Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
widziałem karteczke nawet sie zastanawiałem czy iśc ale oferta piwa była silniejsza xD
trza było beczułkę przemycić do nas xD
Dojicon 7 był zabawny i tyle... Ale cosplay to była kapa
a ja za rok na doji nie pojade;) bo sie troche ogólnie zawiodłem...(NIE ZNALAZŁEM SILENT LIBRARY!!)
cosplay i karaoke - dwie najbardziej oczekiwane .. siadły
true, true..
mogli dać dużo więcej czasu na teges cośki skoro tak są rozchwytywane przez publikę ^^
Kisiel napisał:Zdjęcia Wanderer'a - paczka 240mb
Moze ktos wystawic na innego serwa, bo z tego to sobie chyba nigdy nie sciagne.
Nie ty jeden nie możesz tego pobrać Podpisuje się pod prośbą.
cosplay i karaoke - dwie najbardziej oczekiwane .. siadły
true, true..
mogli dać dużo więcej czasu na teges cośki skoro tak są rozchwytywane przez publikę ^^
Prawda jest taka że zawalił prowadzący. Bo była możliwość, a nawet propozycja aby zarówno karaoke i cosplay trwały po 2h. Oczywiście, kosztem innych, kolejnych atrakcji (projekcji anime)
a ja za rok na doji nie pojade;) bo sie troche ogólnie zawiodłem...(NIE ZNALAZŁEM SILENT LIBRARY!!)
khadzad, zdarza się jest dość duży zakres tytułów zarówno karcianek jak i mang oraz anime, które chcielibyśmy zobaczyć lub dostać na konwencie i trudno wybrać co powinno się pojawić a co nie. To jeszcze nie powód do zniechęcenia
Tak czy inaczej gorąco zapraszam na kolejny doji (a w marcu na magnifi)
Ostatnio edytowany przez Kitana (2007-08-20 00:16:18)
ale silent library był!! A my prawie cały czas z nudów byliśmy na zewnątrz xD przyslismy na kara i cosplay tylko xD i jedyne co mi sie podobało(w sensie ze było fajne!! żadnych homotubisiowych podtekstów) to prowadzący własnie xD
aaaaa to już wina zagapienia co do prowadzącego (bez podtekstów yaoiowych ;P) w porównaniu z innymi konwentami z jego udziałem to doji po prostu zawalił. Nie wystąpili wszyscy którzy chcieli. To fakt- nawał naruciaków był i też bym miała lekki wstręt (mimo że jestem fanką Naruto) ale lekko przegiął. Ten kto choć raz brał udział w cosplayu wie, ile wysiłku kosztuje przygotowanie scenki, rekwizytów itp. A Pijotr zbyt chamsko ich zbył i olał. Każdy powinien mieć szanse na zaprezentowanie przygotowanego materiału. Na jego obrone przemawia fakt że był to pierwszy tak duży (pod względem ilości ludzi) konwent, i trudno było przeprowadzić przykładowy cosplay z 89 zgłoszonymi osobami.
ooo nie...jak usłyszałem Naruto Yaoi to myślałem że sie porzygam...naszczescie zbył ich...bardzo duży plus za zbycie i olanie badziewia ma u mnie prowadzący;P
ja również mam już tego dość, ale nie wystąpiły grupy które nie miały scenek z naruciaka. A co do zero badziewia- jeśli konwentowicze chcą to czemu ma nie być? zawsze ich scenki cieszą się uznaniem i długimi owacjami. Fakt, Loki przegiął troche ale każdy by się wkurzył będąc na jego miejscu.
Uwierz że tam jak widzieliśmy naruciaków to mieliśmy z nich jedynie pompe nic wiecej:) normalny cosplay(czyt. cokolwiek innego niż naruto) to już widać że koles sie wysilił...a tak to ja bym poprostu do regulaminu każdego konwentu dodał punkt=Wszelkie narutardy przebrane za kogoś z tego badziewia - zakaz wstępu...lubisz to?? to lub to w samotnosci.. Troche ostre ale imo jedyne rozwiazanie by sie pozbyc fali narutardów
wiesz, można po prostu wprowadzić system wcześniejszych zapowiedzi co się będzie prezentować i stosować limit. Bo zdarzają się scenki z naruto które są śmiesznie zrobione i które się wszystkim podobają. Zbyt radykalne rozwiązania mogą być źle przez fanów odebrane a przecież konwenty tworzymy dla fanów. Poza tym fala narutardów minie. To samo jest i było z SM czy DB
Człowieku!! oni na cosplayu chcieli dac Naruto yaoi!! DZIEKUJE BOGU ŻE TEGO NIE DALI XD
więcej tolerancji, jedna scenka jeszcze nikogo nie zgorszyła XD
jak to usłyszałem to kolega z przodu musiał mnie wachlować swoją podkładką xD ale w sumie jakoś przetrwałem te scenki dzieki znajomym xD jak była ta "pseudo dziennikarka" to chciałem wyjsc i znajoma mowi"czekaj bo ma ponoć przesłuchiwac członków" xDDD(członki nam sie jednoznacznie z czyms skojarzyły xD"
miałam tą samą reakcję. Ale sam przyznasz że było śmiesznie XP
Śmieszne było:"Zero badziewia" XD
he he he he każdy znajdzie coś dla siebie. I fanservis sie znajdzie, i narutardy, i ultra star (karaoke rlz *^^*)
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9