Nie jesteś zalogowany.
marcin2 napisał:dareios napisał:Btw, zna ktoś tytuł filmu z Carrey'em w minucie 2:19 - 2:21? Byłbym dźwięczny:P
"A Night at the Roxbury"
Tylko ze w filmie Carrey nie gra. Wystepuje tylko w zrobionym juz po premierze filmu teledysku. Podobny teledysk jest rowniez z Sylvesterem Stallone.
Hmmm... Nie wiedziałem, gdzie to dać, więc dam tutaj:
W związku ze stroną "Napisy.org"
Przeczytajcie też komentarze pod spodem. To jest tak żałosne, że aż śmieszne. Oto wolne tłumaczenie jednego z komentarzy:
"Myślę, że Polska jest tak wolna od przestępców, że Polacy muszą uganiać się za tłumaczami napisów (sarkazm) - tak, to nie ma żadnego sensu. To wszystko z powodu pieniędzy, i to jest smutne. Policja powinna zająć się prawdziwymi przestępcami."
Ostatnio edytowany przez czacha222 (2007-06-28 09:42:59)
Niezłe zdziwko
http://youtube.com/watch?v=OOGF6ANrSsE
Taa... oraz kto stoi przed budynkiem
Hehe, jak już jesteśmy w temacie: Stupid woman driver.
http://www.youtube.com/watch?v=Hp0dMN3CuK8 - Blondynka za kierownicą xDxD
Ostatnio edytowany przez VanTheTandeta (2007-06-29 16:57:08)
To też jest dobre: KLIK
Normalnie Boskie
A MTV częstuje nas takimi programami o zidiociałej, rozkapryszonej amerykańskiej młodzieży. Dziękuje za taką telewizję. Na ich miejscu zmieniłbym nazwę na z Music TV na Dumb TV (i tak tam prawie nie ma muzyki).
Dramatic Look - Kill Bill Remix
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-06-29 22:32:51)
A MTV częstuje nas takimi programami o zidiociałejm, rozkapryszonej amerykańskiej młodzieży. Dziękuje za taką telewizję. Na ich miejscu zmieniłbym nazwę na z Music TV na Dumb TV (i tak tam prawie nie ma muzyki).
Święte słowa, nie wiem jak można taki shit oglądać.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-06-29 22:30:35)
wiluS napisał:A MTV częstuje nas takimi programami o zidiociałej, rozkapryszonej amerykańskiej młodzieży. Dziękuje za taką telewizję. Na ich miejscu zmieniłbym nazwę na z Music TV na Dumb TV (i tak tam prawie nie ma muzyki).
lb333, święte słowa. Co do tej panienki, to bym sukę zaje*ał. Rozpieszczone kretyństwo. Dostaje wózek za free i jeszcze burzy. Zresztą jaki wózek. Ja nawet na prawko muszę sam zarobić, a ta kretynka wybrzydza...
Się wzburzyłem, kura
"Skazany na zajebistość"
Zjadacz popieram cie całkowicie, ale pociesze cie. Podobno jak samemu zarobisz na prawko większa satysfakcja. Przynajmiej tak twierdzi mój kumpel... Ja jestem na etapie zarabiania
Ostatnio tutaj nie zaglądam, więc nie wiem czy było.
sparta remix
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-06-30 01:45:48)
Ostatnio tutaj nie zaglądam, więc nie wiem czy było.
sparta remix
Dobre
Jak przy temacie:
300 for kids.
Ostatnio edytowany przez Wasiu (2007-06-30 14:14:26)