Nie jesteś zalogowany.
code geass krusty skończył na 14 więc jak można dalsze odcinki i jeszcze Kekkaishi http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=4574
Ostatnio edytowany przez danio (2007-08-15 20:34:04)
bardzo bym prosił o dokończenie tłumaczenia anime Hunter X
NANA 46 i 47 odc pod grupe ureshii
a ja bym prosil o napisy do steel angel kurumi 2 to jest drugi sezon i jeszcze nie ma do nich napisow
Bardzo bym prosił o resztę napisów do Macross 7 i napisy do Tactical Roar
Ostatnio edytowany przez wesalpha (2007-08-16 11:39:19)
Ja bym prosił o napisy do BeyBlade V-Force i G-Revolution
Bardzo bym chciała by ktos przetłumaczył : Papa to Kiss in the Dark OVa i zwykłe odcinki
Proszę Proszę bardzo
Wszyscy fani Love Hina łączcie się, bo anime jest pewne do przetłumaczenia:
Mao-chan
Anime jest ozdobione kreską Kena Akamatsu... co ja tam będę mówił... sami przeczytajcie.
I jeszcze proszę o przetłumaczenie anime Moetan.(coś dla fanów Magical girls)[szpan]
Ostatnio edytowany przez ivelios (2007-08-17 14:09:09)
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
a ja bym poprosił o napisy do .hack//G.U. Returner
Dołanczam sie o przetłumaczenie Code Gass ( [gg]_Code_Geass_15_[0E120531] ) od 15-25odc. Pozdrawiam!
Zamierzam spełnic wasze prosby co do Code Geass... Moze do konca wakacji sie wyrobie.
Ja bym poprosił o przetłumaczenie Sci-Fi Harry (info). Z góry dzięki za jakiekolwiek zainteresowanie. Jeśli ktoś chciałby się za to wziąć, ale nie wie za bardzo jak, lub po prostu nie jest pewien swojego języka (obojętnie czy rodzimego, czy angielskiego), to chętnie wspomogę korektą
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-08-17 23:48:44)
"Skazany na zajebistość"
Ile tego jest. Dość sporej ilości anime nie przetłumaczono a zwłaszcza hentajów. Z tego gatunku byłbym wdzięczny za przetłumaczenie:
1. Anejiru
2. Princess 69
3. Ashita no Yukinojou
4. Houkago Mania Club
lecz na to nie mam co liczyć. Więc pozostaje tylko prośba o przetłumaczenie:
Love Hina 27 spring
chciałbym o przetłumaczenie Nagasarete Ariantou od 14 odc.
Ja bym prosił o dokończenie Witchblade i Night Head Genesis.
dołączam sie do próśb o przetłumaczenie do końca Hunter X Huner
Tactical Roar
Szukam anime, które warto by przetłumaczyć. Skończyłem Hell Girl Second Cage i przydałoby się jakiś projekcik ruszyć. Gatunki jakie mnie interesują: Comedy, Magic, Martial Arts, School Life, no i po trosze wiele innych. Warunki z mojej strony. Najlepiej produkcje najnowsze, badź z przełomu ostatniego roku, do 26 epizodów, nie kontynuuję porzuconych tłumaczeń [chyba że był to 1-2 epy, to mogę się za to zabrać, ale tylko od początku], odzywać się na pm z linkiem do opisu i info skąd to można pobrać. Wybiorę wedle własnego gustu. Zbieram oferty tylko dziś i jutro, bo chwilowo nie ma mnie w domu
[p.s. mam nadzieję, że ten post nie narusza regulaminu].
bodzio, odpowiedź jest jedna : Magical Pokaan
Comedy Magic Parody
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Prosiłbym o Przetłumaczenie dalsze Night Head Genesis i Hayate no Gotoku! od pewnego czasu te napisy do tych anime "stoją"
pzdr