiam^^
Ostatnio edytowany przez Sagiri (2007-07-01 19:40:53)
25 epek Kenichi dostępny na ANSI
Dużo wydaliśmy przez czas nie działania ansi jak należy. Jak Sagiri wróci, to powrzuca Kena, ja za jakiś czas upnę całość Hell Girl, no i się okaże czego tam jeszcze brakuje. Info o projektach, hardkach przez nas wydawanych itp... na naszej stronce. Tyle miałem do zakomunikowania.
Dodałem wszystkie swoje napisy... ;]
Zapomniałem powiedzieć o tym wcześniej... Hell Girl Second Cage - skończone. Możecie cieszyć się napisami do całej serii.
Aha, Ci, którzy swego czasu wyczekiwali na Gintamę w kontenerze mkv również się doczekali. Od kilku dni dostępny jest pierwszy, podwójny epek. Szczegóły na naszej stronce.
Chciałbym ogłosić, że z niem dzisiejszym dołącza do nas Deshirey. Będzie wspierał nas w trudnych chwilach xD i oczywiście będzie robił dla was bardzo dobre subki. No i mam nadzieję, że będzie nam się żyło i współpracowało bardzo dobrze.
Potwierdzam Dziękuję bardzo za przyjęcie mnie do Grupy.
Ja również mam nadzieję, że będzie nam się bardzo mile i przyjemnie współpracowało
Dołączam do grupy z projektem: Maria-sama ga Miteru ~Haru~
Stan projektu: 9/13 (wcześniejsze subki mogą zostać jeszcze objęte korektą)
Tłumaczenie: Deshirey
Korekta: Bodzio, Cieslak
Ostatnio edytowany przez Deshirey (2007-08-11 16:17:41)
Możecie pobierać już 9 epek Monster Princess.
38 epek Kenichi dostępny na ANSI
no, ja sie juz bardzo dawno nie pojawialem na tej stronie . Dzisiaj oddaje w wasze lapki 18 odcinek Sumomomo. 19 juz przetlumaczony, czeka do korekty.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Napisy do 10 odcinka Maria-sama ga Miteru ~Haru~ są już dostępne na ANSI.