Nie jesteś zalogowany.
Nawet nie mówcie, że może być przerwa
Przerwy po 13 epku na pewno nie będzie bo już sa podane daty kiedy wyjdą epizody 14 i 15.
~Szual mówie jedynie o swoich podejrzeniach;P Bo troche seri tak podzielili własnie;P
A chyba że są daty...to mamy fillerce na bank tylko niewiadomo gdzie...
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-06-26 23:49:00)
~Khadzad czemu sądzisz, że teraz będą fillery skoro manga i tak jest do przodu względem anime i to chyba całkiem sporo. Wyczytałeś gdzieś, że akurat tak będzie czy całość to tylko twoje niczym nie potwierdzone przypuszczenia?
Widze jak stoi manga:) Chapter wychodzi raz na miesiac jesteśmy na około...7 tomie bodajże(w anime) a cała manga ma 13 tomów. Dedukcja prosta prawda?
7 tomów w dwa miesiące...drugie 7 tomów w dwa miesiace?? w ciagu tego czasu 2 chaptery wyjda co najwyzej;P Wiec albo bedą przerwy(długie chyba...)albo poprostu fillery
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-06-27 00:02:03)
imo zrobia jak z GTO - wlasne zakonczenie i zwala z 2-3 ostatnie epy.
ale dlamnie i tak seria bedzie na +
SPOILER
Khazad, nie uwazam by były fillery, sprawy z Ophelią zajmą jeszcze jeden lub dwa odcinki (będzie 14) potem...
wrfmpmr cbfmhxvjnavr Enxvrtb v crjavr fcbgxnavr m Evshy v wrw pu³bcrz oêqmvr an qjn rcxv, n cbgrz rcrx cemrejl an movrenavr fvê Pynlzbeój an có³abpl (gb wh¿ fmnphaxbjb 17 rc) v cbgrz oêqmvr zn³r ³hohqh (m glzv gemrzn mjvnqbjpnzv) an pb anwzavrw wrqra rcrx, cbgrz cbxn¿¹ gb pb fvê qmvrwr m Enxvz v cbpmngrx fvrxv. Jnyxê m glz Yjrz oêqmvr crjavr an 3 rcxv. Cnzvrgnw ¿r j znaqmr zb¿an jvryr m jnyxv fgerœpvæ an wrqalz qjhfgebavpbjlz boenmxh, ghgnw glyr ehpuh gb wnxvrœ 30 frx navznpwv, n grenm orqmvr fcbeb jnyx v fvr ebmyrpmr(n¿ 3 bqpvaxv mnw¹³ Pynlzbebz gra cvrejfml Bohqmbal n cemrpvr¿ cbgrz f¹ q³h¿fmr jnyxv) zlfyr ¿r frevr mnxbñpm¹ an znfnxemr an có³abpl v jnypr Yvpvyyv m Vfyrlrz v Nyvpwv m bohqmbalzv (pb anwjl¿rw bfgngav rcrx oêqmvr gn fpra¹ tqmvr Pynevpr wrfg engbjnan cemrm Pynve v fcó³xr)
Ostatnio edytowany przez opcy (2007-06-27 01:56:56)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
wlasnie o tomi chodzi ty zas robisz z anime gorsza zecz jak chcesz na temat mangi rozmawiac i gorszyc to anime to weź se załuz osobny temat ok tu powiny byc informacje dotyczace tylko i wylacznie anime wiec daj jzu se spokuj
o czym ty piszesz? jakie właśnie? gdzie w tym zdaniu jakiekolwiek odwołanie do mojej wypowiedzi? równie dobrze możesz napisać: "wlasnie o tomi chodzi ty zas postaiwlez rower obok lodowki i wszystkie wiewiorki wyzdychaly". ale masz racje SE odpuszczę dyskusje z tobą. a pisać i tak będe to, co uważam za słuszne i porównywać będę z mangą i ze wszystkim, na co mam ochotę; bo nic ci do tego!
