#221 2007-07-01 16:49:12

Krzyżu
Użytkownik

Odp: Czas,czas,czas........... Matura

lunex1225 napisał:
suzaku napisał:

Każdy, kto pójdzie na studia, zrozumie, że matura była najprostszym egzaminem w ich życiu. smile

zapominasz chyba o tescie gimnazjalnym xD

Idac tym tokiem rozumowania, mogę powiedzieć-"zapominasz chyba o teście z podstawówki do gimnazjum" xD
BTW: Taaa, to był dopiero hardkor[szpan] i te pamiętne pytanie z bocianami:P

Ostatnio edytowany przez VanTheTandeta (2007-07-01 16:50:23)

lastfmbuttonbykiokuh.png

#222 2007-07-01 17:10:53

kafej666
Użytkownik

zależy gdzie pójdzie na studia oczkod

#223 2007-07-02 11:13:08

hamciu
Użytkownik

no i na amnesti =_=
polski podst. 56%
angielski podst. 56%
mata podst. 18%
gegra rozsz.47% (podst55%)

i weź tu teraz szukaj jakiś studiów żeby cie przyjeli 6_^

#224 2007-07-02 11:49:11

Kibagami_G
Użytkownik

ja marzylem o japonistyce placze i mialem zludne nadzieje ze sie dostane bo wyniki z matury mialem niezle placze ale nie udalo sie placze... fakt ze na swiadectwie mialem z 8 dwójek baka jednak o maturze moge powiedziec jedno, ze kazdy czlowiek ktory posiadl zdolnosc logicznego myslenia i ma chociaz krzte inteligencji z matura nie bedzie mial najmniejszego problemu smile_lol

#225 2007-07-02 12:01:32

Krzyżu
Użytkownik

Kibagami_G napisał:

ja marzylem o japonistyce placze i mialem zludne nadzieje ze sie dostane bo wyniki z matury mialem niezle placze ale nie udalo sie placze

A gdzie składałeś na tą japonistykę? Wa-wa, Poznań, czy Kraków? Aha, i co zdawałeś na maturze?

Kibagami_G napisał:

... fakt ze na swiadectwie mialem z 8 dwójek baka jednak o maturze moge powiedziec jedno, ze kazdy czlowiek ktory posiadl zdolnosc logicznego myslenia i ma chociaz krzte inteligencji z matura nie bedzie mial najmniejszego problemu smile_lol

W zasadzie prawda, aczkolwiek wydaję mi się, że matma nie do końca jest taka na inteligencję;)..

Ostatnio edytowany przez VanTheTandeta (2007-07-02 12:02:03)

lastfmbuttonbykiokuh.png

#226 2007-07-02 12:36:40

Kibagami_G
Użytkownik

VanTheTandeta napisał:
Kibagami_G napisał:

ja marzylem o japonistyce placze i mialem zludne nadzieje ze sie dostane bo wyniki z matury mialem niezle placze ale nie udalo sie placze

A gdzie składałeś na tą japonistykę? Wa-wa, Poznań, czy Kraków? Aha, i co zdawałeś na maturze?

Kibagami_G napisał:

... fakt ze na swiadectwie mialem z 8 dwójek baka jednak o maturze moge powiedziec jedno, ze kazdy czlowiek ktory posiadl zdolnosc logicznego myslenia i ma chociaz krzte inteligencji z matura nie bedzie mial najmniejszego problemu smile_lol

W zasadzie prawda, aczkolwiek wydaję mi się, że matma nie do końca jest taka na inteligencję;)..

papiery skladalem do Wa-wy i do Krakowa na UJ, a na maturze zdawalem Polak, Anglik i WOS, wszystko w wersji rozszerzonej.

Masz racje matma to przedmiot ścisły i w jej przypadku ograniczaja nas wzory itp (z fizą i chemią jest tak samo) dlatego pole popisu dla naszej inteligencji jest raczej niewielkie, jednak taki WOS zdaje sie bez problemu na samej interpretacji tekstu, podobnie Polak. Pozatym czlowiek, nazwijmy to myslacy jezor nie wezmie matematyki na maturze jesli niema o niej zielonego pojecia, a jest to przejaw jakiejs tam inteligencji. oczkod

Stopka forum

© Animesub.info 2025