Nie jesteś zalogowany.
Chyba coś musiało umknąć mej uwadze, ale mamy już piątek, a ja jeszcze nigdzie nie natrafiłem na 20 epek. Co jest grane ??
Właśnie wyszedł od Eclipse.
http://eclipse.no-sekai.de/
Teamwork is essential, it gives the enemy other people to shoot at.
Już jest, Eclipse miało mały poślizg.
troche sie zdziwiłem, wczesniej az takich lagow nie mieli, dobrze ze trafilem w miare szybko po wydaniu ^^
ciekawe co sie wydąży w tym odcinku prosze narazie nie spojlerować przez 1 h
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
przyjemny epizod asz sie nie moge doczekać nastepnego
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2007-08-18 00:25:14)
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
jak ja bym chciał ogladac bez polskich napiswo kazde anime nie tylko claymore :d
Ja to się nie moge doczekać już następnych odcinków czytam również mange i zauważyłam , że ucinają ciekawe wątki
S P O I L E R ! ! ! S P O I L E R ! ! ! :
W mandze Flora walczyła z Clare , i miałam nadzieje, że w animie też będą , ale niestety... tylko pogadały sobie razem i już friend a wielka szkoda , ze nie zrobili ładnej sceny walki
Mange? podaj linka do polskiej skanlacji, wiem, że tłumaczy Konchuu Subs ale oni zatrzymali się na 7 rozdziale i na razie nie ma aktualizacji ;] ewentualnie niech będzie angielska oby tylko były wyraźne kopie
Podpisuje sie do prośby Nagashi
hehe ... weszłam na youtube.com wpisałam "Claymore manga" i masz rzecz jasna po angielsku.
Aha ;], no cóż, szkoda, że po angielsku ale dzięki
Ostatnio edytowany przez Nagashi (2007-08-19 16:55:03)
Jest rewelka, 20 epek i chce coraz więcej, aż mi ciężko uwieżyć że ma być tylko 26 ep.
Nagashi mój angielski jest na niskim poziomie a jednak sporo rozumiem.
No mi też nie chce się wierzyć, ze ma być tylko 26 ep ... może będzie 2 sezon
Również uważam, że seria jest wspaniała, ale ja się na ostatnim epizodzie troszkę zawiodłem .Mam nadzieje, ze w nastepnym będzie więcej akcji niż w 20.
Ostatnio edytowany przez Nevistus (2007-08-20 14:51:46)
zapomniałem napisac czegos o odcinku numer 20 to wyraże opinie zanim wyjdzie następny - jak dla mnie taki odcinek dla nabrania oddechu między ostatnią walką a mam nadzieje finałową
a ta Undine to jakaś zakompleksiona jest ^^
EDIT: w sumie to jakby nie było takich odcinków to nie poznalibyśmy żadnej claymore i wychodziłoby tylko: O nowa bohaterka! o juz zginęła
Ostatnio edytowany przez Kurisu (2007-08-21 17:04:39)
mange mozecie pobierac stąd: www.mangatraders.com Niestety jest po angielsku i trzeba sie zarejestrowac na stronie, ale dla chcacego nic trudnego
20 ep wg. mnie slabowaty bo niebylo praktycznie zadnej akcji, ale napewno jest potrzebny bo rozwija fabule i pozawala poznac niektore Claymorki blizej, a przeciez czeka je... oj bylby spoiler
26 epkow to stanowczo za malo jak na takie anime, chociaz, z drugiej strony, moze lepiej je skonczyc poki jest genialne, niz rozciagac je w nieskonczonosc tak czy owak ja licze na drugi sezon
no jest już następny odcineczek ... a jest co oglądać oj jest ;-P
PS; [Eclipse] - wyjątkowo szybko go wydali.
zmora masz rację ale jak to kiedyś ktoś powiedział ...nie nam pytać o powody... (lub coś podobnego.)
Ostatnio edytowany przez belgrath (2007-08-22 15:57:47)
a powiem jedno zal mi tych claymorrek na tym starciu nie chciałbym tak skończyć