Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Wspaniałe anime z ogromną dawką humoru ;] Choć na początku można się nieźle pogubić, ale warto obejrzeć chociażby dla poprawy humoru ;p Niestety na animesub.info napisy są tylko do 7 odcinka :(:(:(:( Przy okazji tematu, skoro zrobiliście napisy dla takiego czegoś jak Ragnarok The Animation, to błagam zróbcie napisy dla Kyou Kara Maou !
Edit moderatora:
gdzie jest recenzja?
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-07-01 10:21:02)
Kyou Kara Maou to Shounen AI, lubisz oglądać pedałków ?? ja nie bardzo, jeszcze psyche mi porysuje...
Kyou Kara Maou to anime godne polecenia. Powinien je zobaczyć każdy porządny, szanujący się fan gatunku. No a chłoptasie w nim to no, no...[slina]
Z recek anime zapowiada się całkiem przyjemnie.
Szczypta komedii, trochę akcji przyprawić fantasy i .. być może jest to dobry przepis.
Z ciekawości obejrzę.
Może będzie tak dobre jak manga Boku ni Natta Watashi
P.S. > manti
Ahh.. gdzież.. no gdzież jest granica między prawdziwą męską przyjaźnią a pedałkowatością?
Hehehe.. jest jest.. lecz każdy może ją widzieć w innym miejscu
Według mnie anime pokazuje rozkwitłą przyjaźń męskich bohaterów nie całują się ni nii.. klimatu tegowego tyż ani nii
Ostatnio edytowany przez Yaku (2007-07-01 10:27:42)
Teoretycznie ja się za to zabrałam ... i mam zamiar dalej robić, tylko sama tego na pewno nie skończę, ale widziałam, że ktoś już zaczął pomagać, więc może...? ^^
Fakt, niestety troche pedalstwa tam jest :(:(:(:(:((:(:(:(:(: ale mało i duuuużo humoru, zresztą nadrabia to "Sexy Queen" :D:D:D:D:
PS: Ariel chan, byłbym cholernie wdzięczny jak byś zrobił pare napisów. Napewno jak zaczniesz robić to z pewnością ci ktoś pomoże ;]
Ostatnio edytowany przez Ero sannin (2007-07-01 15:21:12)
Oglądałem to anime i tego gejostwa jest tam tyle co kot napłakał, ale powiem, że dla mnie to raczej wygląda jakby to było bardziej dla śmiechu zrobione, niż sceny męskiej miłości dla odmiennych
Oglądało mi się to bardzo przyjemnie i chętnie oglądnoł bym to jeszcze raz gdyby yło więcej napisów do tego
PS: Ariel chan, byłbym cholernie wdzięczny jak byś zrobił pare napisów(..)
pierwsze objawy oglądania "pedalskich"* anime
*(naśmiewam się jednak naprawdę nie mam temu anime nic do zarzucenia)
Ostatnio edytowany przez Yaku (2007-07-01 15:42:04)
Ero sannin napisał:PS: Ariel chan, byłbym cholernie wdzięczny jak byś zrobił pare napisów(..)
pierwsze objawy oglądania "pedalskich"* anime
*(naśmiewam się jednak naprawdę nie mam temu anime nic do zarzucenia)
Jak już chce popatrzeć na ładne postacie to się ogląda Burst Angel
to już gusta..
Mi postaci z BA nie wydają się szczególnie ładne - i te cyce "szefowej" takie dziwne ^^" (silikon czy jak)
No wim daj spokój... Te jej cycki są wielkości głowy człowieka... No to może Love Hina :D:D
tez obejrzalem to anime i ja w przeciwienstwie do was nie widzialem zadnego gejostwa, Wolfram ZUPELNIE nic Yuriemu nie zrobił. Jedynie przyznawal sie ze jest jego narzeczonym... -_-' naprawde shounen ai jak cholera.
Proszę skończyć z tym "pedalstwem" i z góry dziękuję.
Kyou Kara Maou to Shounen AI, lubisz oglądać pedałków ?? ja nie bardzo, jeszcze psyche mi porysuje...
I wszystko zaczęło się od tego postu ^^ To jak, ktoś pomoże arielowi w robieniu napisów? Anime jest naprawde świetne ^^
manti napisał:Kyou Kara Maou to Shounen AI, lubisz oglądać pedałków ?? ja nie bardzo, jeszcze psyche mi porysuje...
I wszystko zaczęło się od tego postu ^^ To jak, ktoś pomoże arielowi w robieniu napisów? Anime jest naprawde świetne ^^
Jeszcze nie zauważyłeś? ~Ariel chan to kobieta
Strony 1