Nie jesteś zalogowany.
Ja jade, tylko pytanie czy się w tym limicie zmieszczę.
Ja jade, tylko pytanie czy się w tym limicie zmieszczę.
Nie zdazylam zrobic rezerwacji i tez sie o to martwie... ale mam nadzieje, ze jakos wejde xD
limit jest dla picu
myślicie że będą wracać ludzki którzy przejechali kawał polski?
rezerwacje złożyło 400 osób. Limit jest 1000. Na moje oko będzie 643 uczestników
Ja może wpadne w którys dzień, prawdopodobnie niedziele, ale jeszcze sama nie wiem, poza tym ciekawa dzielnica - nowa huta
Po konie będę się kręcił z m.in. dwoma człowiekami którzy są niespotykanie przystojni - jak me xD
Nr koma do jednego z nich : Subi (zwany tutaj MaX) 606 114 256. W czasie konwentu spokojnie możecie dać znać gdzie siedzicie itp. (po konwencie nie piszcie, chyba że jesteś dziewcątkiem chętnym wypaść gdzieś na miasto *unik przed plaskaczem Subiego ^^ * )
jak dojdzie jutro kasa to pojadę, jak nie to coz sela vi
ale jak co to sie zabieram z wiara z poznania;D
hehe mój pierwszy raz ;D na konie ;D
Banks, jedź, popijemy trochę
"Skazany na zajebistość"
a co ja mam gotować czy ty ?, bo jak ja to umrzesz z przejedzenia i smaku ;D
A kto z Wrocławia? Mam kijowe połączenie i do Wrocka dojeżdżam o 23.40, a odjeżdżam o 2.28 :/
"Skazany na zajebistość"
No to pytanie kto jedzie pociagiem z Katowic?
Ja sie wybieram o 6:28
~strusic Ale zbieg okoliczności ja też mam pociąg o 5.40 z głównego w Katowicach no ale jadę już nim prosto do Krakowa
Bo ten pociąg jedzie prosto do Krakowa, ale przejeżdża przez przystanek Katowice-Szopienice.
Jadę z Fisherem i jak się uda to z Hatake i jego kumplem. :3
U mnie decyzja zapadnie jutro -.- to byłby mój pierwszy raz xD. Luudzie... przecież z Jaworzna do Katowic, a potem do Krakowa niedaleko -.- z sumie ok 70 km... marudni rodzice, no... Scarlet weźże mnie do torby >.<
Ostatnio edytowany przez Tehanu (2007-08-09 22:11:27)
taka zapytka... ile kosztuje ten papierek, który koduktor dziurkuje w pociągu? Ewentualnie wsiadałbym w Katowicach. Ale tylko ewentualnie (bo czy nie można by czegoś stworzyć na Śląsku? U nas? Tam gdzie jest Centrum Sterowania Wszechświatem i jedyny stadion spełniający normy MŚ2012?)
Może jakiś cennik zarzucicie? wejściówki itp?
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Papierek do pociągu kosztuje 13 zeta do Krakowa(z powrotem będzie pewnie drożej), wejściówka na dwa dni 25(bez przedpłaty) no i to wszystko co wiem, jeśli chodzi o koszta.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Bakura napisał:~strusic Ale zbieg okoliczności ja też mam pociąg o 5.40 z głównego w Katowicach no ale jadę już nim prosto do Krakowa
Bo ten pociąg jedzie prosto do Krakowa, ale przejeżdża przez przystanek Katowice-Szopienice.
Jadę z Fisherem i jak się uda to z Hatake i jego kumplem. :3
Kurde kusicie mnie by jechac tym samym.
Bakura jedziesz 1 czy 4 do katowic?
@Cain - Studencki podobno 8zł czy cos takeigo.
Ostatnio edytowany przez s0n1c (2007-08-09 22:35:29)