wrfmpmr cbfmhxvjnavr Enxvrtb v crjavr fcbgxnavr m Evshy v wrw pu³bcrz oêqmvr an qjn rcxv, n cbgrz rcrx cemrejl an movrenavr fvê Pynlzbeój an có³abpl (gb wh¿ fmnphaxbjb 17 rc) v cbgrz oêqmvr zn³r ³hohqh (m glzv gemrzn mjvnqbjpnzv) an pb anwzavrw wrqra rcrx, cbgrz cbxn¿¹ gb pb fvê qmvrwr m Enxvz v cbpmngrx fvrxv. Jnyxê m glz Yjrz oêqmvr crjavr an 3 rcxv. Cnzvrgnw ¿r j znaqmr zb¿an jvryr m jnyxv fgerœpvæ an wrqalz qjhfgebavpbjlz boenmxh, ghgnw glyr ehpuh gb wnxvrœ 30 frx navznpwv, n grenm orqmvr fcbeb jnyx v fvr ebmyrpmr(n¿ 3 bqpvaxv mnw¹³ Pynlzbebz gra cvrejfml Bohqmbal n cemrpvr¿ cbgrz f¹ q³h¿fmr jnyxv) zlfyr ¿r frevr mnxbñpm¹ an znfnxemr an có³abpl v jnypr Yvpvyyv m Vfyrlrz v Nyvpwv m bohqmbalzv (pb anwjl¿rw bfgngav rcrx oêqmvr gn fpra¹ tqmvr Pynevpr wrfg engbjnan cemrm Pynve v fcó³xr)
zgadzam sie w pełni wbrew pozorom mangi nie zostalo tak malo, a kilka motywów napewno zostanie rozciągniętych na 2-3 odcinki dlatego poki co niewarto sie martwić
Opcy niestety sądze że jednak czeka nas zakończenie odległe od mangi jednak to tylko moje czarnowidzenie wiec mam nadzieje ze jednak masz racje;P
Fajny odcinek, szkoda tylko, że teraz Clare będzie jednorękim bandytą :|
Jestem po obejrzeniu ostatniego epka i uważam, że kreska nadal jest trochę kiepska. Postacie są takie, jakby w ogóle się nie poruszały.
Fajny odcinek, szkoda tylko, że teraz Clare będzie jednorękim bandytą :|
Hm, Irene też ma jedną rękę. Jakby na to spojrzeć inaczej to się uzupełniają nawet z Clare. Bo Clare nie ma prawej ręki, a Irene nie ma lewej.
BeAsTMaStEr napisał:wlasnie o tomi chodzi ty zas robisz z anime gorsza zecz jak chcesz na temat mangi rozmawiac i gorszyc to anime to weź se załuz osobny temat ok tu powiny byc informacje dotyczace tylko i wylacznie anime wiec daj jzu se spokuj
o czym ty piszesz? jakie właśnie? gdzie w tym zdaniu jakiekolwiek odwołanie do mojej wypowiedzi? równie dobrze możesz napisać: "wlasnie o tomi chodzi ty zas postaiwlez rower obok lodowki i wszystkie wiewiorki wyzdychaly". ale masz racje SE odpuszczę dyskusje z tobą. a pisać i tak będe to, co uważam za słuszne i porównywać będę z mangą i ze wszystkim, na co mam ochotę; bo nic ci do tego!
zrozum tu sie ocenia anime a nie mange wiec prosze jeszcze raz ie porownuj tych dwoch rzeczy do siebie bo to sa dwei rozne rzeczy
Kurisu napisał:Fajny odcinek, szkoda tylko, że teraz Clare będzie jednorękim bandytą :|
Pewnie znajdzie jakas sztuczna reke z ukrytym dzialem, albo dopinana samopowtarzalna kusza .
Za dużo Berserka xD. Na początku też tak myślałem, ale nie... sami zobaczycie. Ciekawe czy uświadczymy zmiany endingu, jakby nie patrzeć, letni sezon się zbliża.
Ostatnio edytowany przez Szual (2007-06-27 22:27:16)
Mam prośbę niech ktoś spakuje ten odcinek 13 rarem i wrzuci na rapida albo inny dobry serwer.Bo torrent coś przestał mi działać.Chyba,że ma ktoś z was bezpośredniego linka do odcinka 13.To niech tu wrzuci Pls
Na ANN - http://www.animenewsnetwork.com/encyclo … 28&page=25 są podane tytuły odcinków do 19. Po nich Ci co czytali mangę wiedzą co się wydaży w nastepnych epach.
Ja nie chcę spojlerowac więć nie będę mówił.
Ostatnio edytowany przez szubiel (2007-06-28 14:31:09)
ja nawet nie zajrze chociaz mnie korci :DDDD
Czy ktoś wie może, czy Clare odzyska w jakiś sposób później rękę? Będę wdzięczny za odpowiedź tutaj bądź na PW
ja nawet nie zajrze chociaz mnie korci :DDDD
jeśli nie oglądałeś mangi, to nic ci to nie powie. jeśli oglądałeś mangę, to nie dowiesz sie niczego nowego.
swoją drogą 13 odcinek nie miał głupich wstawek... więc prawie jak manga.