Nie jesteś zalogowany.
Mógłby to niech dokończy tłumaczenie Himawari! bo stanęło na 5 epku a wszystkich jest 13 xD( to prośba nie rozkaz xD)
Ostatnio edytowany przez lukaszplpl (2007-07-03 13:14:37)
to ja poprosze reszte tlumaczenia "Kono Minikuku mo Utsukushii Sekai" jest tylko do 12 odcinka:(
Seamon
Bardzo bym chciał żeby ktoś dokończył Honey & Clover II. Cudne anime ! Są napisy do 8 epka ta seria ma ich ich tylko 12, wiec myślę ze te 4 epki to przetłumaczenia to nie dużo. A wiem ze nie tylko ja czekam na te napisy.
jabym was prosil oh wrzechmocni tlumacze zebys cie przetlumaczyli nam takie anime Kyou Kara Maou!jest tylko chyba 7 subkow i oczywiscie young gto sa raw ale mozna sciagnac napisy angielskie z stronki z faq
to ja poprosze reszte tlumaczenia "Kono Minikuku mo Utsukushii Sekai" jest tylko do 12 odcinka:(
Seamon
eee? tego jest tylko 12 epków. Chyba że są jakieś oavki o których nie wiem.
Ostatnio edytowany przez Maku (2007-08-07 22:22:19)
Ja bym prosił o Baccano!
Ja bym prosił o Baccano!
Trudne do tłumaczenia. Chyba, że w wersji Ayo są tak zryte zdania... Seria typu "obejrzeć i zapomnieć". Mam w planach, ale dopiero we wrześniu, i tylko jako hardki. Softy już mnie nie interesują.
Pokemony, pierwsza seria - Indigo League.
Zebrało mi się na powrót do dzieciństwa i byłbym straaasznie wdzięczny za napisy.;]
ja bardzo bym prosił o przetłumaczenie serii pokemon ( nie kinówki tylko wszystkie odcinki te co leciały w telewizjii ) począwszy od 1 czyli ... indigo league ... da się to zrobić czy raczej niee ??? i na kiedy ewentualnie było by gotowe??? bardzo o to proszę
pozdro
Lol. Nie wierzę, że jesteście dwoma różnymi osobami.
"Skazany na zajebistość"
Raist wygląda jak by był zrobiony do napisania tylko tego posta i sie zmyć
[Saizen]_Eyeshield_21 prosze przetłumaczcie te anime.
devil may cry 8ep
No cóż, nie ma sposobu żeby Was naprawdę przekonać że to nie ja, mogę Wam dać tylko moje słowo i liczyć że uwierzycie. ;]
W każdym razie naprawdę byłbym wdzięczny za tłumaczenie Indigo League.
Skoro już mogę napisać co bym chciała to prosiłabym o "Gundam Wing"
Shin Angyo Onshi / Ostatni strażnik magii
A ja bym prosiła o Gift Eternal Rainbow...
Chciał bym żebyś przetłumaczył Devil May Cry odcinek 8 na pl oczywiście
proszę o devil may cry odcinek 8
devil may cry odcinek 8