Nie jesteś zalogowany.
Tak to bywa, że czasem trzeba z czegoś zrezygnować. Tym razem padło na ANSI. Mój czas w tym serwisie właśnie w tym momencie dobiegł końca. Chciałbym tylko podziękować wszystkim użytkownikom za to, że przez ten czas byliście na forum i pisaliście duuuuużo postów, które musiałem potem czytać (wszystkie XD). Dzięki za wiadomości zostawiane na gg, które czasem przyprawiały mnie o nerwicę ;]
Tak czy siak życzę wam, aby ten serwis trwał jeszcze lata i żeby ekipa w nim się udzielająca była już tylko coraz lepsza.
Ps. Specjalne dzięki dla Obiego. Hehe, sporo było zabawy, ale sprawiała mi ona perfidną przyjemność. Naprawdę będzie mi brakowało Twoich postów <piszę to bez odrobiny sarkazmu>.
Kmyk.
Edit. Nie lubię pisać takich postów.#$#@
Ostatnio edytowany przez gracol (2007-08-08 11:49:20)
a czemu odchodzisz ??
a czemu odchodzisz ??
Z przyczyn osobistych i braku czasu.
byebye mam nadzieje ze teraz ja bede moderatorem "joke"(to zart)/.nara.
pamietam jak kiedys gadalismy przez gg bylo tak milo jam u napisalem czesc a on mi napisal nie mam czasu wiec sie od pieprz.to byla spaniala rozmowa.rzadzisz!!!!!!!!!(teraz to nie byl zart)[yahoo][shithappens][ej][ej][ostrzezenie][klnie][deprecha][cholera][cenzura][blee][brakslow][los][hehe][kombinuje][madrala][madrala][cool][jezor][kupa][papatki][respekt]:P[wstyd][wstyd][placze][ukryty][ukryty][baka]:-D:-D:D:)
Ostatnio edytowany przez mareczek_65 (2007-08-08 11:56:51)
BeAsTMaStEr napisał:a czemu odchodzisz ??
Z przyczyn osobistych
Wychodzisz za mąż?
Do zobaczenia czy to w dalszej, czy bliższej przyszłości.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
BeAsTMaStEr napisał:a czemu odchodzisz ??
Z przyczyn osobistych i braku czasu.
a niemozesz tylko zawiesic dzialalnosci taki dłuzszy urlop kiedys napewno znajdziesz znowun czas
Szkoda.
Ale nie mówimy "żegnaj", tylko "do zobaczenia".
Dzięki za świetną robotę.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
I dobrze.
Wielkie dzięki Gracol za Twoją pracę jaką włożyłeś w ten serwis.
Wielka szkoda, że nie będziesz już Moderatorem, ale mam nadzieję, że nadal od czasu do czasu będziesz odwiedzał to Forum.
Tak więc, Trzymaj się i nie daj się!
"nie mówimy żegnaj, koniec, cześć...
...bo po co?"
dzięki za pracę którą tutaj włożyłeś i powodzenia
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
No ~Gracol przyznam, ze sie nie zdziwilem, zastanawialem sie kiedy to nastapi Slyszalem o twojej nowej tyrce itd. wiec bylem na to przygotowany.
BTW Nie piszmy tak, jakby mieli go pochowac, w koncu bedzie tu nadal wpadal tylko juz nie tak czesto i nie jako mod.
BTW1 Z GTW tez odchodzisz, tak z ciekawosci pytam?
Pozdrawiam i powodzonka.
Pewnie znalazl se jakas nowa dziewczyne, ktora bezczelnie (:D) oszukuje tak jak mnie i inne ;P
Yang-2
i pewnie zaraz będzie Yang-3 w wersji Wanderera
gracol sobie idzie?
no i co!
znajdzie się nowy admin.
tak czy siak trzymaj się gracol(np. dobrych piersi)
May the Force be with You.
Oby następny mod był co najmniej tak samo przytomny.
P.S. "Bez pracy nie ma kołaczy."
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-08-08 14:45:07)
Jak to się mówi... "nie znasz dnia ani godziny...". Powodzenia.
Powodzenia życzę
Szkoda, że ta chwila w końcu nadeszła, trudno będzie o drugiego tak dobrego moderatora
Imperare sibi maximum est imperium
Smutno mi bez Ciebie. Wracaj