Nie jesteś zalogowany.
Ma ktoś napisy do 24 episodu, ale txt.
Co to było za nowy opening ?????????????
Czy to był spoiler czy tak jest w mandze???????
W sumie to było bardzo zachęcające nawet jak na spoiler ?? (Hmm)
~Feniks_Ognia ekhm ... to taki spoiler ale filmu nr. 4 który się niebawem ukarze ... ;] i w mandze tego nie znajdziesz zapewniam
ShAd0w a co ty byś chciał? lol w końcu w mandze ta walka trwała podajże chyba 10 chpaterów więc co ty myślisz że 10 chapterów zmieszczą w 5 epkach ? lol tym bardziej że wiadomo że akcja i tak powoli idzie lecz muszę przyznać że i a ta walka będzie trwałą chyba krócej niż przypuszczałem
No nie chodzi mi o to, że tylko w 5 odcinkach to ścisnąć, ale jak by walka była bardziej dynamiczna i było by mniej gadaniny to walka z Sasorim na pewno była by krótsza... No, ale co zrobić... Oglądam dalej anime... Podobał mi się 24 epizod mniej gadaniny niż zawsze walka była nawet, nawet czekam aż wreszcie będzie walka Naruto
PS. Teraz zmienili Op i Ed na spoilery z Shippuuden: Movie (ale muzyka ta sama) ciekawe czy znowu zmienią Op i Ed w 26 epku bo wtedy powinien być nowy sezon...
Ekhem... 24 Ci sie podobal? :| Tam była walka? Popatrz na gaya walczacego ze swoja replika i powiedz ze to dobrze zrobione, ja nie moglem patrzec na to, a jak na zlosc ten moment trwal ok 2min ;|
Najlepszy moment walki z Sasorim, to fragment około 16-17 minuty z epka 22-23, gdzie Chiyo walczy przy pomocy "Matki" i "Ojca" przeciwko Trzeciemu Kazekage Sasoriego. Oprawa muzyczna i sam efekt walki - naprawdę niezłe. I to by było, póki co, na tyle, jeśli chodzi o walkę z Sasorim.
a według mnie naruto jest do chrzanu i nie polecam tego anime za bardzo.manga jest troche lepsza no i te nowe odcinki tez sa rtroche lepsze ale juz znowu cos sie psuje.poprostu dno
do tego Chiyo 2 razy tę samą kwestię mówiła..
do tego Chiyo 2 razy tę samą kwestię mówiła..
Bo w Naruto są reklamy. Konkretnie to były chyba 4 albo 5 takich samych zdań, czyli pewnie w tym momencie była reklama.
Ehhh mnie najbardziej wkurza to ze potrafią przez parę minut pokazywac te ciosy... jasne w kazdym anime tak jest... ale jak ogladalem ta walke gaya to pomyslalem sobie "nie tylko bleach ale i naruto juz nie ma poziomu" :/
Dokladnie. Jak juz jest przywolywana druzyna Gaya, ktora walczy od paru odcinkow, tworcy musza pokazac kazdego po kolei. Tak mnie to denerwuje.. Jeszcze jest to robione w zenujacy sposob. Niektore sceny walki wygladaja jak dwuklatkowe gify odtwarzane przed 30 sek. Walka Gaya z replika to normalnie porazka na calej linii. Co do samego anime to brakuje to klimatu pierwszej serii. Przypomnijmy sobie ta dawna muzyke towarzyszaca anime. Egzamin na chunina, emocje, bylo wiele ciekawych utworow i tworcy nas zaskakiwali pomyslowoscia i doborem wlasciwej oprawy muzycznej. A co mamy teraz? Moze i animacja nieco sie poprawila, jednak muzyka to jeden wielki shit. Cos tam drygnelo podczas walki Sakura-Sasori, ale ... Jeszcze jedna rzecz ktora mnie wku***a niezmiernie to tempo. Boze... No ja je***. Jak widze Deidare na tym latajacym strusiu przemieszczajacym sie z predkoscia 0.0000001 km/h przez 50 odcinkow to normalnie mnie rzuca na boki. Eeeeh, mam nadzieje ze tworcy pojda po rozum do glowy i poza animacja na "jakims" tam poziomie postawia na klimat i pozytywne odczucia odbiorcy. W takim tempie to to anime bedzie mialo ponad 200 albo i 300 odcinkow. A moze i nawet wiecej, bo tworcy czesto trzymaja sie zasady : 1 odcinek = 1 chapter mangi. No, chapterow mamy w tym momencie 365 chyba, a gdzie sie shippuden zaczyna to juz nie pamitam.
to tyle, pozdro
Zaraz po Kakashi Gaiden Chapter 245.Male pytako niewiecie kiedy ma byc Naruto Shippuden Movie??
Zaraz po Kakashi Gaiden Chapter 245.Male pytako niewiecie kiedy ma byc Naruto Shippuden Movie??
NO K***A!...... JUTRO NA TV-TOKYO W HD LECI... skad mamy wiedzieć, od czego masz internet? była w kinach 4 sierpnia premiera, starczy?
Jak dotąd wszystkie kinówki Naruto wychodziły w kwietniu kolejnego roku więc myslę że i teraz tak będzie.
Ehhh mam takie wyczucie, że to następna kinówka, która będzie klapą :| Ciekawe wogóle czy tam będzie Akatsuki, bo jeśli dobrze pamiętam to w opie były jakieś mózgi na biało ubrane No nie wiem, czy to będzie ten hit ;x
Jakie są 3 pierwsze filmy o Naruto ???
Powiem ze badzo podobała mi się reklamówka 4 i aż chce sie oglądać
Te 3 pierwsze jakoś nie zachęcały do oglądania :|
macie racje, to jak pokazywali gaia i lee to juz takie okropne oszczędzanie że brak slow, to było ciekawe w epoce dragon balla :|
ciekawe co tam u dziadka i jego teamu (zaraz go pokarzą i dziadek powie: przypomniała mi się pewna historia... )
kurisu :] sugerujesz ze dziadki wogole tam dobiegna przed bozym narodzeniem? ;x