Nie jesteś zalogowany.
21 epek niszczy.
Rigardo - swietnie narysowana postać, super głos i to czerwoje Yoki < mniam > No i wygląd jego jako Przebudzony to elo
Nom 21 epek wymiata nie mogę się doczekać następnego nie długo koniec anime
Dobry epek Kurde szkoda, ze nastepny dopiero za tydzien.
20 minut niezapomnianych wrażeń po 21 epku.
Szkoda tylko że następny dopiero za tydzień .
Nie mogliby puszczać 2 ep w tygodniu, I jeszcze to że tych odcinków tak mało
mam nadzieje że będzie 2 sezon .
A skąd takie info, że zakończy się na 26 epkach?
Poza tym, jak już to nie drugi sezon tylko druga seria.
Ostatnio edytowany przez Szual (2007-08-23 10:13:01)
odcinek dobry tylko jak tak dalej pójdzie to każdy następny przeciwnik przyjdzie, rozwali kilka dziewczyn zanim one zauważą co dzieje się i tak na finał zostanie tylko kilka ^^
o tym właśnie mowilem wczesniej - była Undine, dali kawałek odcinka i nie ma Undine, tej drugiej liderki co pierwsza padła to nawet imienia nie pamiętam
Z tego co czytałem na necie, to anime coraz bardziej zaczyna różnić się od mangi i zmierza do tego, że będzie alternatywne zakończenie (nie czytałem mangi więc nie mogę ocenić). Tak czy siak ep świetny i szkoda trochę, że Rigardo tak łatwo niszczy Claymore'ki.
No super akcja się rozkręca na całego , rzeczywiście zaczyna coraz bardziej różnić się anima od mangi (coś za bardzo kręcą ci scenarzyści w "Claymore"). Ja już poprostu nie mogę się doczekać 22 odcinka bo tam ... uhuhu dopiero będzie się działo
Ta walka to też było kretyńskie posunięcie tych 27 Claymore ;p Skoro organizacja spisała je na straty, do tego wiedziały że nie maja szans, to dlaczego walczyły? Dlaczego się nie zbuntowały ;=]?
21 wymiata a 22 mysle , ze pozamiata
Szual info o 26 epach jest powszechnie wiadome:) i z góry było wiadome że będzie (jak ja to nazywam) "fake ending"
Szual info o 26 epach jest powszechnie wiadome:) i z góry było wiadome że będzie (jak ja to nazywam) "fake ending"
Mimo wszystko na anidb.info, ANN i AnimeNFO nie ma o tym żadnej informacji.
Ty no popatrz! A jednak sądze że skoro wymienili tylko 26 odcinków to tylko TYLE ich będzie...
We have - 26, więc chyba będzie 26:)
Oby sie pomylili i było więcej Nie spodziewałem się, że 26 ep będzie ostatnim. Obstawiałem ze seria z przynajmniej 40 będzie liczyć xD Ehh czekamy teraz na 22 ;D
We have - 26, więc chyba będzie 26:)
We have - 139, czyli twoim rozumowaniem będzie tylko 139 odcinków Bleacha, bo tyle tytułów kolejnych odcinków jest im znane.
Ja mangę czytałem jakieś dwa miesiące temu i bardziej szczegółowo jej nie pamiętam. Ale jeżeli niektóre osoby tutaj sądzą, że jest pewna rozbieżność między anime a mangą, to za dobrze to nie wróży. W sumie to manga Death Note była skończona, gdy zaczęło powstawać anime, ale mimo tego też troszkę zmienili końcówkę.
Cóż, zobaczymy...
~Szual, co się tak unosisz, przecież napisałem CHYBA:)
Poza tym mówi się, że będzie 26, choć mam nadzieję, że jednak będzie nieco więcej... w odnośniku wyżej podałem po prostu "przykład", iż jest taka możliwość, że tyle będzie. Okaże sie w praniu!
smiesznie bedzie jak Clare w anime, w czasie tych 26 epkow zabije Priscille, a w mandze beda sie ganiac po swiecie jescze kilka lat ^^
~Szual, co się tak unosisz, przecież napisałem CHYBA:)
Poza tym mówi się, że będzie 26, choć mam nadzieję, że jednak będzie nieco więcej... w odnośniku wyżej podałem po prostu "przykład", iż jest taka możliwość, że tyle będzie. Okaże sie w praniu!
Wiem, że napisałeś "chyba"
Chciałem po prostu podważyć twoją hipotezę.
=> SPOILER SPOILER SPOILER <=
Mi się wydaje, że darują sobie ten kolejny timeskip o 7 lat, gdzie to Claymorki powracają w czerni.
=> SPOILER SPOILER SPOILER <=
Mi się wydaje, że darują sobie ten kolejny timeskip o 7 lat, gdzie to Claymorki powracają w czerni.
a mi nie.
taki wybieg jest doskonałym sposobem na zostawienie sobie otwartej furtki do kontynuacji. jeśli oglądalność/sprzedaż będą zadowalające jest ona możliwa.