Nie jesteś zalogowany.
ja sie doszukalem jednego bledu, otoz nie mozna zmienic awataru (oczywiscie daje taki ktory spelnia normy itp.)
Archiwum napisów - działa tylko sierpień 2007, klikniecie na jakikolwiek inny miesiąc, obojętnie w którym roku nie przełącza się na ten który chcieliśmy, pozostaje ciągle sierpień 2007.
Archiwum? Co masz konkretnie na myśli
moze to nie jest taki wielki blad ale... brak spacji jak dla mnie dziwnie wyglada...
OK.
Do uploaderów - jesli chcecie uniknac problemu, ze Wasze wrzucone napisy podlinkują sie pod zupełnie inne... Po prostu spakujcie je w zip przed wysłaniem i po problemie.
Mam więc rozumieć, że problemy z napisami występują tylko wtedy, kiedy uploader dodaje napisy niespakowane?
Mam na myśli chociażby liczbę ściągnięć,
No i o komentarzach nawet nie wspomnę...
Wyświetla się także "1razy" - nie lepiej zrobić instrukcje warunkową, gdzie zależnie od ilości pobrań wyświetla się "1 raz".
Mniemam, że już to wszystko wiecie, bez mojego kodu. ;P
Wiemy
Nie wiem czy juz ktos o tym tu pisal ale napisy do Hayate no Gotoku! - 16 sa zle, tzn jakies napisy do innego anime
Dajcie to info do uploadera, niech poprawi,
BTW, jak dodajecie napisy, sprawdzajcie czy się dodały prawidłowo - jeśli nie, od razu walcie PM'a z opisem co dokładnie zrobiliście (dodając suby).
ja sie doszukalem jednego bledu, otoz nie mozna zmienic awataru (oczywiscie daje taki ktory spelnia normy itp.)
Na pewno ci się nie zapisał w pamięci podręcznej?
Imperare sibi maximum est imperium
cały czas nie działą opcja "szukja na forum" i prosze sie nie dziwic ze powstaja hybrydy tematow ktore juz byly
Marcin napisał:Archiwum napisów - działa tylko sierpień 2007, klikniecie na jakikolwiek inny miesiąc, obojętnie w którym roku nie przełącza się na ten który chcieliśmy, pozostaje ciągle sierpień 2007.
Archiwum? Co masz konkretnie na myśli
1. W pasku adresu można odczytać że jest wybrany styczeń 2007, na innych miesiącach jest tak samo.
2. A ciągle pozostaje aktywny sierpień 2007.
To można naprawić później, gdy się skończy naprawiać błędy które bardziej przeszkadzają w funkcjonowaniu serwisu.
cały czas nie działą opcja "szukja na forum" i prosze sie nie dziwic ze powstaja hybrydy tematow ktore juz byly
Słuszna uwaga.
TO:
[ img ]
lol nawet nie wiedziałem, że mamy coś takiego
Nigdy w to archiwum nie kliknąłem
Poprawić to myślę, że nie będzie trudno.
EDIT: już działa
BTW, teraz naprawdę działa zmiana awatara
Ostatnio edytowany przez Kane (2007-08-10 18:40:45)
Taa działa dodawanie awatarów.Jak próbuje dodać to pisze "Nie udało się skasować poprzedniego awatara. Powiadom administratora." a jak próbuje skasować to "Nie udało się skasować awatara."Fix it
Komunikat:
Nie udało się skasować poprzedniego awatara. Powiadom administratora.
takie cos sie pokazuje, wiec pisze
btw. mam avatarka 75x75 png 7kb
Ostatnio edytowany przez sw1ft (2007-08-10 21:45:52)
Oh Shit! Awatarka da się zmienić, ale nie wczytać nowego
Jeszcze dziś to poprawię
EDIT: ok, udało mi się skasować awatarka i dodać nowego
Nadal nie jest to zrobione tak, jakbym chciał, ale na razie musi wystarczyć
Ostatnio edytowany przez Kane (2007-08-11 13:50:18)
=
Nanami napisał:Do uploaderów - jesli chcecie uniknac problemu, ze Wasze wrzucone napisy podlinkują sie pod zupełnie inne... Po prostu spakujcie je w zip przed wysłaniem i po problemie.
Mam więc rozumieć, że problemy z napisami występują tylko wtedy, kiedy uploader dodaje napisy niespakowane?
Do takiego właśnie wniosku doszłam, spakowane napisy są OK, a niespakowane leci po numerkach i inny przyporządkowuje.
Mam avatar <jupi>
Problem jest taki:
Wpisuję:
Przechodzę do:
A w opisie pojawia się tak:
Nie wiem dlaczego.
@Kane, powiedz, żeby wstawić Naruto Shippuuden, trzeba wpisać Naruto 2, tak? Bo już się pogubiłem.
Ostatnio edytowany przez Ziutek (2007-08-11 15:31:15)
taki mały szczegół nie wiem czy już był ale nie działą lista zalogowanych ludzi na forum.przepraszam jeśli ktoś już zgłaszał
[cytuj]@Kane, powiedz, żeby wstawić Naruto Shippuuden, trzeba wpisać Naruto 2, tak? Bo już się pogubiłem.[/quote]
Ja Ci odpowiem.
Możesz wpisać nawet samo: Naruto
Bo później i tak wybierasz z rozwijanego menu cały tytuł. Tylko, że niektórzy byli tak inteligentni, że dodali nowe wpisy typu: Naruto-Shippuuden(TV), Naruto - Shipuuden, Naruto 2 itp. robiąc zbędne zamieszanie.
Co do innego opisu, niech Ci Kane odpowie, jak dodawałem swoje napisy to wszystko wyświetlało się dobrze.
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
To Naruto 2 poradził mi jakiś mod w komentarzach do napisów, także się do tego stosowałem.
@Kane, powiedz, żeby wstawić Naruto Shippuuden, trzeba wpisać Naruto 2, tak? Bo już się pogubiłem.
To pewnie kolejny błąd, zajmę się nim jak tylko będzie sposobność.
nie działą lista zalogowanych ludzi na forum.przepraszam jeśli ktoś już zgłaszał
Zgłaszał.
Niby to nie błąd, ale nie wygląda zbyt estetycznie ani profesjonalnie - w mailu z przypomnieniem hasła (i pewnie w każdym mailu z ansi) nie ma wpisanego nadawcy, jeżeli ktoś już o tym pisał to sry ^^'.
Piszę o tym tutaj, bo może jest to spowodowane awarią serwa:)
20 maja 2007 dostałem ostrzeżenie od moderatora. W PM jest napisane, że ostrzeżenia kasują się automatycznie po upływie 60 dni, tak więc warn powinnien mi sie skasować ~20 lipca. Ostrzeżenia mam dalej, czy jest to spowodowane awarią serwa, czy może zmieniło się coś w regulaminie i ja o tym nie wiem:P ??
Ostatnio edytowany przez VanTheTandeta (2007-08-12 21:20:55)
Pisząc posta wyrzuca mnie na pierwsza stronę tematu:) moze juz ktoś zgłaszał.