Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
właśnie co się dzieję ze stronka azure landscape bo już od dłuższego czasu jest nie aktywna czy ktoś wie kiedy stronka zacznie znów działać
Dzisaj wyszedł 280- rozdział , ale za żadne chiny ściągnąc go nie moge. Tłumaczeniem berserka zajmuje się także Projekt Manga ( czy jakoś tak ) , tylko że oni tłumaczą duuuuzo wolniej.
No dobra to ja wyskocze z jeszcze jednym pytankiem, a raczej prośbą. Pobieram mange berserk z strony the hawks -epizody od 4-26(ten pierwszy torrent). Czy jest możliwość że byście mi to possedowali żebym szybciej pobrał ???? Prosze bo z tym transferem co mam to bym ściągał około miesiaca.
Proponuję http://gotlurk.net/ - sporo mangi! Tylko przez irc-a!
Ostatnio edytowany przez chmielu86 (2007-06-10 23:35:21)
wiecie moze jaka jest dokladna data ukazania sie kolejnego chaptera Berserka ??
szkoda bo to najlepsza manga jaka w zyciu czytalem i ciegle mnie ssie od srodka na wiecej... a tu kuń
Czy ktos z was wie skad mozna wziac ta mange w rozszerzeniu .cbr albo .cbz??
Witam.
Czekam właśnie na kolejnego Berserka ep. 286 i niestety z tego co widzę evil-genius.us nie działa. Czy ktoś wie co się z nimi dzieje? Albo skąd pobrać najnowszy epizod?
Witam.
Czekam właśnie na kolejnego Berserka ep. 286 i niestety z tego co widzę evil-genius.us nie działa. Czy ktoś wie co się z nimi dzieje? Albo skąd pobrać najnowszy epizod?
a co juz jest ??? 8-D8-D8-D
http://thehawks.org/hawks/bt/index.php?dir=.%2FBerserk
to
[Hawks]Berserk_volume_27[hq].zip.torrent
od tego
[Hawks]Berserk_volume_27[lq].zip.torrent
tzn. to hq od lq ?
high quality i low quality;P
Aha Dzięki.
Poseeduje ktoś 30 tom ?
właśnie probuje go sciagnac ale cos slabowato mi idzie mam tylko 13% na chwile obecna
pozatym chyba sciagam LQ niewiem czemu
właśnie probuje go sciagnac ale cos slabowato mi idzie mam tylko 13% na chwile obecna
pozatym chyba sciagam LQ niewiem czemu
Mi też coś nie chce się ściągnąć....
zostawie na noc, zobaczymy co bedzie z rana[kombinuje]
wie ktos kiedy nowy chapter bedzie w raw-ku albo w ingliszu ??
dla wszystkich zainteresowanych ale niezorientowanych, Evil-Genius wypuscil 288 chapter Berserka. Tu macie link do torrenta berserk c288 Jesli istnieje taka potrzeba, moge wrzycic ten rodzial na RapidShare.
sory za dwa posty z rzędu
Ostatnio edytowany przez Kibagami_G (2007-09-03 17:05:07)
faktycznie zorientowany jesteś... ten odcinek wyszedł (pozwól, że zacytuje):
[cytuj]Posted August 2nd, 2007 [/quote]
więc miesiąc + 1 dzień temu.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna