Nie jesteś zalogowany.
mnie sie teraz wszystko podoba tylko na prawdę akcja za długo się ciągnie ale tak to nie mam zastrzeżeń.
a po tych fillerach to nawet mi by się Moda Na Sukces wersja anime spodobała
Kuso! ale ta akcja się rozkręca TYTUŁY NASTĘPNYCH EPÓW:
2007-08-09 24.The Third Kazekage
2007-08-16 25."Between Life and Death in Three Minutes"
2007-08-23 26."10 Puppets VS 100 Puppets"
Wszystko to dalsza walka z Sasorim...
ma to swoje uroki jedynie szkoda ze jeden odcinek na tydzien wychodzi.:( 40min na tydzien bylo by oki:) ale za szybko by wtedy dogonilo mange;p
ShAd0w a co ty byś chciał? lol w końcu w mandze ta walka trwała podajże chyba 10 chpaterów więc co ty myślisz że 10 chapterów zmieszczą w 5 epkach ? lol tym bardziej że wiadomo że akcja i tak powoli idzie lecz muszę przyznać że i a ta walka będzie trwałą chyba krócej niż przypuszczałem
A ja sądziłem, że zakończy się w tym podwójnym epku i zbesztajcie mnie jeśli moje przypuszczenia nie miały podstaw. Bo wg mnie zamieszczenie tych najciekawszych, ostatnich chwil w podwójnym epku to bardzo dobry pomysł... No, ale jeszcze musimy się ponudzić rozmowami... :|
ja ci proponuje mangę poczytać która w porównaniu do anime jest mistrzostwem xD ja jestem na 347 chapterze i uważam że nie warto oglądać anime jeśli się czyta mangę bo nie dość że w anime strasznie przeciągane to na ogół nie chcę mi się czekać tydzień na kolejny epek w którym i tak wiem co jest xD a shippuudena nie oglądałem już chyba 10 epków bo tak manga mnie w ciągła naprawdę mówię ci poczytaj
Ja również stwierdzam, że manga jest o wiele lepsza niż anime. Ja już jestem na 365 chapterze :p. W anime walka pomiędzy Sasorim a Sakurą i Chiyo potrwa jeszcze przez 3 epk, ale to tylko moje przypuszczenie :p
Ostatnio edytowany przez Tenshi1991 (2007-08-09 17:51:35)
W anime walka pomiędzy Sasorim a Sasuką i Chiyo potrwa jeszcze przez 3 epk, ale to tylko moje przypuszczenie :p
Sasuką[okej] Tak na pewno masz racje[respekt]
a ja wole anime co kto lubi :d ( a zeby czytac mange to bym musiał ja miec w rece bo na kompie to mam to w .... bo to nie to samo)
Ja też stwierdzam że manga jest lepsza ale oglądam bo chcę zobaczyć jak zrobią w anime te walki co w mandze. W sumie nie mogę się doczekać tej walki [ukryty]SPOILERz Hidanem i Kakazu ta walka na razie rządziKONIEC SPOILERA
[ukryty]. Według mnie to na razie fajnie zrobili tą walkę z Sasorim i czekam na ciąg dalszy:D
Ja już przestałem oglądać anime, ale nie zrezygnowałem całkowicie z nich. Będę ściągał te lepsze odcinki z walkami, a najbardziej nie mogę się doczekać do ostatniej walki z mangi.
Hmmm... Ja oglądałam wszystkie odcinki Naruto i na pewno nie przestanę :]. Szkoda tylko, że nowe odcinki Naruto wychodzą co tydzień, a to tylko przecież 24 minuty.
Hmmm... Ja oglądałam wszystkie odcinki Naruto i na pewno nie przestanę :]. Szkoda tylko, że nowe odcinki Naruto wychodzą co tydzień, a to tylko przecież 24 minuty.
Manga to dosłownie kilka minut co tydzień a dostarcza o wiele, wiele więcej emocji i przyjemności niż anime. Przyznaje ze kiedyś nie bylem specjalnym zwolennikiem mangi o charyzmatycznym małolacie lecz teraz z cala pewnością zaliczam sie do grona jej fanów. Anime jest przykładem czystej fuszery. Twórcy idą w zaparte podając nam z tygodnia na tydzień równie niedopracowane odcinki. Wolałbym aby epizody ukazywały sie rzadziej a były bardziej dopracowane. Mimo wszystko warto
Pytanie o mangę, spoilerki.
W którym chapterze kończy się walka z tym gościem który się zszywał i przejmował kontrolę nad ciałami ludzi poprzez jakieśtam rytuały? W tym samym momencie Naruto udoskonalał rasengana. Chcę wiedzieć kiedy to, bo od tamtego momentu skończyłem czytać mangę :p
wohoo, nowy op w Naruciaku ^.^ muzyczka ta sama, ale uaktualnione eventy super
o treść endingu też nowa ;]
Ostatnio edytowany przez gorczak (2007-08-10 09:10:24)
Op i end to wstawki z 4 filmu kinowego.
A co właśnie z kinówką? Kiedy ten film 4 wychodzi? bo niby anidb.info mowi ze juz jest a nie moge go znalesc..
U nas? Pewnie za rok...
trzeba czekać aż Dattebayo zsubuje ;p
U nas? Pewnie za rok...
Pewnie z miesiąc po wydaniu DVD, czyli DB wyda gdzieś tak na grudzień 2007/styczeń 2008.