Nie jesteś zalogowany.
@Starfox
Rząd chce ją zabić bo jako jedyna aktualnie umie czytać Poneglyphy, na których jak wiemy są zawarte informacje o broniach z Blank Century.
Phi:P Ja tu głoszę swoje przemyślenia na temat pochodzenia Robin, a Poneglyphy mogą zawierać 'dość' niewygodne info dla rządu;] Zresztą nadal uważam, że Robin okaże się córką Gol D. Rogera.
Ja mam dwa pytania;P Pierwsze czy jest szansa że sie kiedyś pozbędą Robin??(wnerwiaaa mnie onaaa)Druga to kiedy sie zacznie porzadne młocenie;P(jestem przy koncówce Skypiea'i(dokladnie własnie Ten cholerny bóg rozwalił laki a Wirek i Zoro walczą z ohmem(który ma opory xD) pytam o porzadne młocenie bo Arabasta i Skypiea to nic ciekawego:/ od razu można sie skapnąć że:
SPOJLER(choć nie duży xD)
że na krokodyla podziała woda a na wtyczke elektryczną Luffy pomoże bo przecież Guma nie przewodzi prądu...
Po Skypiea nadejdzie Water7, więc trochę tam walk będzie, ale dopiero Enies Lobby wprowadzi konkretne pojedynki, jak i nowe techniki;) Szczególnie Sanji na tym zyska.
Ostatnio edytowany przez Starfox (2007-06-21 23:21:06)
Kiedy mniejwięcej jest enies Lobby? także sądze że Robin może być córką Golda;P W koncu Gold umiał odczytać Poneglyph no nie? A jej matka chyba nie bardzo;P
Kiedy mniejwięcej jest enies Lobby? także sądze że Robin może być córką Golda;P W koncu Gold umiał odczytać Poneglyph no nie? A jej matka chyba nie bardzo;P
Enies Lobby dopiero zaczyna się od 264 epka:/ Ale poprzedzająca ją Water7 jest równie świetna, jak dla mnie lepsza od Alabasty;) Water7 zaczyna się od 227 epka. Radzę dobrze zapoznać się z sagą Silver Foxy, bo w afro siła:D
Ja własnie kończe(chyba)Skypiea...(właśnie sie spotkał Luffy z Enelem xD)I niestety było zgodnie z moimi oczekiwaniami...a szkoda...jestem chyba jedyną osobą omijającą fillery w One piece...bo jak zobaczyłem dostawce Den Den Mushi to wypadłem...
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-06-22 00:21:05)
Ja własnie kończe(chyba)Skypiea...(właśnie sie spotkał Luffy z Enelem xD)I niestety było zgodnie z moimi oczekiwaniami...a szkoda...jestem chyba jedyną osobą omijającą fillery w One piece...bo jak zobaczyłem dostawce Den Den Mushi to wypadłem...
Padniesz, jak zobaczysz muzykanta, który ma dołączyć do załogi;]
Muzykant w której Sadze jest?? No i mechanika kiedy w koncu znajdą xD
Muzykant w której Sadze jest?? No i mechanika kiedy w koncu znajdą xD
Mechanika znajdą w Water7. A muzykanta w sadze Thriller bark.
Thriller bark jeszcze nie wyszedł?:P Mam pytanie wie ktoś skad łatwo i przyjemnie sciągne całą mange One Piece? Dobrze by było tomikowo a najlepiej całość od razu;P
TU masz całe One Piece tylko niestety do ściągnięcia w Chapterach...
A Thriller Bark to saga która aktualnie toczy się w mandze
EDIT: na One Piece HQ (wcześniej podanej przez StarFoxa) można ciągnąć całymi tomami..
EDIT2: Mender mnie wyprzedził
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2007-06-22 11:05:14)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Widać że w ogóle tematu to nie czytasz... a ma tylko 2 strony, ale może
i dobrze przynajmniej na spoilery nie trafisz.
