Nie jesteś zalogowany.
Zakonczyl sie DojiCon teraz czas na EcchiCon 2007 co prawda do niego jeszcze daleko ale wstepne informacje juz sa odbedzie sie w dniach 8-9.12 ale mozna sie juz do niego przygotowywac Odbedzie sie oczywiscie w Warszawie ale nic wiecej oporocz tego ze bedzie utrzymany w klimatach Bożo Narodzeniowych i odbedzie sie pod tytulem "X-mas Party". Na wiecej info trzba poczekac. Mam nadzieje ze znajde czas i bede mogl sie na niego wybrac
Jak ktos chce spojrzec to tu jest strona EcchiCon nie ma tam zbyt wiele bo jest w budowie ale mozna zajrzec na forum tam jest juz cos xD
Ostatnio edytowany przez fbaran (2007-08-13 00:14:48)
a jest tam wstep dal 14 latkow
no chyba niezbyt od 15 lat
Ja chcę więcej takich ECCHI(!!!!)Conów Ecchi fan lovers ;d
kurfa nie będę na nim a baaaaaardzo bym chciał...
Ostatnio edytowany przez iglasty (2007-08-13 00:41:12)
I love spaghetti but I got shhit on it!
Debilu skończony! Jesteś profesjonalnym idiotą czy co? nie rozumiesz jak do Ciebie ludzie po polsku piszą jełopie?
Ostatnio edytowany przez iglasty (2007-08-13 00:49:56)
napewno soe zmiesci na jednej a tak apropo szokda iglasty ze cie nie bedzie ale ja tez nie moglem byc na DojiCon'ie moze spotkamy sie na zlocie animemaniakow o ile sie takowy wogole odbedzie xD
Loooool, co to za spam, ić stont @_@
mareczek_65 napisał:wszytko powiem jutro
A może najpierw pierdolnij się w łeb?
XD Niech za kare wpieprza ciacha Yao.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-08-13 02:20:45)
o widze ze temat zostal uporzadkowany a mareczek dostal bana, teraz mozna normalnie porozmawiac xD
żałuje że mnie nie będzie a tak bardzo chciałem na to pojechać
nie bedzie cie z powodu odleglosci?
moze sie spotkamy xD
Czuje ze bedzie fajnie, ale nic nie wiem o tym gdyz jeszcze nigdy nie bylem na tej imprezie wiem ze to bedzie 3 EcchiCon
kurde masa czasu do tego *_*
lepiej pogadać o Asuconie, BACE o Polconie
Byłem na ostatnim i na ten też powinienem wpaść.
Wg mnie główną zaletą Ecchiconu jest wspaniała atmosfera
Może się pojawię:) Poza tym ~fbaran byłam Ci za coś browca winna (już w prawdzie nie pamiętam za co:P), to na EcchiConie będzie okazja:D
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
no własnie nie będzie mnie z powodu odległości to raz i z powodu wesela kuzyna to 2
Ja nie jade xD moja ekipa nie jedzie a sam sie telepał nie bede;P wiec zostaje piernik i connection;P