Nie jesteś zalogowany.
Kane jest problem bo błędnie linkują się napisy które chce pobrać. W UFO Pincess Warukyure w epizodach 2 i 3 ściąga się kolejno jakiś "overdrive ep1" i "seto no Hanayome ep5" mógł byś to sprawdzić
Ostatnio edytowany przez remo_100 (2007-08-13 01:58:43)
w mailu z przypomnieniem hasła (i pewnie w każdym mailu z ansi) nie ma wpisanego nadawcy, jeżeli ktoś już o tym pisał to sry ^^'.
Nadawcą powinien być np: "Bez odpowiedzi <animesub@animesub.info>"
Nie działa "Zapisz kopię w wysłanych" jak wysyłasz wiadomość.
Dopiszę do listy poprawek
20 maja 2007 dostałem ostrzeżenie od moderatora. W PM jest napisane, że ostrzeżenia kasują się automatycznie po upływie 60 dni, tak więc warn powinnien mi sie skasować ~20 lipca. Ostrzeżenia mam dalej
Dzięki za info.
Pisząc posta wyrzuca mnie na pierwsza stronę tematu:) moze juz ktoś zgłaszał.
Zgłaszał.
błędnie linkują się napisy które chce pobrać.
Ten problem był już omawiany.
Ostatnio edytowany przez Kane (2007-08-13 09:03:22)
Imperare sibi maximum est imperium
remo_100 napisał:błędnie linkują się napisy które chce pobrać.
Ten problem był już omawiany.
Jak napisy się błędnie linkują to wyskakuje "Błąd zabezpieczeń"?
Czasami czas wczytywania/odświeżania stron (jakichkolwiek: na forum, komenty, napisy... wszystko) jest bardzooo długi. Nieraz musze czekać po 2-3 minuty aż się w pełni otworzy. Co dziwne - zdaje się tak dziać losowo; niezależnie. Jak gdyby były ogromne przeciążenia; 'lags-spikes'.
(sory jeśli było to już omawiane; nie czytałem całego wątku)
Wylece z taka propozycja.
Moze by zrobic tutaj cos takiego jak jest na ANFO - odpowiednik "Tablicy ogloszen parafialnych" i w tym topicu wypisywac, kto i za co dostal np. BANA?
OT
Ostatnio nie wpadam tak czesto, a widze, ze duzo sie zmienia, za co np. ~mareczek_65 dostal banana, tak z ciekawosci ;>
Kane, taka propozycja. Skoro już wiadomo, że źle linkuje napisy niespakowane, to może wymusić na userach dodawanie napisów tylko i wyłącznie spakowanych? Wtedy pozbędziemy się przynajmniej jednego problemu.
(No chyba, że problem odszedł w niepamięć)
OT
Songoku, bodajże 3 razy walnął ok 20 postów pod postem.
EOT
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Moze by zrobic tutaj cos takiego jak jest na ANFO - odpowiednik "Tablicy ogloszen parafialnych" i w tym topicu wypisywac, kto i za co dostal np. BANA?
Hmm... pomysł nie jest zły, ale na razie musi poczekać
Skoro już wiadomo, że źle linkuje napisy niespakowane, to może wymusić na userach dodawanie napisów tylko i wyłącznie spakowanych? Wtedy pozbędziemy się przynajmniej jednego problemu.
Ale sęk w tym, że jeszcze nie udowodniono, że to na pewno to jest przyczyną.
bodajże 3 razy walnął ok 20 postów pod postem.
Dodało mu się w około 8-12 tematach po 6-10 tych samych postów - ma jakieś kłopoty z kompem, więc tymczasowo go zablokowałem, aby więcej nie spamował. Wspominał mi wczoraj, że problem rozwiązał, więc dziś dam mu szansę
Jak napisy się błędnie linkują to wyskakuje "Błąd zabezpieczeń"?
Nie, ten błąd powinien wystąpić, kiedy ktoś próbuje ściągać napisy nie będąc na stronie, np: przez program do masowego ściągania. Niestety czasami zdarza się nawet wtedy, kiedy wszystko jest ok
Czasami czas wczytywania/odświeżania stron (jakichkolwiek: na forum, komenty, napisy... wszystko) jest bardzooo długi.
Też to zauważyłem, problem najpewniej wynika ze zbyt dużej ilości wolnych zapytań SQL w naszym forum. Mam już zapisany ten problem.
Ostatnio edytowany przez Kane (2007-08-14 08:57:17)
Dlaczego usuwają mi się dodane napisy?
[cytuj]Dostałeś ostrzeżenie w serwisie. Powód:
Za świadome oftopowanie.
Jeżeli zdobędziesz 4 ostrzeżenia, wtedy Twoje konto zostanie zablokowane i nie będziesz mógł się udzielać w serwise. Każde ostrzeżenie traci swoją ważność po 60 dniach. Historię ostrzeżeń znajdziesz w swoim profilu.
[/quote]
u mnie mineło 90 dni i nadal mam to "piętno"
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2007-08-15 00:04:32)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Ja od wczoraj (zwazywszy na to ktora jest godzina) za kazdym razem jak odwiedzam ANSI musze sie logowac, bo nie zapamietuje mi profilu. Przedwczoraj bylo jeszcze wszystko ok
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2007-08-18 09:04:18)
wątpię aby to był błąd serwera, źle link wkleiłeś.
dodałem http:// i teraz działa
Dlaczego usuwają mi się dodane napisy?
He'h, jeśli ktoś je usunął powinieneś dostać maila z informacją dlaczego to zrobił. Polecam też lekturę regulaminu i zasad dodawania napisów.
u mnie mineło 90 dni i nadal mam to "piętno"
Problem jest znany.
za kazdym razem jak odwiedzam ANSI musze sie logowac, bo nie zapamietuje mi profilu.
U mnie nadal jest ok, upewnij się czy twoja przeglądarka akceptuje ciastka
EDIT:
Powinna już działać szukaczka.
Dodałem też funkcję zamiany daty na 'dziś', 'wczoraj' i wywaliłem sekundy
Poprawiłem też kilka innych drobiazgów, jak los da, jutro odpalimy Poszukiwane napisy.
Ostatnio edytowany przez Kane (2007-08-19 00:41:57)
Kane EDITShit, klikło mi się w 'edytuj' zamiast 'cytuj' i skasowałem zawartość tego posta
Ostatnio edytowany przez Kane (2007-08-28 19:39:45)
Kiedy wchodzę w swój czy kogoś innego profil i chcę zobaczyć wszystkie napisane posty (aktywność na forum) to przeskakuje mi tak jak należy (pokazuje tematy itp) jednak nie mogę (gdy ilość wysłanych postów jest duża) przejść do następnej strony
EDIT: Tak samo przy wyszukiwaniu nie da się przejść na drugą, trzecią itd. stronę (jakby co jestem zalogowany)
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2007-08-21 15:34:00)
tez mam tak jak B4RT3K, i nie wiem czy tak sie da zrobić żeby jak wyszukuje post to mnie przenosiło do strony na ktorej on jest a nie na początek tematu
i ja mam napisy do 40...
zapewne zostaly dodane na tymczasowym serwerze i nikt ich nie wrzucil na nowy...
Mi chyba powinny zejść dwa osty xD ostatni(drugi) dostałem dnia 2007-05-15 19:11:55. Moge dać screena jak co;P