Nie jesteś zalogowany.
Ostatnimi dniami korzystajac z Azureusa v 2.3.0.2 i v 2.3.0.4 oraz ostatnich 2 wydan Javy zaczełem widziec taki komunikat :
Likely network disconnected/reconnected: Repairning socket channel Selector. [JRE 1.5.0_05]
Please see http:/azureus.aelitis.com/wiki/index.php/LikelyNetworkDisconnectReconnect for help
Po usunieci komunikatu z ekranu azurek przestaje mi pobierac zrudla i zciagac . Przez co musialem przejsc na starsza wersje Azureusa 2.3.0.0 gdzie ow komunikat mi sie nie pojawia. Wie ktos moze w czym tkwi problem bo aktualnie jedyne co mi przychodzi do glowy to to ze Azurek gryzie mi sie z Emulem , bo poniekad oba programy chodza u mnie bez przerwy w tym samym czasie .
Z gury THX za pomoc . :]
Jedyne kłopoty z Arureusem jakie ja miałem rozwiązała instalacja odpowiedniej wersji javy od sun'a.
Imperare sibi maximum est imperium
Szkopul w tym ze wczoraj zainstalowalem najnowsza wersje Javy: jre-1_5_0_05-windows-i586-p.exe i przez jakis czas chulala bez problemow z nanowszym Azureusem asz do dzis kiedy znowu zaczela mi wywalac nadmieniony komunikat .
Ja teraz jadę na j2re-1_4_2_03-windows-i586-p_java.exe i Azorku 2.3.0.4, nie mam kłopotów. Może to konflikt z tą nową javą? Ciężko wyczuć
Imperare sibi maximum est imperium
Znając jave i sun to lepiej nie mieć najnowszej . Najlepiej jest ograniczyć się do jednej wersji, która działa i nie zmieniać jej do czasu, aż przestanie działać .
no chyba bende musial zassac starsza wersje Javy i zobaczyc
Damn problem nadal pozostal nawet na starszych versjach javy pojawia sie to samo.
Proponuje spróbować innego klienta. Jeśli on też nie będzie za dobrze działał, to oznacza że twój ukochany admin coś ci poblokował. A jak bedzie działał, to wina azorka i trzeba będzie popatrzeć w ustawieniach.