Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12
suzaku napisał:Każdy, kto pójdzie na studia, zrozumie, że matura była najprostszym egzaminem w ich życiu.
zapominasz chyba o tescie gimnazjalnym xD
Idac tym tokiem rozumowania, mogę powiedzieć-"zapominasz chyba o teście z podstawówki do gimnazjum" xD
BTW: Taaa, to był dopiero hardkor[szpan] i te pamiętne pytanie z bocianami:P
Ostatnio edytowany przez VanTheTandeta (2007-07-01 16:50:23)
zależy gdzie pójdzie na studia
no i na amnesti =_=
polski podst. 56%
angielski podst. 56%
mata podst. 18%
gegra rozsz.47% (podst55%)
i weź tu teraz szukaj jakiś studiów żeby cie przyjeli 6_^
ja marzylem o japonistyce i mialem zludne nadzieje ze sie dostane bo wyniki z matury mialem niezle
ale nie udalo sie
... fakt ze na swiadectwie mialem z 8 dwójek
jednak o maturze moge powiedziec jedno, ze kazdy czlowiek ktory posiadl zdolnosc logicznego myslenia i ma chociaz krzte inteligencji z matura nie bedzie mial najmniejszego problemu
ja marzylem o japonistyce
i mialem zludne nadzieje ze sie dostane bo wyniki z matury mialem niezle
ale nie udalo sie
A gdzie składałeś na tą japonistykę? Wa-wa, Poznań, czy Kraków? Aha, i co zdawałeś na maturze?
... fakt ze na swiadectwie mialem z 8 dwójek
jednak o maturze moge powiedziec jedno, ze kazdy czlowiek ktory posiadl zdolnosc logicznego myslenia i ma chociaz krzte inteligencji z matura nie bedzie mial najmniejszego problemu
W zasadzie prawda, aczkolwiek wydaję mi się, że matma nie do końca jest taka na inteligencję;)..
Ostatnio edytowany przez VanTheTandeta (2007-07-02 12:02:03)
Kibagami_G napisał:ja marzylem o japonistyce
i mialem zludne nadzieje ze sie dostane bo wyniki z matury mialem niezle
ale nie udalo sie
A gdzie składałeś na tą japonistykę? Wa-wa, Poznań, czy Kraków? Aha, i co zdawałeś na maturze?
Kibagami_G napisał:... fakt ze na swiadectwie mialem z 8 dwójek
W zasadzie prawda, aczkolwiek wydaję mi się, że matma nie do końca jest taka na inteligencję;)..
papiery skladalem do Wa-wy i do Krakowa na UJ, a na maturze zdawalem Polak, Anglik i WOS, wszystko w wersji rozszerzonej.
Masz racje matma to przedmiot ścisły i w jej przypadku ograniczaja nas wzory itp (z fizą i chemią jest tak samo) dlatego pole popisu dla naszej inteligencji jest raczej niewielkie, jednak taki WOS zdaje sie bez problemu na samej interpretacji tekstu, podobnie Polak. Pozatym czlowiek, nazwijmy to myslacy nie wezmie matematyki na maturze jesli niema o niej zielonego pojecia, a jest to przejaw jakiejs tam inteligencji.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12