Nie jesteś zalogowany.
http://p2p.info.pl/Article1127.phtml?MD … 61f3ac2ca6
Ostatnio edytowany przez Songo007 (2007-08-17 20:10:24)
o LOL
Nie ma co panikować czepiają się na razie Azji i BitTorrenta Polacy i grubi tępi amerykanie dadzą sobie rade
eee będzie dobrze
ja tam sie nie boje bo jak by co jak mi udowodnią że nie skasowałem tego w przeciągu 24 h
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Wniosek?? Nie jedź do CHIN!!
W Europie i Stanach to nie przejdzie. Przecież to ujawnianie danych osobowych.
W Chinach wiadomo jak jest, państwo totalitarne choć częściowo prywatne.
Ostatnio edytowany przez constans73 (2007-08-17 20:38:23)
nie strasz ludzi kolego ja już myślałem nad jakim przekierowywaniem i zmianami ukrywaniem i tak dalej no bo ja bez anime nie przeżyje a płyt dvd z anime z Japonii sprowadzać nie będę bo ja nie milioner :D i ile z tego prawdy ??
Pozdrawiam Zmora
Daijobu:) Kto chce się bać niech się boi, ale ja na pewno nie:P Bo i czego...
Ja ujmuje to tak, ze to do Polski i mogloby dojsc... w koncu Polska zryty kraj;/ (bynajmnie ja ta sadze )jak cos im odbije to juz nie ma tego konca...chociarz jak by mi dali tryliona (no w ostatecznosci milion wystarczy
) to moglabym im wszystko legalne miec i nie mieli by problemu...a tak w ogole to kto jeszcze przestrzega przepisow?... ludzie to robia dla ludzi...i to sie liczy i tez cenie
...wiec hańba im
:D:D
Przecież zasady są po to, aby je łamać
Ostatnio edytowany przez Tenshi1991 (2007-08-17 22:14:22)
ja tam sie nie boje bo jak by co jak mi udowodnią że nie skasowałem tego w przeciągu 24 h
Powiedzą: "A co nas to obchodzi, kiedy to kasowałeś? Ważne, że ściągnąłeś".
Zwierz napisał:ja tam sie nie boje bo jak by co jak mi udowodnią że nie skasowałem tego w przeciągu 24 h
schowa kompa i powie że to nie on bo niema na co ściągać.
lb333 napisał:Zwierz napisał:ja tam sie nie boje bo jak by co jak mi udowodnią że nie skasowałem tego w przeciągu 24 h
schowa kompa i powie że to nie on bo niema na co ściągać.
jako materiał reklamowy jest w prawie polskim taka możliwość że można ściągnąć pełną wersje czegoś >pirata< jako do sprawdzenia
>hyba tak słyszałem nie jestem pewien jak by co[placze][baka]<
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2007-08-17 22:41:08)
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
jako materiał reklamowy jest w prawie polskim taka możliwość że można ściągnąć pełną wersje czegoś >pirata< jako do sprawdzenia
>hyba tak słyszałem nie jestem pewien jak by co[placze][baka]<
Raczej czytałeś... na jakiejś stronie, na której wstawiają piraty i piszą też, że nie są za to odpowiedzialni i w ogóle są święci na podstawie pkt. któregoś tam z artykułu któregoś tam (liczby generowane losowo albo skopiowane z innej strony).
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-08-17 22:44:56)
Wiedziałem, że ta podwójna ścina się do czegoś kiedyś przyda ^^
Z jednej strony wcale się nie dziwię. Zyski im spadły, to zaczęli działać. Gdybym np. w Polsce mógł liczyć na porządne wydania tytułów, które mnie interesują, [a które nigdy i tak się u nas nie ukażą], to poszedłbym do sklepu i je kupił. Zacisnąłbym pasa, ale kupił. A tak...
Ahhh gdzie to u nas w Polsce, biednym kraju...
i na każdej informacji fakty o tym wygląda trochę inaczej