MANGA ONE PIECE ENG ściągasz tomami
@UP a co to witch ? i co ma do tego OP :|
Ostatnio edytowany przez Mender (2007-06-22 11:08:21)
a ja mam pytanie ( w zadnym wypadku nie jest to z pretensja itp ) tylko sie zastanawiam dlaczego onepiece jest tak dziwnie tlumaczony na polski chodzi mi o napisy tzn dlaczego np sa suby 1-73 a poem przerwa do 107 // czy to znaczy ze miedzy nimi sa filery czy moze kots robi brakujace ?? i czy jak pomine te ep to cos mi umknie istotnego ??
eh były już podawane :|
napisy OP 77-106
Jak lubisz oglądać anime omijając odcinki to czemu nie[cholera]
Edit: Były ale się zmyły?
Wiesz jest taka opcja szukaj i tam znajdziesz odpowiedz (nie myślę tu o google )
Wystarczyło wpisać "One Piece napisy" i byś je znalazł i dowiedział czemu ich niema.
Ostatnio edytowany przez Mender (2007-06-29 11:19:46)
mender to czemu ich nie ma na animesub ?? i gdzie byly podawane
ps sa jeszcze jakis napisy poza animesub ?? jesli tak proszeo linka
ehhh znikły ponieważ dobrotliwy Starfox musiał zmienić timing bodajże
ps. dzięki za napisy ja jestem na 2 epku ponieważ byłem zajęty innymi seriami ale jak dostałem w łapki stronkę ongoing.ru gdzie aniem te jest do zassania z serwera a ja tak lobię
wiec dopiero cała zabawa przede mną a już po pierwszym epku podoba mi sie
mam nadzieje ze anime będziecie tłumaczyć do końca
ja musze sciągnąć środek seri Water7...bo jakoś tak sie niefortunnie złozyło że akurat 20 odcinków nie mam:P wiec foxy już obejrzane(siła afro xD)i teraz bede ściagał te których mi brakuje;P
ja musze sciągnąć środek seri Water7...bo jakoś tak sie niefortunnie złozyło że akurat 20 odcinków nie mam:P wiec foxy już obejrzane(siła afro xD)i teraz bede ściagał te których mi brakuje;P
Afro jeszcze powróci ze zdwojoną siłą:D Oda chyba lubi ten fryz, zresztą postacie, które to noszą są zakręcone bardziej niż ropa od ruskich;) Ukłon w stronę Brooke'a.
Oj Afro mnie wymiotło xD Mimo iż cała załoga Foxiego mnie wnerwiała(do tej laski co chwila chcialem powiedzieć "Hello Foxy Lady;P")to jednak z ciekawosci o co chodzi z tym Afro to czekałem xD i warto;P Kurde skad teraz sciagnac te odcinki(od około 247 do chyba 265 jakos tak;P)
Mam takie pytanie. mianowicie czy Pell przeżył wybuch, ponieważ okazuje sie ze przeżył w odcinakach 130+ a ktoś pisał, że to są fillery, wiec jak jest naprawdę?
Mam takie pytanie. mianowicie czy Pell przeżył wybuch, ponieważ okazuje sie ze przeżył w odcinakach 130+ a ktoś pisał, że to są fillery, wiec jak jest naprawdę?
Przeżył. Fillery to nie były.
Edit:
One Piece - Postacie Drugoplanowe
Polecam zapoznanie się z tym artykułem na angielskiej wikipedii. Dość obszerne info o postaciach drugoplanowych pozwoli nieco przybliżyć ich sylwetki osobom, które pozapominały trochę o niektórych wydarzeniach, bądź pogubiły się w bieżących informacjach z mangi:)
Ostatnio edytowany przez Starfox (2007-06-29 21:13:50)
Drodzy fani One Piece'a
Być może moje pytanie jest nie na miejscu,i być może jest ono zadawane po raz kolejny...
Chodzi mi o to,że do tej pory brakuje napisów do wielu odcinków.[placze]
Dlatego kieruje moje pytanie do owych twórców napisów tej zacnej serii.
Kiedy można się spodziewać tych napisów,a jeśli już wyjdą to od którego do którego epka mniej-więcej ???
Nie żebym kogoś poganiał czy coś w tym stylu,ale do takiego anime jakim jest One Piece[yahoo]poprostu przydały by się napisy...
Ostatnio edytowany przez byakuya5 (2007-07-02 14:35:12)