Nie jesteś zalogowany.
SPOILER DLA NEVISTUSA
Irene odetnie jej resztkę ramienia, a potem odetnie swoją rękę i da Clare.
KONIEC SPOILAHA
Ostatnio edytowany przez Tarnum (2007-06-28 22:22:08)
Bardzo dziękuje wszystkim , którzy mi pomogli:D
buuuu .... i takim sposobem ciołku zepsules kilku osobom przyjemnosc z ogladania kolejnego odcinka trzeba bylo jakos ukryc tą informacje, kodem dwójkowym czy przy uzyciu enigmy
'Ciołku' możesz krzyczeć do kolegów na podwórku.
Szanowny pan ma problemy z oczami i nie zobaczył wielkiego, czarnego tekstu 'spoiler'?
Gratuluje.
Kibagami, masz problemy ze wzrokiem, jeżeli tak to przynajmniej nie zrzucaj winy na innych.
Tanrum nie prowadź dialogu z człowiekiem niemądrym, ponieważ będziesz musiał zniżyć sie do jego poziomu, a wtedy ten przerośnie Cię doświadczeniem.
dobra, za ciolka przepraszam (nie powinienem cie obrazac pomimo tego, ze zrobiles cos co bardzo mi sie nie podoba) jednak...
spojler spojlerem ale nie godzi sie odkrywac najwazniejszego motywu z nastepnego odcinka moze napisz odrazu streszczenie mangi w temacie o anime, a co, bedzie z glowy i glupich pytan nie beda zadawac gdybym nie czytal mangi to bylbym bardzo zly na ciebie, bo wiem juz co sie stanie w nastepnym odcinku, a przeciez jest cos takiego jak PM prawda ??
nie mam zamiaru wywlekac tutaj swoich racji, bo niechce zasmiecac tego tematu chcesz sie posprzeczac to pisz na PM !!
EDIT: ~BigBang- the same
Ostatnio edytowany przez Kibagami_G (2007-06-28 22:34:10)
i niech mi teraz ktos powie ze skrypt urywaacy spoilery by sie tu nie przydał
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Przydałby się, propozycję w dziale składałem dłuuuugi czas temu, ale jak widać olewka. :/
14 epek bardzo fajny ;] fajnie sie to rozkręca polecam wszystkim oglądać to anime
SPOILER Clare ma dwie ręce SPOILER
Pozdrawiam Zmora
dziwne niema jeszcze najnowszego epka Claymore od [S^M]
Edit. teraz jak spojrzałem to epek 18 epek od S^M u nich zniknął ;/ nie wiem co jest grane
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2007-08-08 07:38:22)
eeee jest 18 epek S^M. 19 pewnie będzie w przeciągu paru godzin, a Eclipse do czwartku zsubuje.
Ja jestem wierny tylko eclipse, jeśli chodzi o Claymore...
Mam swoje przypuszczenia, a raczej 99% pewności co wydarzy się w 19ep. ale co wam będę mówić poczytajcie mangę będziecie wiedzieć
Ee tam manga zepsuje efekt zaskoczenia . Będę czytał mangę jak się skończy 26 epek ;] bo będę chciał wiedzieć co dalej się będzie działo xD
czuje lekki niedosyt po 19 epizodzie.
Dosłownie niedosyt jak by opowiedzieć w skrócie SPOILER to tu mięliśmy rożne sceny walki dosłownie mówiąc to migawki później nasze Claymorki na w półprzebudzone zaczęły dawać popis no i na koniec kochany Raki czy jak się tam zwało spotkał(przypuszczam) Pana Północy i Priscile SPOILER A teraz cos po za spoilerem przypuszczenie następnego odcinka Pan Północy przemieni Rakiego w jakieś "cudo" :D
Pozdrawiam Zmora
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2007-08-10 13:54:08)
nom... zamieni go w gumisia i wywiezie do lasu na jagody to by bylo OK bo jakos nie trawie Rakiego
Ostatnio edytowany przez Kibagami_G (2007-08-10 14:45:27)
Spoiler
Albo Priscilla wykorzysta Rakiego do znacznie innych, przyjemniejszych celów... Przynajmniej na to się zanosiło.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
A jak jest z napisami do wersji l133t? Posiada ktos moze synchro do tej wersji? Pytam bo chetnie bym sciagnal ta wlasnie wersje...
najnowszy odcinek (19) był dobry, tylko jedno mi umnkęło - Jane nakręciła ręke ale nikogo nią nie przewierciła - to jakis błąd?
SPOILER dla Kurisu
Nie przewierciła ale poodcinała macki/odnóża czy coś w tym stylu
Ostatnio edytowany przez Veresa (2007-08-15 12:35:39)